Dlouhá rýma u 2 leté

9
1.3.24 10:22

Dlouhá rýma u 2 leté

Ahoj chci jít pro radu malé začala 19.2 silná rýma… Zelené hleny má furt ucpaný nos ano má zadní rýmu… tak teď se ptám co na to já doteď dělala vykoupala jsem, namazala balzámem na prsa na uvolnění, stříkla mořskou vodou, odsála a dala nasivin a teď jsem četla že nasivin se může užívat jen 5 dní a my ho užívali 11 dnů tak jestli to nemůže být kvůli tomu? Ale má furt zelené nudle no… a ucpaný nos občas ji to za den vyteče ale to jen občas… vzduch také zvlhčujeme… jinak kašel ani horečky naštěstí nemá jen ta hrozná rýma vždy je i plná odsávačka… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7293
1.3.24 10:24

Pamykon je na zelenou rýmu, je na předpis. Sinupret taky pomáha k tomu, ale nevím zda můžou dvouleté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 10:42

Kup Sinupret kapky. Ten je na rýmu nejlepší.
My měli nějakou echt rýmovou virózu na podzim, z dcery lítaly šílený zelený nudle skoro 14 dní (je tedy už starší, takže jsme používali i konvičku na proplachování).

• Citovat
  • Upravit
22584
1.3.24 10:58

To už po takové době chce zřejmě Pamycon, je na předpis. A Sinupret je tuším od 2 let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.3.24 11:04
@Sofia689 píše:
Ahoj chci jít pro radu malé začala 19.2 silná rýma… Zelené hleny má furt ucpaný nos ano má zadní rýmu… tak teď se ptám co na to já doteď dělala vykoupala jsem, namazala balzámem na prsa na uvolnění, stříkla mořskou vodou, odsála a dala nasivin a teď jsem četla že nasivin se může užívat jen 5 dní a my ho užívali 11 dnů tak jestli to nemůže být kvůli tomu? Ale má furt zelené nudle no… a ucpaný nos občas ji to za den vyteče ale to jen občas… vzduch také zvlhčujeme… jinak kašel ani horečky naštěstí nemá jen ta hrozná rýma vždy je i plná odsávačka… :(

Pamycon nebo BendovY kapky na předpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.3.24 11:07
@Bubla Bůčková píše:
Pamycon nebo BendovY kapky na předpis

Já bych ráda šla ale když volám doktorce tak tam má nahranou zprávu když to řádí nachlazení řešte v klidu doma pokud máte něco horšího najdeme termín kde objednat když jsem volala jiné doktorce ta mi řekla. pokud vás nevezme pohotovost a dnes už tam není měla do půl 11 tak já nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.3.24 11:25
@Sofia689 píše:
Já bych ráda šla ale když volám doktorce tak tam má nahranou zprávu když to řádí nachlazení řešte v klidu doma pokud máte něco horšího najdeme termín kde objednat když jsem volala jiné doktorce ta mi řekla. pokud vás nevezme pohotovost a dnes už tam není měla do půl 11 tak já nevím… :nevim:

Co zkusit svoji dospělou? Že si chytla od malé a už máš 3 týdny zelenou rýmu. Bez objednání se dá jít na orl, mají běžné odpolední ordinace. Pak muzes dát podle váhy 3× denně fenistil kapky 7kapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.3.24 11:27
@Sofia689 píše:
Ahoj chci jít pro radu malé začala 19.2 silná rýma… Zelené hleny má furt ucpaný nos ano má zadní rýmu… tak teď se ptám co na to já doteď dělala vykoupala jsem, namazala balzámem na prsa na uvolnění, stříkla mořskou vodou, odsála a dala nasivin a teď jsem četla že nasivin se může užívat jen 5 dní a my ho užívali 11 dnů tak jestli to nemůže být kvůli tomu? Ale má furt zelené nudle no… a ucpaný nos občas ji to za den vyteče ale to jen občas… vzduch také zvlhčujeme… jinak kašel ani horečky naštěstí nemá jen ta hrozná rýma vždy je i plná odsávačka… :(

A nasivin bych nedala, je to návykové, ten nos se bez toho neobejde…v bendovkach je to teda taky, ale proto preferuju Pamycon. Ten fenistil dceři pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.3.24 11:36

@Bubla Bůčková Děkuji volala jsem doktorce a bude tam až ve středu bohužel tak zkusila bych myslíte že je dobré zkusit sinupret? Nebo je taky návykový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7293
1.3.24 12:06
@Sofia689 píše:
@Bubla Bůčková Děkuji volala jsem doktorce a bude tam až ve středu bohužel tak zkusila bych myslíte že je dobré zkusit sinupret? Nebo je taky návykový?

sinupret není do nosu ale užívá se ústy a je to podpůrný lék na odhlenění. Je to přírodní. Určitě dejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.3.24 15:59

Sinupret
Grepofit
Inhalator

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322