Dlouhé zpoždění při kojení, těhotná nejsem

499
12.7.16 21:52

Dlouhé zpoždění při kojení, těhotná nejsem

Ahoj holky, prosím, poraďte. Jsem téměř 5 měsíců po druhém porodu. I když plně kojím, po šestinedělí mi začaly normální měsíčky, pak za 4 týdny byly znovu a za 33 dní třetí. Pak se ale něco seklo a já mám již 15 dní zpoždění. Kdybych se zbláznila, tak nic. Přitom opakovaně jsem si dělala testy(snažíme se opět o miminko), ale byly negativní. Nevím co děje, jestli mám ještě čekat, nebo jít k doktorovi, jestli bych vůbec při kojení mohla injekci, jestli to nemůže znamenat nějaký problém, např cystu, kvůli které jsem již 2× byla na operaci nebo něco jiného. Co myslíte? :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
12.7.16 21:59

Tak při kojení MS být nepravidelná může, netrápila bych se tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
12.7.16 22:07

Já vím že může, ale jsem z toho na nervy, nedokážu úplně právě odhadnout, co už by bylo na doktora a co ještě ne. Nechci tam být za blbku, ale mimo těhotenství se mi nikdy dříve nestalo, že bych měla tak dlouho zpoždění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
12.7.16 22:09

Kojeni spolecne s tehotenstvim narusuje v tele zeny snad uplne vsechno. Byla bych vvklidu. Ditko ted treba vic pije a tak se to mohli zmenit. Na kontrole po sestinedeli jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.7.16 22:12

@PerličkaM. Ja pri plnem kojeni zacala menstruovat az skoro po roce a to zacalo nepravidelne. Srovnalo se to tak za pul roku, za rok, takze se fakt nestresuj, ze je nejaky problem. Vsak to dite ma ruzne rustove spurty a ono to spolu dost souvisi - pri spurtu ma vetsi tendenci jist, tudiz kojis vic, nasledkem toho se tvori vic prolaktinu a hormonalni hladina je totalne rozhozena. Taky jsem to mela podobne. Jen tedy o rok pozdeji :) A u vsech deti to bylo stejne - prvni menstruace az nejakou dobu po snizeni frekvence kojeni a pak strasne nepravidelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
12.7.16 22:15

Ano po šestinedělí jsem byla u doktora, na první pohled vše ok, akorát mi pak volali, že mám pár změněných buněk na čípku a musím na kontrolu už za půl roku, ale prý to není vážně, tak to s tím asi nesouvisí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
12.7.16 22:37

Holky a myslíte, že jak začnu dávat malému příkrmy, tak by se mohla tím objevit, že budu kojit trochu míň? Docela by mě pak zajímalo, jak při těch nepravidelnostech bych poznala těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minnies91
12.7.16 22:39

Ahoj, mám podobný problém jen se nesnažíme… 56DC,3týdny bez ms…jsem po porodu 7měsícu a kojím.
První ms v KVĚTNU, další nedorazila..tt jsou negativní. :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
9672
12.7.16 23:37

Já to dostala prvně pul roku po porodu.pak po dvou měsících…postupne se ten interval zkracuje…vubec to neřeším. Obcas mi to nedá a testnuse jestli nejsem těhu. Ale poslední nad čím bych premyslela je jestli nemám nějaký problém. Proste ms při kojeni je nepravidelna. Ikdyž po druhym porodu.jsem od šestinedělí jela pravidelný cyklus.co porod to něco jiného. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minnies91
15.7.16 13:57

@PerličkaM. Tak co? nějaká změna??Já jsem už 59DC a pořád nic! :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat