Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak já jsem o ukončení kojení ani neuvažovala, kojím svoji holčičku moc ráda. Ona je hodně akční, tak většinou zbodnu kousek chleba na stojáka
, na zeleninu není čas. Navíc malá chce všechno taky
, tak co nemůže, si budu muset vzít, když bude spinkat - udělat si na to čas.
Dneska to bylo fakt strašný, miminko jinak hrozně akční mi leželo bezvládně v náručí s 39 horečkou. Musela jsem dokonce střídat paralen a nurofen, 6 hodin bychom bez čípku nevydržely
. Snad to bude brzo dobrý. ![]()
Já jsem kolem roku dítěte pociťovala mnohem větší únavu a nemocnost, tak jsem si zašla k Dr. na kontrolní odběry - krevní obraz, vitamíny, minerály a zjistilo se, že mi nic nechybí, tak jsem to nechala být, že to přejde samo a PŘEŠLO ![]()
Od té doby kojím ještě další rok! a cítím se dobře (ale už pomalu odstavuji - chybí mi zrušit už jen jedno kojení
)
Mě se to lehce říká, ale zkus přidat vitamíny více odpočívat ![]()
Já jsem měla akorát velké problémy, když byla malá kol 7m nemocná, tak jsem to od ni chytla a malá měla teplotu pouze jeden den a pak rýmu a kašel, ale já měla tý. horečky a pak jsem to už vzdala a zašla si pro atb.ale díky tomu koju, jsem se z toho nemohla vyhrabat skoro 3 týdny. Také mi konečně dorůstají vlasy a že mě první měsíce padaly po hrstích, že jsme si dělali s manžou srandu, že budeme dělat paruky
. ale beru drahý vitamíny pro kojící a hodně jsem jedla, žádný blafy, ale pořádný flákoty a vývary a mlíka jsem měla pro dvojčata.