NUTRILON AR a průjem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
550
3.7.04 20:10

NUTRILON AR a průjem

Ahoj holky, moc Vás prosím o radu. Máme měsíční holčičky, nekojené, bumbaly Bebu, ale blinkaly a tak jsme zavedli na doporučení doktorky NUTRILON AR, máme asi 4. den a holky mají pěkný průjem. Nekakají po každé, ale když už tak je to na sprchu zadečku. Občas přece jenom toho dost vyblinkají, ale už to není tak časté. Manžel chce přejít zpátky na BEBU, když po ní „jen“ blinkaly, bojíme se aby se nedehydrovaly, když mají takový průjem. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Upraví se to nebo máme běžet na pohotovost? Teplotu nemají, nepláčou (jen když cvičíme Vojtovku, to se promění v sirény) ani jinak nevypadají v nepořádku. Předem díky za rady.
Vyplašená Monča + Alžběta a Anežka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
3.7.04 21:01

Ahojky!
Ja krmim Nikolku Nutrilonem AR asi od jednoho mesice. Taky to par dni trvalo, nez prestala uplne blinkat. A co se tyce kakani, taky to chvili trvalo a pak se to srovnalo. Ted ma spis obcas zacpu a kaka i jen jednou za dva dny. Ted zaciname prikrmovat a tak se trosku zmenilo. Ja bych radila par dni vydrzet. Nedam na AR dopustit.
Pa Lucka a Niky
 http://nikolasek.wz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.7.04 22:30

Dnes jsou synkovi 4. roky, ale když se narodil, tak jsem brzy (ze zdravotních důvodů) přestala kojit a zakoupila umělou výživu - Bebu. Syn po ní blinkal, a připadalo mi, že mu nechutná.
Moje lékařka mi doporučila Sunar, takže byl malý krmen pouze značkou Sunar a já byla skutečně spokojená.
S Nutrilonem zkušenosti nemám, ale zkus do vyhledavače na seznamu zadat Nutrilon AR jistě Ti to najde plno odkrazů.

Držím palečky, ať je výživa Tvých dvojčátek jen a jen nejlepší a bez potíží - jako je blinkání, průjem a tak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
3.7.04 22:40

Nam treba Sunar vubec nepomohl. Zvracela skoro po kazdym jidle. Asi kazde dite reaguje trosicku jinak.
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
5.7.04 19:12

plasmon nebo nutriton

Firma Heinz co vyrabí Sunar,dodává na trh take Plasmon AR,je to obdoba Nutrilonu AR,ale nam sedel lepe nez Nutrilon.Ted papame Nutrilon Premium(kvuli prebioticke vlaknine)a na zahusteni pridavam Nutriton.Je to vlaknina ze svatojánskeho chleba,stejna jaka se dava do Nutrilonu AR.Pevne nervy preje sonka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.18 08:07

Nutrilon prujem masakr

Ahojte obvykle toho moc nepisi, ale tentokrat se musim vyjadrit 8o, mam maleho prcka 1mesic, ale jedlik od prvniho dne, narozen 4,40kg a 54cm takze sporada, moje mleko bohuzel nestaci neb tolik neni, takze jsme najeli na dokrmy. Jako prvni Bepa Pro optipro, nebo HA, pripravene v lahvickach, celkem to slo ale maly hodne prdiky a smradek, tak sme zkusili Nutrilon Comfort, na koliky a zacpy a malem sem si vyrvala vlasy, ze jsem do toho vubec sla. Bez rourky se malej ani neuprdl a kdyz pres ni kadil tak jedine prujem jak blazen, pitny rezim, OK ale jakoyto vyzivovy poradce se mi prujem opravdu nelibi, navic ty bolesti :nevim: naprosto zbytecne pro mimco, ktere se musi vyporadat s vyvojem strev a tak jak tam chvilkama trapeni projit, ale proc z chvilek delat vice bolesti :zed:? Kamaradka mi poradila Hami, ze zkusenosti dalsich maminek, a damy a maminky zazlouzila by metal od prvniho dokrmu prcek jako vymeneny, chvili se popasuje se svym mladim a strevy a pak relax a pohoda a v brisku jako v pokojicku bez bolesti proste vse jak ma byt :potlesk:. Nutrilon sem hned zahodila a ac Nutricie patri mezi TOP v oblasti vyzivy. Necekejte na prujmech a bolestech mimca, zkuste Hami nebo treba dalsi zmenu, neb prujem neni prijemny ani pro dospele a pro kazdeho holt Nutrilon neni, u nas opravdu od prvni davky zmena k nepoznani. :lol: 8) :andel: :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová