Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj…já mám tedy potvrzený problém MR, CT…bolesti hlavy cca několik let…poslední rok a půl měsíc v kuse…plus mínus bez tří dnů
…děsně dlouho mi trvalo a vlastně stále trvá než jsem přišla na ty svý úlevový věci…žádné léky mi za těch rok a půl nepomohly…jestli to budeš číst…můžu tu napsat co mi ulevuje
.
@1010 Ahoj, určitě mě to zajímá 😁
Me na ČT a magnetické rezonanci nic nenašli, ale beru antidepresiva takže léky na migrény by mi stejně nemohli dát. Jsme toho už fakt nešťastná. Chodím teda na akupunkturu, rekla bych, že táta celkem pomáhá, ale ne napořád. A potom jakmile mě začne bolet hlava, bez pauzy to trvá klidně 2-3 týdny s tím, že se střídá jen intenzivita. Pak je chvilinku klid a potom to zase naskočí. Je to peklo. Není to totiž jako normální bolest hlavy při únavě, je to jiná bolest, která mě omezuje v běžných činnostech a jsem i hrozně protivná. Nic moc nedokážu udělat a když jo, jsem vyčerpaná a je to peklo. Určitě si ráda přečtu, co Vam pomáhá ☺️
@Chesterka zásadní je stres…takže peklo…za X let jsem se nenaučila ho nepotkat
. Hodně piju, promazávám krk…přes den v práci…často kroužím rukama, rameny, hlavou…i v práci…pak mám ulevové cviky…to když tak jinam
…a chůze a soustředit se na tady a teď…neřešit chujoviny…mám tedy mechanicky problém…se kterým jdu na operaci…ale dodržování viz výše…ulevuje.
@1010 Jojo… Stres to je můj živel no… Bohužel
Ale s bolestmi hlavy jsem problémy nikdy neměla a to trpím depresi a úzkosti už přes 15 let. Tak kdyžtak víc do osobních zpráv zde na portále? Budu ráda ![]()
@Chesterka Ahoj, zlepšily se ti ty bolesti hlavy? Mám to taky a už jsem z toho zoufalá 😥
@kajka123 Ahoj, hele asi po roce a čtvrt to konečně teda alespoň se zdá že to ustalo, ťuk ťuk ťuk
Mela jsi covid a až po něm to mas nebo to přišlo jen tak z ničeho nic?
@Chesterka Měla a mám taky podezření, že je to z něj. Plus psychika. Rok a čtvrt, uff ☹️ Mám covid celkem často, takže už mě asi bude bolet hlava do smrti ![]()
@kajka123 To mě mrzí, pro úlevu mi pomáhala tygří mast/mátový gel od Ryor, potom mi taky pomohlo brát zaldiar a mydocalm, nebo několikrát denně algické, ale nikdy to nebylo úplně ok
vždy jsem to cítila
A někdy se mi to stejně vrací, teď naštěstí už méně