Dluhy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
1.10.10 11:22

kvacku: mozna to bude znit tvrde ale penize bych pujcila akorat jedne jedine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.10.10 11:25

ale to jsem psala, jenom někumu komu opravdu věříte a kdo je opravdu váš přítel, ne že přijde kdejaká mamina a pak vás za zády pomlouvá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
1.10.10 11:25

Neříkám, že každý si za to může sám, ale znám i samoživitelku, která je super, žije pomalu zničeho, ale dokáže i ušetřit. Takže je to opravdu o člověku a jeho zodpovědnosti a přístupu k životu. Když chce bejt někdo socka a´t si je, ale ať se pak nediví.

• Citovat
  • Upravit
9859
1.10.10 11:33

Já se teda přiznám, že jsem si jako mladá a blbá uvázala na krk půjčku…s dosti vysokými splátkami a budu jí splácet ještě hodně let. Mladická nerozvážnost :zed: A teď, když budu pobírat něco přes sedmičku rodičák a víc jak polovinu odevzdám na ty posr.splátky, tak to nebude žádnej med. Nikdy by mě ale nenapadlo chodit po kamarádech a půjčovat si DALŠÍ peníze, protože to je jen vytloukání klínu klínem a k ničemu to ve výsledku nevede. No, bude to zajímavý, asi si najdu nějakou brigádu a budu se hold muset otáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
1.10.10 11:48
Charlot píše:
Taky jsem byla stejná.Nomální práce mě prostě neuživila.Musela jsem si najít zvláštní práci abych měla 3× víc než v klasický.Prostě neumim šetřit,ale když neumim šetřit tak nebudu sedět a bědovat ale vyřešim to tak abych těch peněz pro nás měla dost.Mám 3 malé děti ve vlastní péči a už ani do klasické práce chodit nemohu a přesto se o nás umim slušně postarat a ještě platit vysokou hypotéku a precuji jen z domu.Některé měsíce když jsem pracovat nemohla jsem kupovala prostě jen jídlo a někdy jsem sama pořádně nejedla :oops: .Ty špatné měsíce jsem se prostě musela naučit hospodařit a koukat na ceny a vařit levně.
Taky mám kamarádky co u mě brečí a čekají že jim nějakou tu korunu dám a nebo pujčím.Dříve jsem to párkrát i udělala a dodnes toho lituju.Nelituju peněz,ale toho že jsem jim jen dala najevo že pracovat nemusí,že je vždycky někdo podpoří.
Dá se vyjít i s velmi málem ale málokdo to dokáže

Ahoj, promin mi mouji drzost, ale co je to ta „zvláštní“ práce? Díky

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
1.10.10 11:52
janac píše:
Charlot píše:
Taky jsem byla stejná.Nomální práce mě prostě neuživila.Musela jsem si najít zvláštní práci abych měla 3× víc než v klasický.Prostě neumim šetřit,ale když neumim šetřit tak nebudu sedět a bědovat ale vyřešim to tak abych těch peněz pro nás měla dost.Mám 3 malé děti ve vlastní péči a už ani do klasické práce chodit nemohu a přesto se o nás umim slušně postarat a ještě platit vysokou hypotéku a precuji jen z domu.Některé měsíce když jsem pracovat nemohla jsem kupovala prostě jen jídlo a někdy jsem sama pořádně nejedla :oops: .Ty špatné měsíce jsem se prostě musela naučit hospodařit a koukat na ceny a vařit levně.
Taky mám kamarádky co u mě brečí a čekají že jim nějakou tu korunu dám a nebo pujčím.Dříve jsem to párkrát i udělala a dodnes toho lituju.Nelituju peněz,ale toho že jsem jim jen dala najevo že pracovat nemusí,že je vždycky někdo podpoří.
Dá se vyjít i s velmi málem ale málokdo to dokáže

Ahoj, promin mi mouji drzost, ale co je to ta „zvláštní“ práce? Díky

J.

:-) Já už si ve své bujné fantazii představuju bůh ví co:-) (Nic ve zlém)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.10.10 11:55

Tahle diskuze neni o mě. :nevim: Nemyslim si že zde veřejně musim psát a mohu o co se jedná.Reklama zde neni povolena a nemám potřebu to křičet do celého světa.
Kdyby to byla klasická práce tak samozřejmě nemám 50 000 měsíčně a vše co neni normální má svojí dan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
1.10.10 12:03
Charlot píše:
Tahle diskuze neni o mě. :nevim: Nemyslim si že zde veřejně musim psát a mohu o co se jedná.Reklama zde neni povolena a nemám potřebu to křičet do celého světa.
Kdyby to byla klasická práce tak samozřejmě nemám 50 000 měsíčně a vše co neni normální má svojí dan

jasněže nemusíš - stačilo opravdu naznačit - navíc pro me jsi naprosto anonymní člověk 8-o .
Mě zarazila ta formulace „zvláštní práce“

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.10.10 12:07

Mně problém nedělá pujčit peníze, záleží kolik a komu.
To samé naopak když to mezi sebou tak známí mají tak proč ne… :nevim: Nemyslím velké tisíce, ale někdy se stane, že výplata dojde na druhý den a člověk si pujčí 200 kč..
Nepíše vyloženě o mně, já tak nechodím si pujčovat, ale například moje mamka si tak někdy pujčí a nebo i kamarádka jednou potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.10.10 12:10

No ja mluvim o vice penezich nez 200kc :oops: ja mluvim o castkach 3000 a vice. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
1.10.10 12:16
valer píše:
věřím že se to stane…že peníze nevyjdou…ale víc nechapu lidi a rodiny který si pujcujou od banky na veco jako je dovolena… lepší televize, lepší auto atd.. žijem zruky do huby… pujčky sme měli na pračku za 7tis, sekacku za 12tis a auto za 20…to se spalit dá…ovšem sou tací který potřebujou auto za 200 000 a nemaj na to.. zpravuejeme taky domek… tak na dovolenou ani nechci..radej to uvdim na baračku…ale lidi sou ruzný…to víš…

Souhlasím, půjčka na dovolenou nebo na drahé vánoční dárky je vrchol. Takoví lidé se chtějí předvést a pak to celý rok zoufale dohání. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hledačka_práce
1.10.10 12:19
Charlot píše:
Taky jsem byla stejná.Nomální práce mě prostě neuživila.Musela jsem si najít zvláštní práci abych měla 3× víc než v klasický.

Charlot, prosímtě, a co děláš za práci?

• Citovat
  • Upravit
14335
1.10.10 12:30

Hmm, tak vidíš, každá mluví o něčem jiném. Já totiš jsem si myslela, že celkově nikomu nic nepujčit.
To si zase myslím, že je divné, když se dostane přechodně jeden měsíc někdo známí do potíží, mu nepujčit nějakou tu stovku.
Několik tisíc bych taky nepujčila :nevim: ani nevím z čeho :nevim: taky si šetřím na horší časy, budou Vánoce, tak do naší rodiny.
Jenom by mně zajímalo, co jejich muži, nemají je, nepracují??? Já když mně nevyjde, tak si proberem s manželem co jsem koupila co potřebuju a porstě mi dá, například teď jsem si objednávala za 1500 z netu oteplovačky svetr na malého a už by mi nevyšlo na jídlo, tak to manžel ví a prostě to zaplatí, když to potřebujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.10.10 12:31
Hledačka_práce píše:
Charlot píše:
Taky jsem byla stejná.Nomální práce mě prostě neuživila.Musela jsem si najít zvláštní práci abych měla 3× víc než v klasický.
Charlot, prosímtě, a co děláš za práci?

Charlot: o tom mluvit nechce.Takze ti to nerekne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.10.10 12:42

řeknu nestydím se ale jen v sz.Nechci aby mě pak podle jména a přezdívky a meilu někdo vyčmuchal podle vyhledavače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat