Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mate s touto akci v DM drogerii nekdo zkusenosti?
Ano, ale uz zpred roku a fakt super
Hlavne pokud sbiras i body za nakup
Mas 15 bodu = 10% sleva z nakupu + sleva na babybonuse......
Priklad pliny pampers 50KC na balik +10% za kartu
A kdyz je jeste zbozi v akci, tak je to super
Já taky kosmetiku a pleny pro mrňouse kupuju jen tam, i bez bonusů to tam vychází levněji než jinde.
A nechodi vam pak diky te vyplnene karte domu fura reklamnich materialu atd.?
Obcas neco prijde, ale moc ne. Hlavne je u toho vzdycky prilozen nejaky kupon na slevu ![]()
Já tu kartu nevyplňuji úplně přesně ![]()
Stejně to nikdo nekontroluje…
materilay chodi tak 2× rocne a vetsinou je tam nejaky kupon na slevu a pak chodi darek pro dite k narozkam a prani k vanocum - my dostali k 1. narozkam svicku na dort (pak se nam hodila, uplne jsem je zapomnela koupit) a k 2. narozkam puzzle. rozhodne se to financne vyplati
kacica
já jsem tam už třetí rok registrovaná, letáků fakt moc nechodí, řekla bych tak jeden za půl roku.. naopak, přijde dítěti přání k narozeninám, sleva třeba ke dni matek.. příjemné
teď je akce-soutěž o pokojík Kika..
Jejich slevová knížka je zajímavá, škoda to nevyužít-je to zadarmo, jen pošli kopii RL nebo těhot. průk-nemusí tam být rodná čísla, ta můžeš zakrýt
Holky, mám dotaz, jestli jste se s tím některá setkala. Vytiskla jsem si v DM na terminálu slevu na UM Hipp. Koupila, zaplatila. Šla jsem za týden do DM a znova mi šel kupon vytisknout a překvapivě ještě ten den znovu. Ostatní mi znova vytisknout nešly.
Je to chyba na mém přijímači, nebo nějaká neobvyklá akce?
@Billi Není tam napsané žádné kusové omzení, takže si jich asi můžeš vytisknout, kolik chceš ![]()
@pampalin píše:
Až 2 měsíce před porodem?
To ja nevim, ja jsem se asi registrovala driv… Ono do dm drogerie se muzes registrovat kdykoliv a do dm babybonusu behem tehotenstvi kdykoliv, vyplnuje se tam termin porodu…