Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosim pekne, nesetkal se nekdo s nasim problemem? Dnes jsem objimala dceru(10let)chytla jsem ji nejak za rameno a nahmatala jsem ji u ramenniho kloubu spise na pazni kosti nejaky vetsi vyrustek, zepredu je jako velka boule asi kdyz vezmete polovinu mensiho jablka ale za spoda nahmatam jako kdyby to byla kost! Silene nas to vydesilo a zitra bychom chteli zajet na rentgen.Nic ji neboli, ani na dotyk ani pri cviceni na gymnastice, dela neustale stojky, kotrmelce, mosty…proste zadny naznak bolesti, jinak bych si toho vsimla davno, sama nevi jak dlouho to ma! nespadla ani zaden jiny uraz. Napadla me jeste reakce na tetanovku ale to uz je snad mesic nebo dele.. nejdriv jsme si mysleli ze ma vyklobene rameno ale to by ji bolelo nebo v hybnosti prinejmensim omezovalo ![]()
Dekuji vsem za odpoved
@Kornel
Hele promin, ale to je otazka pouze pro lekare. Tady se muze kazdy pouze dohadovat. Dcera byla s bulkou v tunelu, nic to nebylo. Tvuj strach ale chapu. Ja se tenkrat take hrozne vylekala. Nestras se, nech ji vysetrit, pak ti lekar rekne, co to je. Uklidnit te muzu tim, ze lekar rekl, ze prez 90 % případu to vubec nic neni. Ale opravdu to nech radsi vysetrit.
![]()
@berďana píše:
@Kornel
Hele promin, ale to je otazka pouze pro lekare. Tady se muze kazdy pouze dohadovat. Dcera byla s bulkou v tunelu, nic to nebylo. Tvuj strach ale chapu. Ja se tenkrat take hrozne vylekala. Nestras se, nech ji vysetrit, pak ti lekar rekne, co to je. Uklidnit te muzu tim, ze lekar rekl, ze prez 90 % případu to vubec nic neni. Ale opravdu to nech radsi vysetrit.
Ano mas pravdu bez vysetreni to nepujde ale mam tak hrozny strach ze jsem se musela zeptat
Dekuji mockrat
budeme doufat ze je to banalita!!!
@Kornel píše:
Ano mas pravdu bez vysetreni to nepujde ale mam tak hrozny strach ze jsem se musela zeptatDekuji mockrat
A na druhým rameni to nemá?
@Kornel píše:
Prave ze nema
Uvidíte po rentgenu…pokuste se nepanikařit ničemu to nepomůže ale chápu tě…budu držet palce
@jdukolem píše:
Uvidíte po rentgenu…pokuste se nepanikařit ničemu to nepomůže ale chápu tě…budu držet palce
@Judithkaj píše:
Synovi našli nádor ve stehenní kosti. Byl pod svalem. Taky ho to nebolelo. Prodělal 2 operace ve Fm Motol. S tímhle běžte k lékaři. Z rtg se pozná, zda to je z kosti. Pokud ano, tak zbytek MR. Pokud by to byla boule z očkováni, tak to vyresite jedna dvě. Držte se.
Ja doufam ze je to nejaka hloupost ale hrozne me to desi…Moc dekuji za odpoved a priji at jste zdravi! Dekuji
@Kornel píše:
Ano mas pravdu bez vysetreni to nepujde ale mam tak hrozny strach ze jsem se musela zeptatDekuji mockrat
Neboj. Je to urcite banalita. Netrap se vubec. Vsechno bude v poradku. Ver mi. Ted jdi spat, zitrek bude chytrejši ![]()
![]()
@berďana píše:
Neboj. Je to urcite banalita. Netrap se vubec. Vsechno bude v poradku. Ver mi. Ted jdi spat, zitrek bude chytrejši![]()
@Judithkaj píše:
@Kornel
Taky jsem doufala. Teď doufám za vás. Pokud by to tam fakt bylo- já doufám, ze ne, tak Motol MUDr. Schovanec. Skvělý člověk. Ale já doufám,, ze se k němu nedostanete, protože nebude potřeba.
Mockrat dekuji za ta slova
taky doufam ze nebudeme potrebovat
Urcite ne. Nemuzes to brat podle druhých. Akorat se budes nicit. Vypni handy a jdi do pelisku. Fakt to z vice jak 90% nic neni. Velka sance, ze to u vas bude jiné, tedy moc realisticka neni. ![]()
@berďana píše:
Urcite ne. Nemuzes to brat podle druhých. Akorat se budes nicit. Vypni handy a jdi do pelisku. Fakt to z vice jak 90% nic neni. Velka sance, ze to u vas bude jiné, tedy moc realisticka neni.
@Kornel
To je strasné. Opravdu uplnej horor. Ani si to predstavit neumim. Vis co? Ty uz sis své tak receno vyzrala. Ted to bude jine, uvidis ![]()
Nestresuj se, vyspi se trosku, deti te potrebujou v klidku a zase bude vsechno ok. Jak se to rika? Po spatnych casech prijdou ty dobre a věř, ze ted tady jsou. Ja vim, zni to dost blbě, ale je to tak.
Dekuji Vam vsem holky
jdu se pokusit usnout a zitra snad budeme o dobrou zpravu chytrejsi!!!
dobrou noc Vam vsem