Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@rokris píše:
@Kornel Všichni máme v sobě až paniku z nádorů, protože ono je toho fakt hodně. Ale jsou i jiné diagnozy. A hodně z toho, co mohlo být dřív fatální už lze vyléčit.
@Kornel Moc Terezce držím palce a dej vědět, jak jste dopadly.
Ahoj holky, dekujeme vsem co na nas myslite. Terezka ma po CT, nepichali ji ani zu kontrast. latku, pry musi na magnetickou zr v te kosti proste neco je a tam ten kontrast pichat budou…nevime nic jen nam rekli to co vime, jsem zvedava co vic nam rekne zitra doktor!!!
@Kornel Sleduji diskusi a moc vám držím pěsti. Já už mám děti dospělé, dovedu si představit tu paniku a stres, který teď zažíváte. Je mi to moc líto a pevně doufám v příznivou zprávu. Držte se ![]()
@Kornel taky na Vás pořád myslím
to čekání je vždycky nejhorší
ale snad budou jenom samé dobré zprávy ![]()
@Kornel To čekání je nejhorší. Strašně to člověku bere energii. Znám. Držte se. ![]()
Drzim palce, to cekani mi prijde neuveritelne, obzvlast u tak mladeho pacienta. Meli vas podle me poslat do nemocnice a tam udelat vse najednou ![]()
@Kornel píše:
Ahoj holky, dekujeme vsem co na nas myslite. Terezka ma po CT, nepichali ji ani zu kontrast. latku, pry musi na magnetickou zr v te kosti proste neco je a tam ten kontrast pichat budou…nevime nic jen nam rekli to co vime, jsem zvedava co vic nam rekne zitra doktor!!!
@Envie píše:
@Kornel takze zase nic nevite a zenou vas zase dal. To je silenyna tu magnetickou vam dali termin? To cekani musi byt silene. Drzte se! Myslim na vas i nadale!
Strasne, strasne…na magnetickou nam daji asi az zitra termin u doktora…Dekujeme ![]()
@Envie píše:
@Kornel ja nechapu, proc vas neprijali do nemocnice a neudelali vse naraz. Tohle je sileny. Drzte se! Dejte zitra vedet
Presne, ja to taky nechapu, stresujeme tim i Terezku ![]()
@Kornel píše:
Presne, ja to taky nechapu, stresujeme tim i Terezku
Nejvic Terezku ![]()