Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Judithkaj píše:
Zkušený operatér, který se věnuje nadorum kostí dokáže posoudit druh nádoru již při první operaci. Dle toho, jak vypadá. Histologie trvala dlouho, takže už se mohla podle toho co řekl u nás chystat následná léčba. Buďte silní, super je, ze vás poslali na Ct. Pokud bude možnost, nechte se poslat do Motola. Držím pěsti.
Urcite dam na Vas a do Motola bychom jeli i kdyz jsme z Třince
stale v hloubi duse verim ze to nebude treba!
@Kornel je mi moc líto, čím si procházíš, budu doufat, že všechno dopadne dobře ![]()
Myslím, že jsme spolu leželi v nemocnici, jak si byla s Tomáškem na mandlích, já tam byla s Tadeáškem.
@R2 píše:
@Kornel je mi moc líto, čím si procházíš, budu doufat, že všechno dopadne dobřeMyslím, že jsme spolu leželi v nemocnici, jak si byla s Tomáškem na mandlích, já tam byla s Tadeáškem.
Ahojky, jsem rada ze pises a dekuji! ![]()
@Judithkaj píše:
To ložisko je v kosti, což je z rtg potvrzeno. Na Ct se vyloučí agresivní druhy, zkontroluje se cele tělo. Jde jen o to, aby to nebylo zhoubne. Jde o osteochondrom nebo osteosarkom. Mého syna taky nic nebolelo. Chodil na rehabilitace s koleny. Sportoval, hrál závodně fotbal. Rhb sestra si všimla zduření a už to jelo. Ale důležité je, ze vše dobře dopadlo. Tady to dopadne dobře taky!
Lozisko neni v kosti ale na kosti, muze to byt rozdil?
@Kornel je mi líto, že máte ted takové velké trápení, přeji a doufám, že to bude dobré ![]()
@Kornel píše:
Chci tomu verit a budu dekuji za silu
Jsme chvilku po synovo operaci(banalni)nosnich mandli po ktere nastaly komplikace- nechali mu tamponadu v krku a syn se mi na rukou dusil, byli jsme stale jeste na dospavacim pokoji a prosila jsem doktorku, sestry at s tim neco delaji a nic!!!nakonec po tom co se delo tu tamponadu vyvrhnul sam a najednou bylo vse v poradku!!!stale mi opakovali ze je to pooperacni otok
Tak jsem porad tak spatna z toho vseho a ted zase toto![]()
ježíš to je hrozný
Promin, ale to je na žalobu -vždyt se mohl udusit
Chápu, že jsi ještě v šoku z toho, věřím, že boulička bude banalita ![]()
@pe-terka píše:
ježíš to je hroznýPromin, ale to je na žalobu -vždyt se mohl udusit
Chápu, že jsi ještě v šoku z toho, věřím, že boulička bude banalita
@Kornel píše:
Lozisko neni v kosti ale na kosti, muze to byt rozdil?
já si myslím, že může, ptž je zásadní, z jaké tkáně vychází. Ale nejsem odborník.
Každopádně modlím se za vás všechny, za zdraví dcery a za klid v duši pro vás rodiče. Taky máma doma Terezku, tak soucítím ještě víc ![]()
Je moc dobře, že ji to nebolí a útvar je ohraničený, to vše by mohlo svědčit pro nezhoubnost. Zas bude dobře, uvidíš ![]()
@Judithkaj píše:
Vyrůstá to z kosti. Skrz kost a sval. Syn ho měl 4 Cm nad kost a po operaci 3 Cm v kosti.
mrzí mě, co vás potkalo. Takové věci by se neměly stávat a už vůbec ne dětem. At už je jen dobře ![]()
@pe-terka píše:
já si myslím, že může, ptž je zásadní, z jaké tkáně vychází. Ale nejsem odborník.
Každopádně modlím se za vás všechny, za zdraví dcery a za klid v duši pro vás rodiče. Taky máma doma Terezku, tak soucítím ještě víc
Je moc dobře, že ji to nebolí a útvar je ohraničený, to vše by mohlo svědčit pro nezhoubnost. Zas bude dobře, uvidíš
Dekuji Mockrat, opravdu se snazime byt ted silni a verit!!!tyto slova mi hodne pomahaji ![]()
Koukala jsem na snimky na netu z rentgenu a ano jako laik to nemusim poznat ale videla jsem snimek Terezky a vypada stejne hako snimky Osteochondromu ktery je nezhoubny tak doufam ze to i tak bude
.
Pozdravuji a hladim Vasi Terinku ![]()
@Kornel To je dobře, že vás objednali takto brzy. Někdy jsou dlouhé čekací doby. Je vidět, že to nikdo nijak nezlehčuje a na zjištění druhu útvaru se přijde brzy. Teď vás mají pod palcem odborníci, oni Terezku ohlídají a dají do pořádku. Je to tedy s prominutím na houno start do Nového roku, když budete všichni v neskutečných nervech. Držím všechno co mám, ať to rychle uteče a přijdou dobré zprávy. ![]()
@Kakika píše:
@Kornel To je dobře, že vás objednali takto brzy. Někdy jsou dlouhé čekací doby. Je vidět, že to nikdo nijak nezlehčuje a na zjištění druhu útvaru se přijde brzy. Teď vás mají pod palcem odborníci, oni Terezku ohlídají a dají do pořádku. Je to tedy s prominutím na houno start do Nového roku, když budete všichni v neskutečných nervech. Držím všechno co mám, ať to rychle uteče a přijdou dobré zprávy.
Ano Novy rok pro nas bude strasny ale snad se to v dobro obrati Jsem rada ze nas tak rychle objednali, rikal tak dva tydny cekacka a pak prisel ze hned 3.1 mame zarizene CT.Jsem rada ale… ![]()
@Kornel píše:
Dekuji Mockrat, opravdu se snazime byt ted silni a verit!!!tyto slova mi hodne pomahaji
Koukala jsem na snimky na netu z rentgenu a ano jako laik to nemusim poznat ale videla jsem snimek Terezky a vypada stejne hako snimky Osteochondromu ktery je nezhoubny tak doufam ze to i tak bude![]()
![]()
.
Pozdravuji a hladim Vasi Terinku
Děkuji a vyřídím
Btw jeden z našich synů se jmenuje stejně jako tvůj - máme podobný vkus na jména
Ten rentgen vypadá ohraničeně a kulovitě, bez nějakých květákovitých útvarů. Jak píšu, nejsme lékař, ale tohle by mělo být dobré
Myslím na vás ![]()
@Kornel Myslím na vás.
Je dobře, že jste na to s manželem dva. Já jsem na to byla sama a bylo to příšerné.