Dnes jsem dceři nahmatala výrůstek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
29.12.17 13:40
@rokris píše:
@Kornel Myslím na vás. :srdce: Je dobře, že jste na to s manželem dva. Já jsem na to byla sama a bylo to příšerné.

někdy fakt koukám, jaké břímě život dokáže lidem naložit. K neunesení :nevim: Z pozice věřícího člověka doufám, že je to nějaká forma očištění, schody do nebe, až jednou…Je dobře, že už je to za tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
29.12.17 14:27

@pe-terka Tak-pravda, mám toho dost. :roll: Už jsem chtěla kdysi i napsat deníček, že by to třeba někomu pomohlo, aby neřešil nepodstatné. Ale on by mi ten můj život
těžko někdo věřil. Tak jsem zticha. :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25179
29.12.17 14:36
@rokris píše:
@pe-terka Tak-pravda, mám toho dost. :roll: Už jsem chtěla kdysi i napsat deníček, že by to třeba někomu pomohlo, aby neřešil nepodstatné. Ale on by mi ten můj život
těžko někdo věřil. Tak jsem zticha. :) :kytka:

je fakt, že když mám skuhravou a přečtu si (zaslechnu), co některé lidi potká, tak bych si dala facku :roll: V tomhle by mi tvůj deníček určitě „posloužil“. Na druhou stranu, občas čtu pod deníčky komentáře plné nepochopení, sarkasmů, ironie, bez tolerance či empatie…Což může autora deníčku docela zranit. Takže bych se do toho asi taky nepouštěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
29.12.17 16:13
@rokris píše:
těžko někdo věřil. Tak jsem zticha. :) :kytka:

No tak to jsme dve, muj zivot od ditete byl na dlouhou knížku co se tyce me rodiny…tolik jsem musela bojovat a vstavat jako dite…vse jsme si s manzelem se kterym jsem od 15let(muj prvni a ja jeho)vybudovali a i pres to vse se najdou to zli a neprejicni lide. :,( a ted nas potkalo toto :,( :,( proc takova zkouška zivota, proc zrovna dcera a nase?!!!Pane Boze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
29.12.17 17:56

@Kornel Asi je to tak, že někteří si musíme to špatné nabrat i za ty, kteří proplují celým životem relativně v klidu. Myslím na vás. Tohle je to skutečné peklo pro rodiče. Moc vám přeju, ať si můžete brzo oddychnout. :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
829
29.12.17 18:38

Přeji vám z celého srdce, aby to s dcerkou dopadlo co nejlíp to jen půjde. Já věřím tomu, že to nebude zhoubný už jenom proto, že ji to nebolí a nemá teploty. Soucítím s tebou a posílám co nejvíce síly a podpory, co to jen jde. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
29.12.17 20:14
@Judithkaj píše:
No vidíte…a my si zrovna tím samým prošli. U dítěte. A bylo nás v Motol dalsich5. A nesnasela jsem ty soucitné řeči o tom, jak to nic nebude. Každý tady se modlí za to, ze se to netýká jeho. Paní se ptala, zda tu je někdo, kdo taky něco takového měl. Píšu svoji zkušenost. A věřte, ze je lepší slyšet, ze to někdo zná a prošel tím, než popisovat blbosti a psát, ze to určitě nic není.

Ale ono to opravdu ve vetsine pripadu nic neni. Jiste ze chapu, ze jste si prosla strasnou dobou, ale proc strasit necim nekoho, kdo vlastne jeste ani nevi, o co se jedna. Pokud nekdo dostane takovou diagnozu jako Vaše dite, pak naprosto chapu, ze soucit nechce, ale to asi tento pripad vubec nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
29.12.17 20:20
@Judithkaj píše:
Kdyz tu člověk napíše svoji zkušenost, je to špatně. Holky to co nás potkalo mě zlomilo, zničilo nám to život. Přestante tu na mě útočit. Takže nic to nebude. Držte se.

Az ted jsem nasla tento prispevek. Prosim neberte ten prispevek výše jako kritiku. Je mi opravdu moc lito, co se Vam prihodilo a preji aby to alespon malicko prestalo tak strasne bolet. Neumim si vubec predstavit, co musite prozivat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.12.17 21:42

Moc vam drzim palce, verim ze to bude dobry :srdce: Muj bratr mel a dodnes ma vyrustek pod kolenem, chodil leta k ortopedovi, na rentgen, hlidalo se to. Je to benigni nador, nic zhoubnyho ani zavaznyho, a pritom je to z kosti a je to videt i bezne v dzinach, ma to nejspis z pretezovani kolene kdyz byl dite. Takze verim, ze i tvoje dcera to ma ze sportu a nebude to nic hroznyho. Drz se, bude to urcite v pohode :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
29.12.17 21:53
@Azeretereza píše:
Moc vam drzim palce, verim ze to bude dobry :srdce: Muj bratr mel a dodnes ma vyrustek pod kolenem, chodil leta k ortopedovi, na rentgen, hlidalo se to. Je to benigni nador, nic zhoubnyho ani zavaznyho, a pritom je to z kosti a je to videt i bezne v dzinach, ma to nejspis z pretezovani kolene kdyz byl dite. Takze verim, ze i tvoje dcera to ma ze sportu a nebude to nic hroznyho. Drz se, bude to urcite v pohode :srdce:
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
30.12.17 10:08

Holky když vidíte co se může stát ( že se hrozně bojíte o dítě) uvědomíte si, že ty naše „problémy“ co tu řešíme jsou blbosti. Oproti tomu je i nevěra malý problém :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
30.12.17 13:09
@GabinkaCh píše:
Holky když vidíte co se může stát ( že se hrozně bojíte o dítě) uvědomíte si, že ty naše „problémy“ co tu řešíme jsou blbosti. Oproti tomu je i nevěra malý problém :?

Máš naprostou pravdu, před rokem se provalila zásadní manželova nevěra, bylo to opravdu těžké a stejně jsem si pořád říkala, že jsou na světe daleko horší věci.
Zakladatelce moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
2.1.18 14:31

@Kornel Myslím na vás. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4099
2.1.18 14:31

@ivašot. :srdce:
Zitra nas ceka CT a ve ctvrtek budeme vedet co a jak, cim se to blizi tim to je horsi ale rekli jsme si s manzelem ze budeme verit jen tomu ze to neni zhoubne a hotovo to nam ted hodne pomaha ale Silvesrt byl pro manzela asi nejhorsi…celou dobu chudak drzi me a na nej to dolehlo…
Dekujeme Vam vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
2.1.18 14:32

@rokris :srdce: :srdce: :srdce:
Dekujeme moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek