Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Malá má nějaký vysoký tep. kolem 180 to nikdy nemiva, snad je vše v poradku
@Žirafátko neboj se… dyť tě hlídají. Kdyby bylo joo hodně zle, tak tě kuchnou a bude. ![]()
Taky držím palce, já měla svůj první porod vyvolávaný..bolest srovnat nemůžu, pač jsem „přirozený“ neměla, ale zase to bylo rychlý..za sedm hodin jsem malou měla u sebe a to PA tvrdila, že jako prvorodička jsem si rychlejší porod přát nemohla
![]()
Ale jak vidím, ty to bereš krásně s humorem…tak ať je to rychlý, krásný a co možná nejměné bolestivý ![]()
@valina1 já udělala porod online na fb. Kdy jsem postupně psala, co se děje a neděje a asi jsem to neměla dělat. Hodně lidí jsem vyděsila. ![]()
Porod online a já musím odpoledne pryč, snad to do té doby bude
držím palce ![]()
@tamata no počkej, to jsem chtělá já… dneska mi přítel přijde až v 7 z práce, tak do tý doby chci aby to bylo jo?
pak už mi zabere noťas a budu vědět prd.
Manžel dneska dorazí taky později, tak jsem ráda za program ![]()
Jinak já když to na mě přišlo, tak jsem to taky hlásila na fb a všichni si mysleli, že si dělám jen srandu
Že kdybych fakt rodila, tak nemám myšlenky na fb, pche ![]()
@tamata mě vyvolávali. Takže jsem nahlásila na fb, první tabletku, druhou, třetí a u čtvrté mi už psali, ať nekecám a už ukážu to moje dítě.
když jsem napsala, že jsem po 40 hodinách pořád na začátku, tak moje nej kámoška mi napsala: děkuju, díky tobě rodit nechci. ![]()
@mejdylko myslim že to neni to prave orechové, co by ted mela zakl. číst
![]()