Mám odjet do porodnice?

1118
16.2.13 19:14

mám odjet do porodnice?

Ahoj holky, od devíti od rána mám nepravidelné kontrakce (15-25 min)- asi od 5 hodin jsou pravidelnější (8-10 min), bolestivé jako horší MS- dá se to zvládnout… mám dilema jestli se tam jet ukázat- rodím podruhé- minulý rok jsem měla nepravidelné kontrakce od 18-19.00 hodin potom asi od 23 po 7, 8 minutách- velká bolest- jeli jsme okolo 1 hodiny a malý se narodil v 5… na jednu stranu mám pocit, že je to ono, ale pak si zase říkám, že to ještě až tolik nebolí. Co byste dělaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4466
16.2.13 19:17

Já bych nejela a čekala až to bude horší (a doufala, že neporodím doma), nezkrátí se ti to po teplý vodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
16.2.13 19:19

@ivabozi :zed: já taky byla ok a porodila do 3 hodin o začátku bolestí u druhého :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
16.2.13 19:20

Já bych jela. Druhý se narodil za neceké dvě hodinky od prvních bolestí, tak bych nečekela. Popřípadě zkus tu teplou vodu, pokud to nepoleví, jela bych stoprocentně.

• Citovat
  • Upravit
1021
16.2.13 19:21

Ja bych taky asi pockala, az to bude bolet trosku vic. Nebo az se zacne dit neco vic, treba ti praskne plodovka nebo tak neco. :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
16.2.13 19:22

@Žirafátko mě v teplý vodě porodní bolesti přecházely :nevim: a to jsem byla na 7cm otevřená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
16.2.13 19:23

@LN13 :think: hmmm, to je můj jediný pomocný indikátor porodu a dost na to spoléhám, to bude ještě sranda až budu rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
16.2.13 19:23

Taky záleží, jak daleko máš nemocnici. Já bych jela určitě ;-)přeji hladký porod! a zdravé mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
16.2.13 19:27
@ivabozi píše:
Ahoj holky, od devíti od rána mám nepravidelné kontrakce (15-25 min)- asi od 5 hodin jsou pravidelnější (8-10 min), bolestivé jako horší MS- dá se to zvládnout… mám dilema jestli se tam jet ukázat- rodím podruhé- minulý rok jsem měla nepravidelné kontrakce od 18-19.00 hodin potom asi od 23 po 7, 8 minutách- velká bolest- jeli jsme okolo 1 hodiny a malý se narodil v 5… na jednu stranu mám pocit, že je to ono, ale pak si zase říkám, že to ještě až tolik nebolí. Co byste dělaly vy?

Měla jsem to úplně stejné jako ty ;).Od rána po 20 minutách, okolo páté už po 5-15min a ve 20:00 už jsem byla v porodnici..ale rodila jsem v 11h na další den..Jela jsem i když bolesti nebyly vůbec silné..Tak snad ti to vyjde, držím palečky :hug:..Jinak mě od bolesti sprcha nepomohla vůbec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
16.2.13 19:27
@Easinka píše:
Ja bych taky asi pockala, az to bude bolet trosku vic. Nebo az se zacne dit neco vic, treba ti praskne plodovka nebo tak neco. :mrgreen: :kytka:

já neměla přední voduani u jednoho, druhé jsem porodila téměř po cestě ve 3/4 na 3 ráno mě vzbudily první bolesti a ve 4:05 byl synátor venku…1 steh prý abych byla krásná :dance: ale nasucho…au :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.2.13 19:28

Jeste bych cekala, u druheho jsem jela kdyz byly kontrakce po tech tusim 3minutach, i kdyz me nebolely. A mela jsem to tak akorat, hodku a neco po prijmu byl syn venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
16.2.13 19:30

Na plodovku bych necekala, ta taky muze odtect, az bude hlava venku. :D Zkus teplou sprchu… A dala bych na intuici. Drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
16.2.13 19:30

@zrustice Já měla u druhého bolesti o dvanáct hodin déle a nebylo to žádný šimrání. Ale já bych jela, lepší tam jet zbytečně, než rodit po cestě : ) LEHKÝ POROD A KRÁSNÉ ZDRAVÉ HODNÉ MIMI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
16.2.13 19:34

Asi bych to vzala podle vzdálenosti porodnice, já to mám 70km, takže bych teda asi jela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
16.2.13 19:35

Mně to bolelo víc až malou chvilku před porodem takže bacha:))Asi bych jela, prostě jsem poznala že je to ono než jsem si stačila napustit vanu tka mi začala odtékat i voda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí