Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@quinny píše: ..
Jooo, to je přesně to, co jsem myslela, že to je
To je úžasný!! Musím ukázat mýmu, tomu se to strašně nelíbí
![]()
@quinny vzhledem k tomu, že je to moje diskuse, to dovoluju
, kočka pěkná. Všechny kamarádky, který mají sphynx jsou lesby. čím to?
![]()
@Žirafátko píše:
@Seizdra fuj peršanka to je ta, co kdysi dávno bourala hlavou do zdi a pak to zdědily její koťata…já mám mainku
@quinny No tak v prvé řadě jsem počítala s tím, že budu trpět jak pes. Nástup jsem měla ve čtvrtek, nepočítala jsem s tím, že bych byla už třeba v pátek matka.. Myslela jsem, že budu rodit aspoň 40 hodin, že mi budou dávat tablety po platíčkách, kontrakce budou po minutě, otevřená na špičku prstu… Po 50ti hodinách v bolestech se smilují a vezmou mě na císaře nebo jim vyskočím z okna… Taky jsem si nechala hnedka ráno vzít krev na ty lekocyty a cosi na epidurál… Ačkoli jsem ho nechtěla, „věděla“ jsem, že tam budu těch 40 hodin, takže si ho tak po 10ti nechám píchnout. Vpich samozřejmě na prd, napíchnou mi nějakou kravinu v páteři, v lepší případě to odnese nějaká část těla, v horším budu jenom hejbat očima… V lepším případě, kdy budu jen tahat nohu místo po vpichu začne hnisat, udělá se mi zánět, dostanu drén a budu navždycky chodit zkřiva a ještě tahat nohu… U císaře že mě určitě málo uspí, budu cítit, jak mě pižlají, pak ve mě zapomenou nějaký tampony nebo svorky, udělá se mi zánět, na to přijdou po týdnu, kdy děloha bude už na prd, tak mi ji vezmou a bude vymalováno… No a samozřejmě ještě budu při čemkoli a kdykoli zvracet atd… Hele je toho mnohem víc, nechci tu @Hřiběnka strašit, ta to má holka za pár
Ale takhle nějak jsem si fakt představoval, že to bude.. Prostě Bolest jak prase, nepostupující porod, když už porodím normálně, budu natržená až na lopatkách, dítě budou tahat zvonem, kleštěma, skákat mi po břiše, křičet na mě, budou nepříjemní, pokud to nebude postupovat a po X hodinách mě vezmou na SC, tak jim budu určitě z narkozy zvracet, bude se mi blbě hojit jizva, bude to bolet atd… Jak to tak čtu, tak jsem dobrá schízařka ![]()
@Seizdra
![]()
hele Kubíno se vzbudil při operaci jako prcek, takže to je i docela reálná možnost
@Hřiběnka to je kočka na muchlání, ona je to stejně kočka jen z 1/4 zytek je pes opice a člověk
Nevěřila jsem tomu, když jsem to kdysi někde četla, ale je to tak ![]()
v pohodě vím že se líbí málokomu, nemám s tím problém, všqak jí nikomu do bytu necpu
My měli s manželem dlouholetý sen tak když nás vloni opustila naše útulková kočička před vánoci a malej plakal po kočičce tak jsme obeslali chovatele a zkusili si splnit sen ![]()
@Žirafátko tak to jo
lesby fakt jo, to slyším poprvé, já co znám pár majitelů tak byl vždycky iniciátorem chlap ![]()
@quinny no u mě fakt, lesby nebo bi
, asi mám divný kamarádky
![]()
@Seizdra dobrá tragédka jsi
![]()
ale tak lepší počítat s horším a mít to pak lepší to je milé překvapení ![]()
Mmch není nic horšího když jde ženská v 8 na vyvolání a ve 12 je nervní jak pes, že tableta ještě nezabrala a ona si myslela, že už bude mít dávno po porodu
![]()
@quinny Jj, já fakt se vším počítala v té horší variantě a když mi ve 4 řekla, že jdem na to, tak jsem fakt čučela takhle:
A ještě jsem se ptala chlapa jako „Cože? Už?? jdem rodit? Já?“
No něco takovýho, prostě mimóza… No tak mně tableta zabrala hnedka, ale myslím, že kdyby ne a bolesti nebyly, tak neplaším…
Teda doufám ![]()
@Žirafátko asi
nebo že bych se zamyslela nad svou orientací
jako bi možná, i když asi ani to ne
já ty chlapy prostě můžu no..
Jen teda já chtěla kocoura a manžel kočku…nevím zda se z toho dá něco vyvodit
U první vybral černou já bílou
ale nakonec vždy bylo po jeho ![]()
@Seizdra
no já sem napsala to s tím epidurálem, polilo mě horko, zahazovala jsem mobil a řvala „tyvoléééééé něco se dějééé“ a doktorka přišla, BRUTÁLNĚ do mě šáhla (já si furt říkala, že nesmím tlačit aby zašla ta branka, ta zku*vená branka! (pak i nahlas
)) a hned proč že jako netlačim. Tak čumim, že jako COŽE?! UŽ…no a pak jsem myslela, že prasknu a pak to bylo. Malá vylezla a jako první si škytla
(trénovala to poslední dva měsíce v břiše denně)…ještě se ptám medičky jestli mě střihla a ona, že ne, že jsem jen malinko na trhlá. Kuba se tam šel podívat a tlemil se "tyvole, prej malinko
" myslela jsem, že ho plácnu bačkorou. Ještě si dělal srandu, že je tam krve jak při autonehodě ![]()
A medička se pak ptá manžela
„jaký máte pocit z porodu?“
a Kuba:
„v pohoděéé, ani mě to nebolelooo“
![]()