Dnešní den.....

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Alriga
3.9.20 20:12
@irca555 píše:
@Alriga nekoukala jsem se pořádně, ale já třeba nechci dělat v obchodě za kasou a s penězma… no, nedívala jsem se po jiné práci moc

Tak zkusit hledat. A rozhodit sítě mezi kamarády. 😁

• Upravit
HousenkaBorůvka
3.9.20 20:13

@Alriga nemám kamarády

• Upravit
794
3.9.20 20:21

Mám to stejně. Už od minulého roku. Práci zatím sháním marně a celkově i vztah stojí za prd. Aspoň ty děti mě drží :srdce:.

• načítám...
22566
3.9.20 20:31
@irca555 píše:
@Alriga nekoukala jsem se pořádně, ale já třeba nechci dělat v obchodě za kasou a s penězma… no, nedívala jsem se po jiné práci moc

Zkus hodit do placu vzdělání a znalosti. Někdo ti určitě poradí, co a kde hledat.

• načítám...
56078
3.9.20 20:31
@irca555 píše:
@Tecumseh no já jsem kmitala a vůbec nemám fyzičku a mám nadváhu, hrozný… vůbec jsem nestíhala, motala se jak vítr v bedně… katastrofa až jsem s iříkala, že jsem tam poprvé a naposled.. jasně když máš fyzičku a máš to v malíku asi je to pohoda, ale co jsem tam zažila dneska já jsem sotva došla domů… no nemám zatím podepsanou smlouvu, ještě to pár dní zkusím,,jen tak"

Tak to ber jako pohyb, zhubnes.

• načítám...
9148
3.9.20 20:59

Hej ja pred dvema tydnama vlastni blbosti zrusila dvere u auta. Tenhle rok je celej nakej divokej.

• načítám...
HousenkaBorůvka
3.9.20 21:00

@Tarjei tak to je úplně zlatý…

• Upravit
18144
3.9.20 21:14

@irca555
Tak k tomu zkus přistupovat pozitivně. Řekni si, že se ti díky tomu zlepší kondička a zhubneš. Ostatní utratí majlant za výživové poradce, osobní trenéry a posilovny, ty to budeš mít zadala a ještě vyděláš. :mrgreen:
Samozřejmě přeháním, ale je to všecko o přístupu. Určitě jsou i daleko horší práce než pokojská a jak se zaběhneš a uděláš si systém, tak to půjde, uvidíš. Hlavně to hned nevzdávej, nejhorší je utéct před problémem, uvidíš, že až se zapracuješ a půjde to líp, budeš mít ze sebe lepší pocit. Držím palce.

• načítám...
30950
3.9.20 21:18

@irca555 jojo, delala jsem pokojskou jako brigadu na gymplu… Sakra jsem si uvedomila, ze toto opravdu nechci a to uceni za neco lepsiho stoji.

• načítám...
214
3.9.20 21:20
@irca555 píše:
Dělal jste někdo pokojskou? příjde mi to horší práce jak ve fabrice…

Pokojskou jsem delala 2× v zivote - poprve jsem vydrzela 2,5 mesice a po druhe tyden. Je to zatim ta nejhorsi prace, co jsem kdy delala. To bych si radsi sla sednout za kasu - oproti tomu prisernymu zaprahu to je uplna pohodicka.

Urcite se divej i po jine praci, snad brzy narazis na neco lepšího :kytka:

• načítám...
HousenkaBorůvka
3.9.20 21:21

@Cuddy no já jsem si právě myslela, že to bude pohoda - no spletla jsem se je to fuška!

• Upravit
Alriga
3.9.20 21:22

Kolik třeba musíte uklidit pokojů? Taky by mě nenapadlo, že je to taková dřina.

• Upravit
HousenkaBorůvka
3.9.20 21:22

@happy day já jsem si právě myslela, jo nebudu muset řešit lidi, peníze, žádný kontakt pohoda budu tam sama což to po zapracování ano, ale uff… hrozný to je… vůbec se mi tam ráno nechce, já tam snad zavolám že jim na to prdím…

• Upravit
HousenkaBorůvka
3.9.20 21:25

@Alriga vůbec nevím, byla jsem tam první den - to je asi podle toho, jestli někdo přijede, kolik lidí odjelo… nevím… ale ono je to fuška no… ještě jsem dneska zkoušela mandlování no to byla sranda… ale je fakt, že já nemám fyzičku, lidi co jí mají nebo mají normální postavu by to asi dali… ale je to na mě dřina… a to jsem dneska nedělala všechno co mi ukazovala kolegyně… ještě mi pomáhala s mojí prací…

• Upravit
118
3.9.20 21:29

Souhlasím s Bigl, chce to trochu pozitivního přístupu, po dvou dnech utéct mi teda přijde zbabělé…ono se to za pár týdnů může jevit úplně jinak.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová