Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@irca555 píše:
@Barbucha3 jo měla, ale to je pozdě trochu ne když je po zaučení?
@irca555 píše:
Nikdy není pozdě. Budeš to muset prostě zkusit.
@irca555 Já bych to viděla na psychologa. Opravdu. Připadá mi, že něco není v pořádku.
Pokud ti nevyhovuje pokojská, tak zkus hledat klasický úklid - kanceláře, ordinace lékařů nebo někde uklízet ve fabrice.
A začni se sebou něco dělat i po fyzické stránce. Srovnej si jídelníček a začni se hýbat. Můžeš zatím třeba jen chodit, třeba i s hůlkama. Začni na kilometru denně a přidávej. Až dáš tak pět kilometrů, přidej na rychlosti. Můžeš i chodit plavat, jezdit na kole. Prostě musíš začít.
@Tarjei jednoduché takhle někoho odsoudit, ale nesud neznášli celý příběh to mnoho lidí rádo dělá
Ale proč? stejně mám život zkaženej. mě už tu nic dobrého asi nečeká
@irca555 vis co, kdybych ja hekala, to bys koukala. Jses labilni, nezrala a nevyrovnana a jestli s tim chces neco udelat, musis se fakt snazit a ne jen fnukat.
@irca555 Nevím, jestli se mi to neplete, ale nejsi to tyy, co se jí nechtělo rozcvičovat ten prst?
Vyřešilo se to samo, nechtějí mě tam… měla jsem dlouhý rozhovor se šéfovou, úplně mě rozložila… vlastně mi jen potvrdila, že jsem v prdeli… výborný
@Tarjei že se snažím, ale že mám bordel v hlavě a odráží se to i na práci…a je pravda, že jsem pomalá… áchjo
@irca555 bordel v hlave? To Ti rekla? Je to manualni prace, ne jaderna fyzika, neverim, ze Ti rekla neco takovyho.
@Tarjei řekla no…jsem v prdeli asi…
nojo jenže tam je toho bambilion, pořád ze schodů, do schodů… asi nemám vnitřní náboj…
@irca555
a ty potíže se soustředěním trvají jak dlouho? Pokojskou jsem dělala na VŠ jako brigádu a musím říct, že to byla jedna z nejnamáhavějších jak psychicky tak fyzicky. Oproti tomu mě bavil hodně úklid v domácnostech, bylo to různorodější, zajímavější a i méně náročné na fyzičku. Nejdéle jsem ale vydržela za kasou, první týden mi teda skoro dávali zákazníci první pomoc, ale pak to šlo. Hlavně jsem si musela hlídat pitný režim, jinak jsem měla hodně blízko ke kolapsu. A protože mám poruchu soustředění (teď už i ofiko diagnóza), tak já si dělám poznámky všude, v každé práci, na každé brigádě. A naučila jsem se podávat to ne jako svoji blbost nebo handicap ale jako vyjádření zodpovědnosti a pečlivosti. Světe div se a okolí to tak vnímá taky a ještě mě za poznámky chválí.
Já mám dojem, že ti hodně chybí sebevědomí, to jsem měla taky, ale tam mi pomohlo jít po menších až dětských krůčcích a tak si sáhnout na úspěch. A to v době krize byl třeba úspěch jen dostat se z bytu ven. Takhle to myslím. A nepřestávat, nenechat se odradit neúspěchem a zase pokračovat. Jako když se děti učí chodit, kolikrát si kecnou rovnou na zadek atak, ale pak jim to nedá a zkouší to zas a zas, je inspirující to i jen pozorovat. Dávám ti zapravdu že tenhle rok je neskutečný mazec a říká mi to hodně lidí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat