Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@irca555 sport je posledni vec, ke ktery ja bych nekoho vedla. Ucim deti, ze svoje cile si urcujou sami. On si to vymyslel a vyridil ze pobezi i kdyz je mu 15.
Tvl co ja bych dala za Tvuj vek. Ty zjisti, co chces, a jdi si za tim. Jina cesta ke spokojenosti neni.
@Tarjei věděla jsem co chci, ale asi se na to vykašlala už na to nemám buňky… to je jedno
@irca555 nemuzes hazet vinu za vsechno na rodice, tim zacni. A psychologa bys mela navstivit. Je to Tvuj zivot a Tvuj boj.
@irca555 Kolik ti je? Pochopila jsem, že bydlíš u mamky, takže jsi ještě mladá. Tohle je jen o přístupu, dokud nezměníš hlavu, tak nepůjde nic. Tohle sebelitování ti nepomůže, nechci být tvrdá, určitě to teď nemáš jednoduchý, ale jak říkám, to dokážeš změnit jen ty. Je to o tvém nastavení v hlavě. Nejde, nechci, neumím… To je strašně špatně. Všechno jde, jen musíš maknout. Ano, dělat fyzicky náročnou práci s nadváhou je blbý, ale to, že si nepíšeš poznámky, nedáváš pozor, nezajímá tě to, takhle neuspěješ nikde. Ta kasa, jo každý na to není, dělala jsem brigádně a dají se ty kódy naučit za dva dny, ale musíš chtit! A přeci tam máš stále napovedniky. Pak jsem také zaučovala na kase a víc jak 2×-3× jsem u dotyčného nestála. Každý je ze začátku pomalý, ale pracovat musíš, takže… Popřemýšlej, co bys ráda v životě dělala? Můžeš si dodělat vzdělání, kurz apod. Život máš jen a pouze ve svých rukách a záleží jen na tobě jak s ním naložíš. Jo, každý neměl ideální dětství, ale teď jsi dospělá! To zvládneš! ![]()
@Barbucha3 Ne matka mi podělala život a utekla, bydlím s tátou… jenže já v ničem nemám systém… nevím jak a jestli si dělat poznámky… jsem asi ztracená… a hlavně - dělat si poznámky u uklízení??? vždyt to umí každej.. jen já ne
Brigádničila jsem jako pokojská kdysi na střední a moc mě to bavilo. Měla jseem na patře 22 pokojů po 2 lůžkách + ještě část dalšího patra. Bylo to skvělý a moc ráda na to vzpomínám.
@irca555 muzes mi vysvetlit, jak Ti matka podelala zivot? Ona Ti ho dala, minimalne to udelala.
@irca555 píše:
@Barbucha3 Ne matka mi podělala život a utekla, bydlím s tátou… jenže já v ničem nemám systém… nevím jak a jestli si dělat poznámky… jsem asi ztracená… a hlavně - dělat si poznámky u uklízení??? vždyt to umí každej.. jen já ne
Ty to neumíš, tak jsi si ty poznámky dělat měla. Přestaň se litovat, to nepomáhá nebo snad ano? Zkus to vydržet aspoň měsíc, tělo si na nové věci chvíli zvyká, po měsíci už to je rutina.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tarjei mě k ničemu rodiče nevedli, nemám žádnou vůli… mám zkaženej život a za co co jako mám boojovat stejně už mám asi všechno prohraný…