Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@irca555 píše:
@happy day já jsem si právě myslela, jo nebudu muset řešit lidi, peníze, žádný kontakt pohoda budu tam sama což to po zapracování ano, ale uff… hrozný to je… vůbec se mi tam ráno nechce, já tam snad zavolám že jim na to prdím…
Je to v*oser- jako jo, sama po zapracování budes, ale litat jako namydlena.
Jeste o tom popřemýšlej a uvidíš.
Ja bych asi sla na kasu, abych měla proste zajisteny nějaký příjem a přitom bych dal hledala nějakou jinou práci. ![]()
@happy day za kasou jsem to zkoušela, nešlo mi to, tuna lidí, peníze neeee. brrrr…super bylo že jsem na dnešek vůbec nespala no
@AnonymkaP nj, ale když už nemůžeš ani stát na nohou a klepou se ti, to se dost těžko pracuje
@irca555 mám známou a ta pracuje ve fabrice a vymývá vepřový střeva na další využití…dokážeš si představit tu hnusnou praci, smrad?
Zlatá pokojská i když verim, ze to je taky šichta.
@irca555 tak vzdycky je prvni tyden nejhorsi..me to na kase bavilo, to se musis naucit vsechno no..nic nejde samo a hned.
@Tarjei já tam byla asi dva dny pak mě dali za maso, co čekali, že mě tam po dvouch dnech nechají samotnou? ne kasa není nic pro mě… hlavně milion druhů pečiva aby si člověk pamatoval ty kody… nene
Já jsem jezdívala každé jaro dělat babičce velký úklid v celém domě. Šest velkých místnosti, hala, velká kuchyně, spousta oken… Za týden jsem vždycky zhubla 3 kila. A to se tam vyvářelo a peklo.
@Alriga Tak to je fajn, ale dělat to takhle několik let v kuse… fakt to fyzicky nedávám
@Alriga vzdělání je jedno protože ten obor stejně dělat nechci… no právě jsem chtěla dělat pokojskou nebo uklizečku no… sem si myslela, že to zvládnu… nevím
A třeba uklízet kanceláře? To není asi tak namáhavé, jen když se umyvaji okna apod.
Hm tak jsem dneska zase uklízela, vůbec to nestíhám, blbě se mi hýbe…jsem zničená protožte tohle bych měla normálně zvládat, ale nemám v tom systém nesoustředním se a zaučiovala mě a tak jsem moc nedávala pozor, nezapisovala si… nic… protože jsem si nebyla jistá jestli tam chci být… zítra tam budu sama a nevím co mám dělat jsem úplně z toho života zničená, teď si vyžírám tu svoji nečinnost, následky strachu a sezení u počítače 12 let… mám sto chutí se na to vysrat fizička v prdeli, mozek v prdeli… jsem prostě totálně v hajzlu asi.. úplně se vším asi…
@irca555 hele minulost je fuk a sebelitost Ti nepomuze. Musis bojovat, fakt bojovat a nedelat nic napul. Vule je nejvic.
Ja si vcera sedla na zadek ze syna devataka, ubehl pulmaraton s dospelejma, to je lehce pres 20 km. Chytlo ho koleno, stahla jsem mu to, dopajdal do cile. Dal to kousek pred limitem ale dal. Vis, jak byl stastnej???
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat