Dny Marianne 2019
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dají se ještě sehnat časopisy s kupony a jsou tam všechny kupony těch co se zapojili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme pračku i sušičku AEG z Datartu, vždy v akcích.. řekla bych, že je Datart dělá často - kdyby se ti nepoštěstilo na dny Marianne, ale podle mě jsou šance velké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. píše:
Našla jsem jen tohle…
Děkuji moc ![]()
To je jen do kamenného obchodu nebo i na e-shop?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn píše:Řekla bych, že jen do kamenného obchodu
Děkuji moc
To je jen do kamenného obchodu nebo i na e-shop?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cell píše:
Prosím, je tam Tescoma?
Nenašla jsem, možná leda jestli něco není v Alze od Tescomy
Můj dotaz - Liší se kupony z Marianne a Marianne Bydlení? Jak moc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je možnost i stáhnout aplikaci. Jsou tam všechny kupóny a je to pohodlnější.
zákazníci to mají hodně v oblibě. Cena 110,– takže super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
Máme pračku i sušičku AEG z Datartu, vždy v akcích.. řekla bych, že je Datart dělá často - kdyby se ti nepoštěstilo na dny Marianne, ale podle mě jsou šance velké
Mohu se zeptat, v časopise píší, že je to na vybrané spotřebiče té značky, takže to platí třeba na dvě sušičky, tři pračky a tak? A nedají do akce jen ty nejdražší? A ještě mohu si koupit třeba dva spotřebiče na ten kupon? Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@prue22 píše:
Mohu se zeptat, v časopise píší, že je to na vybrané spotřebiče té značky, takže to platí třeba na dvě sušičky, tři pračky a tak? A nedají do akce jen ty nejdražší? A ještě mohu si koupit třeba dva spotřebiče na ten kupon? Děkuji za odpověď.
Nedávají do akce jen ty nejdražší, vždycky to bylo třeba na vysavače od nějaké značky, žehličky, pračky.. na zbytek se zeptej na Facebooku na stránkách Dny Marianne 2019, tam ti odpoví nejlépe. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit