Dny Marianne 2019
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@macicek111 na stránkách dny marianne jsou všechny slevy vypsany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dny Marianne 2019
Ahoj, nevíte prosím některá na co konkrétně se bude vztahovat sleva do Reserved? Snažila jsem se to zjistit na prodejně, ale nic nevědí a já nevím jestli se mi to kvůli jedné věci vyplatí kupovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pocker píše:
@lucynka25 Bohužel nemám ji jak vyzkoušet, kamarádka ji nemá a v knihovně taky není.. Ten starší se ve školce bude učit angličtinu, tak si myslím, že by se mu knížka hodila. A ten mladší nevím..ale miluje knížky.
Měla jsem možnost ji vyzkoušet v nemocnici právě s tou angličtinou a musím říci, že pokud máš menší děti, tak super. Já bych to pro ty svoje už nevyužila, i když dcera se tím v nemocnici dobře zabavila, ale zase byla v nemocnici a tam byla omezená možnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MagdaNe v aplikaci píší na vybrané kousky.Nic konkrétního tam není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, nemáte náhodou někdo kódy na dny Marianne pro obchod JENA nábytek a FEEDO - nevím, zda je využiji (nikdo mi není schopen říct, zda na zboží, které chci koupit se vztahují - to se prý uvidí…, tak se mi nechce za časopis utrácet peníze). Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tescoma eshop
Ahoj cell, mohla by ses prosim se mnou podelit o slevovy kod na eshop Tescomy? Už dlouho se chystam koupit novou panev a ted by se snad mohlo zadarit. Moc dekuji!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, neposkytl by mi někdo kód do Alzy? Moc by mi to pomohlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemá prosím někdo slevový kód na mall.cz nebo knihy Dobrovský? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tofffy prosim prosim nepodelite se o feedo kupon pre cz i sk i pro rok 2020? Pokud mate. Predem moc dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím, nemáte někdo kod na kupon na eobuv? Velice děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit