Dny Marianne 2019
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lucynka25 to mi nevadí
myslela sem poslat kupón poštou třeba
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pupa94 aha, tak to jo. Bohužel nemám, mě dala kamarádka kupony co jsem potřebovala, chci si jen koupit boty a oblečení a možná už hračky na Vánoce.
Albi jsem právě nakoupila teď minulý týden, byla sleva z O2.
Tak snad ti někdo pošle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mám dotaz ohledně albi tužky, bývá někde v akcích, nebo se vyplatí raději bazarová? Nevím jestli kluky zaujme a investice není zrovna malá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pocker a nemas moznost u nekoho vyzkoušet? U nas to frci uz 2 roky a ted jsme kupovali i pro malou, protoze se holky praly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby mi někdo mohl poskytnout tu Tescomu, budu vděčná, chci jen jednu věc a kvůli tomu se mi nevyplatí kupovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baby, netušíte, jak je to s Notinem? Platí to asi jen na věci na krámě, že jo?
oni totiž dneska mají 9% slevu, ale těch 20by se mi líbilo víc
Tak abych nečekala do pátku na 20% a nakonec z toho. nevyšla jako úplná blbka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, nemáte někdo kód do FEEDO (na značku Maxi-cosi). Předem díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem chtěla poprosit, zda by někdo neměl i kód pro obchod JENA (dny Marianne) - ještě nevím, zda jej využiji, tak se mi nechce za časopis utrácet peníze. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 Bohužel nemám ji jak vyzkoušet, kamarádka ji nemá a v knihovně taky není.. Ten starší se ve školce bude učit angličtinu, tak si myslím, že by se mu knížka hodila. A ten mladší nevím..ale miluje knížky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pocker tak prodat ji muzes vzdycky..
za me je to fakt super a vsude, kde jsem to doporucila, tak deti spokojene. Anglictinu mame, i ja sito opakuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit