Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nikdy jsem dudlík do ničeho nenamáčela a dělat to nebudu, jsem ráda, že mají děti zdravé zuby, nehodlám jim je kazit.
Když jsem chtěla, aby usnuli, tak jsem jim namočila dudlík do vody a pak rozdrceného rohypnolu ![]()
@dani24687 píše:
ale nevěřila bys, kolik lidí mi řeklo - namoč mu dudel do medujen tak, na chuť
Jojo taky mi to rikali kdyz malej nechtel
moje mamka byla uzuz u flasky s medem
@Kakika píše:
Když jsem chtěla, aby usnuli, tak jsem jim namočila dudlík do vody a pak rozdrceného rohypnolu
jj…a sobě pár Lexaurinů…to byla nirvána…
![]()
@Jitka1976 píše:
jj…a sobě pár Lexaurinů…to byla nirvána…![]()
neznám, vyzkouším. Díky za zkušenost ![]()
@Kakika @Jitka1976 neurol je taky mnamka, to vám pak dítě spí, jak andílek ![]()
Nenamáčela a ani nemám v plánu namáčet jak do medu, tak do cukru a do jiných srajd ![]()
Já jsem nemyslela do medu nebo tak něco…spíš jsem chtěla vědět, jestli nenamáčíte třeba do kašičky na noc, když zbude nebo tak…
jinak si myslím, že závislost bych jí nevytvořila, když bych to udělala jednou za čas. ona normálně usíná v pohodě. myslela jsem třeba když je nemocná a nemůže zabrat a tak…
a když se vrátím k tomu, co dělali moji rodiče - namáčení dudlíku do medu. tak naprosto nemám strach, že by si dítě zkazilo zuby, všem děckám u nás v rodině se to dělal, protože děda je včelař, tak to děsně propagoval. o a všichni máme hezký zuby. mě ještě nikdy nevrtali. já bych spíš měla strach z alergie! proto to taky samozřejmě nedělám ![]()
Ale pozvala bych matku s výsledky @lipina tak by nám to možná řekla nejlépe
Edit ![]()
Příspěvek upraven 04.01.14 v 13:25
Když měl zachvát pláče, tak jsem na něj dávala kapku léku na prdíky.
@ivana-domca píše:
@Kakika @Jitka1976 neurol je taky mnamka, to vám pak dítě spí, jak andílek
Kurňa…je tu diskuze o dudlících nebo o návykových látkách…???
![]()
Já jsem max. občas první kápla MM, ale stejně to na uklidnění nepomáhalo… jinak nevidím důvod v něčem namáčet
Jo a vlastně jako miminku jsem na něj kapala SABky na prdíky.