Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych radu.Do kdy musí být dítě v autě v sedačce nebo na podsedáku? Sedačky jsou do 36kg.Ale jak je to s výškou? Děkuji za radu ![]()
kattkka píše:
No od 12 muze sedet ve predu a tam uz sedacka byt nemusi.
ve předu může sedět i v autosedačce
dzarunka píše:kattkka píše:ve předu může sedět i v autosedačce
Ale bez muze od 12.
kattkka píše:dzarunka píše:Ale bez muze od 12.kattkka píše:ve předu může sedět i v autosedačce
jj já jsem to chtěla jen doplnit
kattkka píše:dzarunka píše:Ale bez muze od 12.kattkka píše:ve předu může sedět i v autosedačce
To je pěkná blbost, věk 12 let nehraje vůbec žádnou roli… pouze 36kg nebo 150 cm.
Jedině pokud by někdo měl pod 150cm a 36kg i po 18 letech, tak pak začne hrát roli i věk a v autosedačce už jezdit nemusí.
j.a.n.i1 píše:kattkka píše:To je pěkná blbost, věk 12 let nehraje vůbec žádnou roli… pouze 36kg nebo 150 cm.dzarunka píše:Ale bez muze od 12.kattkka píše:ve předu může sedět i v autosedačce
Jedině pokud by někdo měl pod 150cm a 36kg i po 18 letech, tak pak začne hrát roli i věk a v autosedačce už jezdit nemusí.
to je fakt,ten věk už je zrušenej
dzarunka píše:j.a.n.i1 píše:to je fakt,ten věk už je zrušenejkattkka píše:To je pěkná blbost, věk 12 let nehraje vůbec žádnou roli… pouze 36kg nebo 150 cm.dzarunka píše:Ale bez muze od 12.kattkka píše:ve předu může sedět i v autosedačce
Dobry vedet
A to to dítě budou při kontrole páni policajti převažovat a přeměřovat metrem???
![]()
Anonymní píše:
A to to dítě budou při kontrole páni policajti převažovat a přeměřovat metrem???![]()
To asi ne, ale dítě nedávám do sedačky kvůli policii, ale kvůli jeho bezpečí ![]()
Ty jsi jak můj tchán, ten se taky poutá jenom na místech, kde by mohli být policajti
![]()
Anonymní píše:
A to to dítě budou při kontrole páni policajti převažovat a přeměřovat metrem???![]()
No to asi ne, pokud ti lita treba pet centaku, asi to neposoudi na miste
ale kdyz uz je to centaku treba dvacet, asi si vsimnou ![]()
Nikdy jsem se ale nesetkala s tim, ze by chteli aby dite vystoupilo a koukali na nej!!!
Anonymní píše:
A ty vozíš dítě v sedačce kvůli policajtům?
Ale upřímně řečeno, možná by to bylo užitečnější než spousta věcí co dělají… plus kdyby ještě zkontrolovali zda je sedačka správně připoutaná a nastavená a zda je dítě v pro něj odpovídající sedačce.
A malinko OT, ještě by mohli učit lidi, že na dálnici, která má 3 pruhy se primárně jezdí v tom PRAVÉM a ne prostředním !!!