Potahy Römer

256
4.5.11 09:28

Potahy Römer

Milé maminky,

chtěla bych se zeptat, na Vaše zkušenosti s potahy Römer. Líbí se mi Billy nebo Jet (oboje černé). Víc se mi líbí Billy, ale trochu mě odrazuje to, že je nejlevnější. Je tedy také nejhorsí? Nemáte s těmito potahy nějakou zkušenost? (údržba, pocení, atd.)

Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
4.5.11 09:57

ja mam pocit, ze ja mam billy potah a dost na nem vsechno ulpiva, jinak na omak je prijemny a maly se v nem jeste nezpotil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
4.5.11 10:07

Potahy Römer kol. 2011:
classicline- 1 barva 100%PES
trendline – až 9 barev, převážně ze 2 látek 100% PES
highline – 2 barvy, převážně ze 2 látek ,potah Organic nature je z organické bavlny a bambusového vlákna 100% přírodní materiály, potah Cowmooflage je semiš, 100% Pes
BellyButton- 2 barvy, ze 2 látek, 55%bavlna, 45% Pes
přesné materiálové složení zde:
http://www.autosedacky.estranky.cz/…/uploaded/60
nejprodávanější jsou potahy trend – jsou nejlepší na údržbu a high – jsou nejpříjemnější na omak
ten Billy je základní Classic, dost se na něj chytají chlupy, takže ne rpo ty co mají domácí mazlíčky, je lepší připlatit tu stovku za trendline, A Jet je síťovina, dovoluje proudit vzduch, aby se dítě nepotilo, ale zase v těch dírkách zapadávají drobečky, takže je potřeba se rozmyslet, jestli se v autě jí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.5.11 10:19

Dobrý den,
děkuji za informace. Vím, že v první řadě by člověk měl brát ohled na na dítě, ale když už se sedačka kupuje na tak dlouhou dobu, tak bych chtěla vybrat i takovou, aby se mi líbila. Problém je v tom, že se mi moc barevně nelíbí. Ještě se mi líbí Leon, ale tam bude asi všechno vidět. Teď máme Olivii a tam je taky vidět dost.
Ještě mám dotaz ohledně sedaček 2010. Je rozdíl mezi Kidfix 2010 a 2011? Líbí se mi potah Harry, nemáte s ním zkušenosti?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
4.5.11 10:40

Harry 2010 je stejný potah jako Billy 2011 - trochu jiná barva, ale materiál stejný, základní řada classic, navíc Kidfx Harry 2010 už asi nikde nekoupíte.
nejlepší potah na údržbu je Felix, je ze všech nejprodávanější a už se dělá několik let, je nejoblíbenější, všichni vždycky když má přijít nová kolekce tak chtějí vidět barvičky a nakonec se nejvíce prodává černý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
4.5.11 10:51

Černý potah na autosedačku je elegantní, ale stačí, že v létě bude stát auto chvíli na sluníčku, a černá látka se snáz „rozpálí“ a dítě se může zbytečně smažit na rozpečený černý autosedačce.
Ze zkušenosti radím světle béžový, šedivý - není na tom vidět každý drobeček a za oknem se na slunku tolik nerozehřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
4.5.11 11:09

my mame na oboch potahy highline a super, makkucke, dobra udrzba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.5.11 13:10

My máme doma Felixe na doporučení steeva a bez problémů, dobře se udržuje a dítě se v něm nějak moc nepotí :palec: Přes léto tedy používáme ještě letní froté potah

• Citovat
  • Upravit
256
4.5.11 13:37

A proč je vůbec clasic line horší? Vždyť je to polyester, stejně jako Trednline?

A nevíte někdo, zda se liší samotná autosedačka Kidfix 2010 a 2011? Nebo jsou jen jiné barvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
4.5.11 14:18

Kidfix 2010 a 2011 jsou technicky stejné, v roce 2011 vznikla navíc verze SICT : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
i když je classic i trend oboje polyester, tak jsou potahy rodílné strukturou( z polyesteru máte vyroben třeba spacák, svetr i tričko a pokaždé je to jiná látka- polyester je umělotina, která se dá různě tkát a upravovat),
classic je základní materiál, tenčí, trend je už většinou sešitý ze 2 látek, jsou lepší, je zde více materiálů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
4.5.11 22:49

tak my máme Billyho, kvůli barvě a že tam nejsou dírky jako u Jet, ale pak jsem stejně přikoupila originál Römer letní potah a budeme ho tam mít pořád, takže nakonec je úplně jedno co je pod tím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
5.5.11 00:48

a nevíte někdo z jakého materiálu je ten letní potah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.5.11 08:09
michamicha píše:

letní potah je z froté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
5.5.11 08:11
michamicha píše:

letní potah je froté (předpokládám, že bavlněné).

Jsem asi na potahy maličko blázen, ale mě žádný z potahů autosedačky (a že máme už třetí) nepřišel dostatečně příjemný, abych tam dala dítko jen tak a vždycky jsme měli i letní potah. Dvakrát nám v případě Romeru prokazatelně zachránil sedačku před zloději, takže doporučuju !! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
16.5.11 10:23

tak jsem minulý čtvrtek objednala sedačku s potahem Organic Nature 2011, jsem zvědavá jaká bude až dorazí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí