Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My máme gretu na römer duo plus a jinou bych nebrala, pro nás byla nejlepší a zblbla jsem na ní další 3 lidi, chce to prostě okouknout a zkusit, každému sedí něco jiného
@C.H. píše:
@steeve, je Greta hodně umělá? Mohu se tedy zeptat, které z potahů 2012 jsou Vám příjemné? Z kolekce 2013 bych si také vybrala, ale potřeba sedačky je již akutní nová kolekce je samozřejmě dražší. Díky.
My máme - jak jsem tu psala v předchozích příspěvcích - z kolekce 2008 takový červený potah, který je stejný jako 2012 Felix. Linda se nám v něm nepotí, je příjemný, i když má vnitřek černý. Felix je trochu jiný, ale ta struktura látky je stejná. Já bych ho brala hned, jen kdyby nebyl tak nebarevný
teď čekám, jak popíše Steve nové potahy a když budou nepříjemné, půjdem holt do Felixe.
Mě se z těch nových líbí zebra, tak asi vezmem tu. Jinak z 2012 se mi líbila KIM.
My máme ten materiál podobný Felixovi na vajíčku a nějak nadšená z něj zrovna nejsem. A zvířecí vzory a imitace kůže se mi taky nelíbí. Holt co člověk, to jiný vkus. Z těch nových se mi líbí Magic Dots, ale je to designem o materiálu nic nevím.
Tak pokud bych řešila „líbí“, tak bych taky vybírala jinak, ale byla jsem v šoku, jak vlastně potahy vypadají. Před lety jsem si vybrala červenou, líbila se mi naživo v krámě, rovnou jsem si ji vzala a nečekala, že co potah, to jiný matroš (i ve stejné trendline sérii). Teď když jsem to začala řešit znovu, dítě by chtělo ŽLUTOU, tak zjišťuju, jak to není jednoduché, když chce člověk römer, příjemný a hezký dohromady…
@C.H. já bych si vzal cowmooflage:http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Díky všem za názory a zkušenosti. Kravičku nééé, to snad raději nějaký ten tmavý potah. Růžky, ouška a podobné věci se mi absolutně příčí. Samozřejmě, může být opravdu příjemná.
@steeve, a co potah Nick? Na kvalitníautosedačky uvádějí, že podhlavníček je 60% bavlna, 40% PES, ne 100% bavlna.
@DMartina nepřihl, taky mě zarazila rozdílnost materiálů trendline.
@C.H. u Felixe a Nicka je hlavová opěrka ze směsi 60% bavlna, 40% Pes, ale na omak jsou stejné jako ty 100% bavlna.
A jak je to prosím u Lisy a Kim - nejraději bychom kombinaci červeno-černé, aby ladilo do auta i s potahy
Ale samozřejmě je pro mě nejdůležitější pohodlí a taky dobré čištění sedačky.
@vejuka Lisa a KIm mají opěrku hlavy ze 100% bavlny, zbytek sedačky je 100% Pes
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl v kolekci 2012 a 2013? Chtěli bychom pořídit Römer Safefix Plus a rozhoduji se, kterou vzít a věřím, že nejsem jediná, kdo toto řeší. Díky za odpověď ![]()
@Ivaninka rozdíli jsou pouze v potazích, technicky je sedačka stejná, měnily se pouze barvy.
Ahoj, my máme na römera bellybutton potah a jsem spokojená. Je sice dražší a jen částečně bavlna, ale potah je moc příjemný, není to na omak nepříjemná umělotina.
Co mě trošku nemile překvapilo na römerovi je to, že v testu měl trošku problémy se škodlivinami(? asi potahu, neuvednli konkrétně) Šlo ale o autosedačku trifix - přesto ty potahy budou asi ze stejného matroše na různé typy autosedaček… Podle fotky to byla Elena nebo Lisa…
Příspěvek upraven 09.11.12 v 13:33
@Pé píše:
Ahoj, my máme na römera bellybutton potah a jsem spokojená. Je sice dražší a jen částečně bavlna, ale potah je moc příjemný, není to na omak nepříjemná umělotina.
Co mě trošku nemile překvapilo na römerovi je to, že v testu měl nějaké problémy se závadností (? asi potahu, neuvednli konkrétně) Šlo ale o autosedačku trifix - přesto ty potahy budou asi ze stejného matroše na různé typy autosedaček… Podle fotky to byla Elena nebo Lisa…
No tak to by mě tedy zajímalo???Mám u Steeva objednanou autosedačku s potahem Lisa.