Potahy Römer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
12.10.12 12:07

My máme gretu na römer duo plus a jinou bych nebrala, pro nás byla nejlepší a zblbla jsem na ní další 3 lidi, chce to prostě okouknout a zkusit, každému sedí něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DMartina nepřihl
12.10.12 13:33
@C.H. píše:
@steeve, je Greta hodně umělá? Mohu se tedy zeptat, které z potahů 2012 jsou Vám příjemné? Z kolekce 2013 bych si také vybrala, ale potřeba sedačky je již akutní nová kolekce je samozřejmě dražší. Díky.

My máme - jak jsem tu psala v předchozích příspěvcích - z kolekce 2008 takový červený potah, který je stejný jako 2012 Felix. Linda se nám v něm nepotí, je příjemný, i když má vnitřek černý. Felix je trochu jiný, ale ta struktura látky je stejná. Já bych ho brala hned, jen kdyby nebyl tak nebarevný :( teď čekám, jak popíše Steve nové potahy a když budou nepříjemné, půjdem holt do Felixe.

• Citovat
  • Upravit
147
12.10.12 13:42

Mě se z těch nových líbí zebra, tak asi vezmem tu. Jinak z 2012 se mi líbila KIM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
12.10.12 14:09

My máme ten materiál podobný Felixovi na vajíčku a nějak nadšená z něj zrovna nejsem. A zvířecí vzory a imitace kůže se mi taky nelíbí. Holt co člověk, to jiný vkus. Z těch nových se mi líbí Magic Dots, ale je to designem o materiálu nic nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DMartina nepřihl
12.10.12 14:36

Tak pokud bych řešila „líbí“, tak bych taky vybírala jinak, ale byla jsem v šoku, jak vlastně potahy vypadají. Před lety jsem si vybrala červenou, líbila se mi naživo v krámě, rovnou jsem si ji vzala a nečekala, že co potah, to jiný matroš (i ve stejné trendline sérii). Teď když jsem to začala řešit znovu, dítě by chtělo ŽLUTOU, tak zjišťuju, jak to není jednoduché, když chce člověk römer, příjemný a hezký dohromady…

• Citovat
  • Upravit
7159
12.10.12 14:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
12.10.12 15:14

Díky všem za názory a zkušenosti. Kravičku nééé, to snad raději nějaký ten tmavý potah. Růžky, ouška a podobné věci se mi absolutně příčí. Samozřejmě, může být opravdu příjemná.

@steeve, a co potah Nick? Na kvalitníautosedačky uvádějí, že podhlavníček je 60% bavlna, 40% PES, ne 100% bavlna.

@DMartina nepřihl, taky mě zarazila rozdílnost materiálů trendline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.10.12 15:26

@C.H. u Felixe a Nicka je hlavová opěrka ze směsi 60% bavlna, 40% Pes, ale na omak jsou stejné jako ty 100% bavlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.10.12 12:00

A jak je to prosím u Lisy a Kim - nejraději bychom kombinaci červeno-černé, aby ladilo do auta i s potahy :-) Ale samozřejmě je pro mě nejdůležitější pohodlí a taky dobré čištění sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.10.12 13:18

@vejuka Lisa a KIm mají opěrku hlavy ze 100% bavlny, zbytek sedačky je 100% Pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
9.11.12 11:10

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl v kolekci 2012 a 2013? Chtěli bychom pořídit Römer Safefix Plus a rozhoduji se, kterou vzít a věřím, že nejsem jediná, kdo toto řeší. Díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
9.11.12 11:52

@Ivaninka rozdíli jsou pouze v potazích, technicky je sedačka stejná, měnily se pouze barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
9.11.12 11:55

@steeve Děkuji. A tedy i složení potahu je stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
9.11.12 12:42

Ahoj, my máme na römera bellybutton potah a jsem spokojená. Je sice dražší a jen částečně bavlna, ale potah je moc příjemný, není to na omak nepříjemná umělotina.
Co mě trošku nemile překvapilo na römerovi je to, že v testu měl trošku problémy se škodlivinami(? asi potahu, neuvednli konkrétně) Šlo ale o autosedačku trifix - přesto ty potahy budou asi ze stejného matroše na různé typy autosedaček… Podle fotky to byla Elena nebo Lisa…

Příspěvek upraven 09.11.12 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.11.12 12:46
@Pé píše:
Ahoj, my máme na römera bellybutton potah a jsem spokojená. Je sice dražší a jen částečně bavlna, ale potah je moc příjemný, není to na omak nepříjemná umělotina.
Co mě trošku nemile překvapilo na römerovi je to, že v testu měl nějaké problémy se závadností (? asi potahu, neuvednli konkrétně) Šlo ale o autosedačku trifix - přesto ty potahy budou asi ze stejného matroše na různé typy autosedaček… Podle fotky to byla Elena nebo Lisa…

No tak to by mě tedy zajímalo???Mám u Steeva objednanou autosedačku s potahem Lisa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí