Potahy Römer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
16.5.11 14:38

Organic jsem chtela taky, ale dcera me ukecala, ze chce ten s kravickou tak jsem na nej zvedava :roll: Dnes jsme ho objednali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
16.5.11 15:00

My jsme nakonec koupili JET. Je prý nejvzdušnější a musím říct, že je super. Doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
16.5.11 15:14
quinny píše:
michamicha píše:
a nevíte někdo z jakého materiálu je ten letní potah?

letní potah je froté (předpokládám, že bavlněné).

Jsem asi na potahy maličko blázen, ale mě žádný z potahů autosedačky (a že máme už třetí) nepřišel dostatečně příjemný, abych tam dala dítko jen tak a vždycky jsme měli i letní potah. Dvakrát nám v případě Romeru prokazatelně zachránil sedačku před zloději, takže doporučuju !! :palec:

jo, taky jsem si říkala, že bude lepší, když ta značka nebude vidět :-) a jak jste to věděli, že to chtěli ukrást?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
17.5.11 10:03
Allee píše:
quinny píše:
michamicha píše:
a nevíte někdo z jakého materiálu je ten letní potah?

letní potah je froté (předpokládám, že bavlněné).

Jsem asi na potahy maličko blázen, ale mě žádný z potahů autosedačky (a že máme už třetí) nepřišel dostatečně příjemný, abych tam dala dítko jen tak a vždycky jsme měli i letní potah. Dvakrát nám v případě Romeru prokazatelně zachránil sedačku před zloději, takže doporučuju !! :palec:
jo, taky jsem si říkala, že bude lepší, když ta značka nebude vidět :-) a jak jste to věděli, že to chtěli ukrást?

protože na tom parkovišti co jsme stáli vykradli tu noc vícero sedaček lepších značek a ty naše mezi nimi nebyli, jedno auto stálo přímo vedle našeho a z večera si pamatuju jak tam ta sedačka byla hodně vyzývavá (předesílám, že do našeho auta by bylo bývalo jednodušší se dostat, navíc autosedačky tam byly dvě) takže si myslím, že díky letním potahům naše 2 romerky zůstali netknuté, zatímco ta z vedlejšího auta se svítivými nápisy byla ráno pryč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
16.6.11 14:32
ziza1108 píše:
My jsme nakonec koupili JET. Je prý nejvzdušnější a musím říct, že je super. Doporučuji!

Taky přemýšlíme o potahu JET,ale zdá se mi hodně umělý, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
16.6.11 16:27

Umělý asi je, ale to jsou všechny. Tento je fakt super vzdušný. Neměnila bych. Zatím v něm dcera nějak moc spocená nebyla. Před tím jsme měli jiný takový ten hladký povrch Trendline červeno-černý (název nevím) a ten byl mnohem horší, co se týče pocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
6.8.11 14:53

Prosím vás, nemáte někdo sedačku Romer Kid barva Cowmooflage? Potřebovala bych vědět, jak je to u ní v tomto počasí ohledně pocení. Alternativa o které uvažujeme, je David.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
11.10.11 15:43

pomoc :-) kupujeme Romer Duo, nejspíš potah Felix, jste s ním spokojeni ?
díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
11.10.11 16:14

na údržbu je Felix nejlepší, je i dlouhodobě nejprodávanější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.10.11 10:48
steeve píše:
na údržbu je Felix nejlepší, je i dlouhodobě nejprodávanější

díky, ještě se raději zeptám, hodí se Romer Duo do Škoda Octavia, to mě nenapadlo řešit ? Isofix samozřejmě máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.10.11 13:15

ano, Duo plus je kompatibilní s Octavií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.10.11 09:49

cowmooflage je velice příjemný na omak, je to semiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
20.11.11 21:32

Ráda bych zjistila,jaké jsou na omak a údržbu tyto potahy..
Greta,Organic Nature

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
20.11.11 21:39

Gretu máme a je na omak strááášně příjemná a to jsem se bála, aby to nebyl nějakej silon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
20.11.11 21:41

Jojo,te jsem našla,že je z org. bavlny z části..to se mi líbí a údržba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí