Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já bych volila zebru, máme potah tmavě fialový se sovičkou, ale ta zebra je příjemnější akorát na ní bude vše vidět ![]()
Ahoj, tak jsem rada za tuhle diskuzi, potrebuji ted koupit Romer 15kg-36kg, a zrovna jsem nepochopila, proc stejne sedacky stoji ruzne…tak jsem prisla konecne na to, ze to je tema potahama..to by me nenapadlo ![]()
@Lenka76 To bych neřekla ta zebra stojí stejně jako ta co sem koupila. Mám potah silonovej a ta zebra je napůl bavlna ![]()
Lenka76: Rozdil v cene ted dela hlavne vyprodej skladovych zasob stare kolekce. Stara kolekce byla rozdelena do 4 skupin : zaklad, standard, luxus + belly button. Podle toho se lisi i ceny. Nova kolekce nema specialni rozdeleni, ale podle rozdilnosti materialu se opet lisi cena. Priblizne to jsou 2-3 stovky. No a potom nejvetsi rozdil v cene dela to, ci si kupujes u prodejce, ktery je blizko zdroje ci x-teho prodejce v poradi. Tam je rozdil uz dost videt. Dej si najit „potahy romer 2013“. Vyhodi Ti stranky, kde jsou popsane kolekce 2012 a 2013. K nove zatim moc nenajdes. Ani stejne slozeni latky Ti ale nezaruci stejny komfort pro Tve dite. Nejlepsi je videt a osahat, pokud je ovsem kde…
Dajka16: Co pisou na inetu k potahu standard „Složení: 100 % PES, praktická údržba.“, k potahu smart zebra „Složení: 30% Acrylic, 30% PES, 25% Nylon a 15% Bavlna“ a k potahu belly button „Složení: 55% Bavlna a 45% PES“. Steeve urcite potvrdi, ze tam opravdu je rozdil v cene cca 2-3 stovky. Na slozeni potahu opravdu zalezi. Mame doma atopika, kupovali jsme na sedacku 9-18 organic potah - 100% bavlna. Potah vyborny, ale udrzba no jako bavlna. Propocene fleky jsme uz vyprat nedokazali. Zustali vybledle skvrny.
To jo, mám 2013 a syn vní stejně nesedí nahý, aji v létě bude oblečený akorát za hlavu mu dám plenu.Ono ani ten nejdražší potah není čistá bavlna.
No, ja bydlim v anglii, a tady vetsinou se vyplati koupit pres internet…v obchodech toho moc nemaji, takze si to nemuzu jit ani omaknout.tak jsem sedla k netu, a na oko uplne stejna autosedacka, stoji treba o 35 liber vic…tak jsem nad tim dumala, proc to tak je…takze jsem byla ztracena…
Dajka16: A podle ceho jsi kupovala dark grape? Mela jsi moznost dopredu si potahy porovnat? Ja jsem v obchode zatim nasla jen tu zebru. Nevim ale, ci by z ni syn byl zrovna nadseny. Radsi bych asi tu modrou. Jen se bojim koupit naslepo, aby to nebyl vyslovene „igelitak“.
Alika, potah Crown Blue, stejně jako třeba ten Dark Grape jsou ze syntetiky, ale nejsou vyloženě umělé, jako igeliťák, na omak je to klasická látka,( takový ten šusťák, co byl loni třeba Felix se již nedělá) v loňské kolekci potah Nick byla stretch, takže nejsou stejné na omak,
potah Zebra je semiš, takže je příjemnější, ale i dražší.
No, ale nejlepší je si je ohmatat na živo, třeba u nás v obchodě najdete všechny potahy k vyzkoušení.
Steeve: Je to v kolekci 2013 pouze o barvach + zebra, zirafa a belly button, ci se potahy odlisuji i v kvalite latky, jako to bylo v predeslych kolekcich? Rada bych se zeptala, kterou by jsi si vybral pro chlapce. Na pohled se mi libi uz zminena crown blue a smart zebra. Vim, ze zebra je prijemna, ale nebude se v ni dite v lete vice potit? Rada bych se podivala na potahy osobne, ale v nasem meste to asi jen tak nebude a nejmensimu to jeste chvili potrva nez vyroste z vajicka, ve kterem se pekne vzteka, takze zatim omezujeme cesty na minimum…
@Alika13 píše:
Steeve: Je to v kolekci 2013 pouze o barvach + zebra, zirafa a belly button, ci se potahy odlisuji i v kvalite latky, jako to bylo v predeslych kolekcich? Rada bych se zeptala, kterou by jsi si vybral pro chlapce. Na pohled se mi libi uz zminena crown blue a smart zebra. Vim, ze zebra je prijemna, ale nebude se v ni dite v lete vice potit? Rada bych se podivala na potahy osobne, ale v nasem meste to asi jen tak nebude a nejmensimu to jeste chvili potrva nez vyroste z vajicka, ve kterem se pekne vzteka, takze zatim omezujeme cesty na minimum…
u 2013 jsou ty základní potahy( trend) jsou de fakto ze stejného materiálu, potom ty zvířecí motivy jsou semiš, a BellyButon je směs bavlna+Pes, už tady není tolik rozličných materiálů jako tomu bylo třeba v roce 2012.
moje děti mají jak trendline- syntetiku, tak i ten semiš- highline, a nezdá se mi, že by se v tom semiši nějak více potili
Steeve: Takze na prvni i druhy pohled vitezi Smart zebra nad Crown blue?
@Alika13 píše:
Steeve: Takze na prvni i druhy pohled vitezi Smart zebra nad Crown blue?
každý má jiné preference, ale za mě, ty semišové potahy jsou příjemnější na omak, klasické potahy zase snadnější na údržbu
Steeve: Diky za Tvuj cas. Tak zkusim koupit zebru. Zajimave, ze s vyberem typu (kidfix sict) cek nemel, narozdil od potahu, nad cim premyslet.
Zdravim, nevideli jste (neohmatali) nekdo nazivo potah crown blue? V kolekci 2012 se mi celkem libil potah nick. Jsou tyto potahy na dotek stejne prijemne? Ci radeji smart zebra?