Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@tulipán píše:
@miisenka A dat tam prave ten letni? Rychle jde sundat, je tenky a rychle uschne.
ji tak to je varianta..ja mala na,,vajicko ´´ este i zimny-flanelovy s outlast tak ma napadlo ci i na tieto sedacky neco take neni..
@miisenka Ja mam vsechny sedacky krome vajicka Romer. Ten letni nebude chladit, jen pujde snadneji sundat a rychleji uschne. A hlavne v dobe prani a suseni budes mit na sedacce puvodni potah, takze porad pripraveno. A ted se stejne vetsina jizd odbude v bunde, tak bude patlanic min a min.
@tulipán píše:
@miisenka Ja mam vsechny sedacky krome vajicka Romer. Ten letni nebude chladit, jen pujde snadneji sundat a rychleji uschne. A hlavne v dobe prani a suseni budes mit na sedacce puvodni potah, takze porad pripraveno. A ted se stejne vetsina jizd odbude v bunde, tak bude patlanic min a min.
ja mala i vejce Romer, a ten potah som kupivala cez littleangel, uz to nemaju v nabidke..a dite v bunde nevozime.. ![]()
Jeden letny uz mam, tak objednam este jeden..neznasam upatlane potahy.. ![]()
A este teda dotaz-cez keto pouzivas chladici vlozku Romer alebo Aeromoov?
@miisenka Mam klasiku letni potah, podle omaku tipuji na bavlnu s bambusem. Letni vlozku jsem zvazovala a jak se porad vrti a blbnou, myslim, ze by byla shrnuta a tlacila, treba az budou vetsi. Vlozku pouzivam spis ze svoji pohodlnosti, aby se dalo rychle vyprat. Umazana je od deti vyvalenych na hristi apod. spis nez od potu. Klimoska mi jede fakt rychle, takze zapoceni byli parkrat a nejak mi tohle vybaveni nechybelo.
Ja vozim v bunde dva kilometry do skolky, aby se mi nenastydli. Na delsi trasu nakladam v bunde a az je vyhrato, tak zastavuji a svlekam.
@miisenka aby to pasovalo přesně na Trifixe, tak jedině originál letní potah, ten má přesný tvar: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , všechny ostatní univerzální potahy nebudou přesně sedět, takže neochrání celou sedačku, a můžou se hrnout
@tulipán píše:
@miisenka Mam klasiku letni potah, podle omaku tipuji na bavlnu s bambusem. Letni vlozku jsem zvazovala a jak se porad vrti a blbnou, myslim, ze by byla shrnuta a tlacila, treba az budou vetsi. Vlozku pouzivam spis ze svoji pohodlnosti, aby se dalo rychle vyprat. Umazana je od deti vyvalenych na hristi apod. spis nez od potu. Klimoska mi jede fakt rychle, takze zapoceni byli parkrat a nejak mi tohle vybaveni nechybelo.
Ja vozim v bunde dva kilometry do skolky, aby se mi nenastydli. Na delsi trasu nakladam v bunde a az je vyhrato, tak zastavuji a svlekam.
tak nase dite v aute basti krupky(ked uz nejde inak ho zabavit) a to pak samozrejme rozpatla..
Vlozku som mala vo vajicku, Aeromoov a nepotil sa-bez vlozky mokre zada..jazdime casto a dlhe trasy, takze po 2h mokry.. ![]()
A neoblikam do auta-len triko a mikca, nasadame do vyhrateho auta..blbe to je treba ked sa vraciamw, ale vytopene auto mam hned..
@steeve
Mozem mat este dotaz?
Aeromoov alebo origos chladici od Romer?(na leto)
@miisenka já osobně s nimi zkušenost nemám, používám bavlněné vložky, a co do prodejů tak Aeromoov a Keep Cool cover se prodává tak 50:50, a nikdo zatím negativní ohlasy neměl, takže v tom neporadím
@steeve píše:
@miisenka aby to pasovalo přesně na Trifixe, tak jedině originál letní potah, ten má přesný tvar: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , všechny ostatní univerzální potahy nebudou přesně sedět, takže neochrání celou sedačku, a můžou se hrnout
Tenhle presne mam.
@tulipán
Ja taky a dnes som objednala druhy a podlozku na leto..:-)))