Potahy Römer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
19.11.14 21:34
@tulipán píše:
@miisenka A dat tam prave ten letni? Rychle jde sundat, je tenky a rychle uschne.

ji tak to je varianta..ja mala na,,vajicko ´´ este i zimny-flanelovy s outlast tak ma napadlo ci i na tieto sedacky neco take neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16429
19.11.14 21:44

@miisenka Ja mam vsechny sedacky krome vajicka Romer. Ten letni nebude chladit, jen pujde snadneji sundat a rychleji uschne. A hlavne v dobe prani a suseni budes mit na sedacce puvodni potah, takze porad pripraveno. A ted se stejne vetsina jizd odbude v bunde, tak bude patlanic min a min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
19.11.14 21:54
@tulipán píše:
@miisenka Ja mam vsechny sedacky krome vajicka Romer. Ten letni nebude chladit, jen pujde snadneji sundat a rychleji uschne. A hlavne v dobe prani a suseni budes mit na sedacce puvodni potah, takze porad pripraveno. A ted se stejne vetsina jizd odbude v bunde, tak bude patlanic min a min.

ja mala i vejce Romer, a ten potah som kupivala cez littleangel, uz to nemaju v nabidke..a dite v bunde nevozime.. :kytka:
Jeden letny uz mam, tak objednam este jeden..neznasam upatlane potahy.. :mrgreen:

A este teda dotaz-cez keto pouzivas chladici vlozku Romer alebo Aeromoov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16429
19.11.14 23:13

@miisenka Mam klasiku letni potah, podle omaku tipuji na bavlnu s bambusem. Letni vlozku jsem zvazovala a jak se porad vrti a blbnou, myslim, ze by byla shrnuta a tlacila, treba az budou vetsi. Vlozku pouzivam spis ze svoji pohodlnosti, aby se dalo rychle vyprat. Umazana je od deti vyvalenych na hristi apod. spis nez od potu. Klimoska mi jede fakt rychle, takze zapoceni byli parkrat a nejak mi tohle vybaveni nechybelo.
Ja vozim v bunde dva kilometry do skolky, aby se mi nenastydli. Na delsi trasu nakladam v bunde a az je vyhrato, tak zastavuji a svlekam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.11.14 08:12

@miisenka aby to pasovalo přesně na Trifixe, tak jedině originál letní potah, ten má přesný tvar: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , všechny ostatní univerzální potahy nebudou přesně sedět, takže neochrání celou sedačku, a můžou se hrnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.11.14 08:53

@steeve
Dakujem.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.11.14 08:57
@tulipán píše:
@miisenka Mam klasiku letni potah, podle omaku tipuji na bavlnu s bambusem. Letni vlozku jsem zvazovala a jak se porad vrti a blbnou, myslim, ze by byla shrnuta a tlacila, treba az budou vetsi. Vlozku pouzivam spis ze svoji pohodlnosti, aby se dalo rychle vyprat. Umazana je od deti vyvalenych na hristi apod. spis nez od potu. Klimoska mi jede fakt rychle, takze zapoceni byli parkrat a nejak mi tohle vybaveni nechybelo.
Ja vozim v bunde dva kilometry do skolky, aby se mi nenastydli. Na delsi trasu nakladam v bunde a az je vyhrato, tak zastavuji a svlekam.

tak nase dite v aute basti krupky(ked uz nejde inak ho zabavit) a to pak samozrejme rozpatla..
Vlozku som mala vo vajicku, Aeromoov a nepotil sa-bez vlozky mokre zada..jazdime casto a dlhe trasy, takze po 2h mokry.. :zed:
A neoblikam do auta-len triko a mikca, nasadame do vyhrateho auta..blbe to je treba ked sa vraciamw, ale vytopene auto mam hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.11.14 09:24

@steeve
Mozem mat este dotaz?
Aeromoov alebo origos chladici od Romer?(na leto)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
20.11.14 11:10

@miisenka já osobně s nimi zkušenost nemám, používám bavlněné vložky, a co do prodejů tak Aeromoov a Keep Cool cover se prodává tak 50:50, a nikdo zatím negativní ohlasy neměl, takže v tom neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.11.14 12:04

@steeve
Ok..moc dakujem, objednam.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16429
20.11.14 13:46
@steeve píše:
@miisenka aby to pasovalo přesně na Trifixe, tak jedině originál letní potah, ten má přesný tvar: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , všechny ostatní univerzální potahy nebudou přesně sedět, takže neochrání celou sedačku, a můžou se hrnout

Tenhle presne mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.11.14 14:23

@tulipán
Ja taky a dnes som objednala druhy a podlozku na leto..:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16429
20.11.14 16:28

@miisenka A kterou jsi nakonec vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
20.11.14 17:17

@tulipán
Aeromoov, mali sme ju vo vajicku a v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí