Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
V pohodě, lehce se dá sundat a vyprat. Radila jsem se tu Steevem a doporučil potahy trendline, že jsou na údržbu nejlepší. Bohužel u nás tyhle autosedačky nemaj, tak jsem to riskla podle netu a objednala Gretu. Je fakt pěkná a hebounká a už jsem na ní nalákala další 2 holky
.
Tak to jsem ráda! Ještě mě láká ten bambus u té organic.. třeba mi ještě někdo popíše tu:)
Děkuji!
Ahoj maci
, malá jezdí v Organic Nature necelý měsíc, na omak strašně příjemná. Zatím tedy nemám zkušenosti s údržbou, jedla tam zatím jen jednou, bez nějakých stop na potahu.
karmela píše:
Ahoj maci, malá jezdí v Organic Nature necelý měsíc, na omak strašně příjemná. Zatím tedy nemám zkušenosti s údržbou, jedla tam zatím jen jednou, bez nějakých stop na potahu.
děkuji:)
macinka85 píše:
Ráda bych zjistila,jaké jsou na omak a údržbu tyto potahy..
Greta,Organic Nature
na údržbu jsou nejlepší trendline potahy, a ten Organic je z přírodní bavlny, je příjemný na omak, ale musí se počítat s tím, že je to bavlna, více se tam zažírá špína, takže se bude častěji prát, naštěstí všechny potahy u Römeru jdou celkem snadno sundat
Takže Greta je kompromis mezi prodyšností a údržbou? Našla jsem,že je na ní také bavlněná látka z části…
ono nyní je u všech potahů část z bavlny, je to podhlavníček, ten se dělá u všech z bavlny, takže má jinou strukturu než zbytek sedačky.
Greta je sice kompromis mezi prodyšností a údržbou,a le pořád je hodně světlá, a jestli dítě bude „čuňátko“ a bude jíst v sedačce, tak to bude na sedačce stejně hned vidět, nejlepší jsou ty tmavší potahy typu Felix, Max, Kim, kde ty skrvny od čokoládových sušenek a pod nejsou tolik vidět( nyní to nepíšu jako prodejce, ale zkušenosti otce 4 dětí, takže vím jak dokáží zaneřádit auto).
kolik píše:
Nebo potah cowmooflage. Ten uz flekaty je, takze kdyz tam dite par fleku prida, tak to nebude videt.
Jak jsem psala Gretu už máme 3 a jsme spokojený. Není úplně světlá, třeba já bych černou nikdy nekoupila.
Oživuji diskusi, neb se nám blíží přesun mladšího dítka do autosedačky 15-36. Pro starší máme Römer kidfix 2010 potah Elisa a jsem spokojená moc. Představovala jsem si, že sice do všeho teď Römer mrská podstatně víc černé, ok, přežijeme, vezmeme klidně Leona (2012), ale včera jsem náhodou byla v obchodě, kde jsem sedačky mohla osahat a ať to bylo cokoli, všechny potahy mi přišly šíleně umělé, autosedačky strašně měkké (takové polštářoidní), prostě mám pocit že se mi v tom dítě obratem spotí a tak.
Existuje ještě potah, který je stejný, jako náš první (je to taková „kostičkovaná“ struktura látky). Nebo nějaký příjemný (což je diskutabilní, protože věci ala semiš jsou mi příšerně nepříjemné
).
Opravdu neřeším, zda se autosedačka brzo zašpiní. Díky
…ha, teď jsem Felix 2012 má podobnou strukturu… hm, ale my bychom chtěli něco barevného ![]()
Na kvalitniautosedacky cz si najdi vlevo potahy romer 2012 a tam je to hezky nafocené i popsané ![]()
máme Nicka (a Maxe) a asi to je co hledáš, ale barevně asi nee
ještě Greta mi přijde super, ale s barvama špatný no
hold ale asi barva je to poslední co by se na sedačce mělo řešit ![]()
@DMartina jediný potah ve struktuře kostičky jako byl Elisa je v nynější kolekci Felix, takže jedině ten, ostatní mají již jinou strukturu
Steeve, ale ten je oškliveeej!
Kdy bude kolekce 2013? Ono to u nás tak akutní není, aby ještě chvíli vydržela 9-18 kg…
@DMartina ošklivej jak pro koho, stále se potah Felix prodává nejvíc, dá se říci, že 50% Römerů je v potahu Felix, ostatní barvy jsou zbytek
nová kol. 2013 bude na trhu nejdříve začátkem listopadu