Potahy Römer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14535
20.11.11 21:44

V pohodě, lehce se dá sundat a vyprat. Radila jsem se tu Steevem a doporučil potahy trendline, že jsou na údržbu nejlepší. Bohužel u nás tyhle autosedačky nemaj, tak jsem to riskla podle netu a objednala Gretu. Je fakt pěkná a hebounká a už jsem na ní nalákala další 2 holky :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
20.11.11 21:46

Tak to jsem ráda! Ještě mě láká ten bambus u té organic.. třeba mi ještě někdo popíše tu:)
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
20.11.11 21:52

Ahoj maci :-), malá jezdí v Organic Nature necelý měsíc, na omak strašně příjemná. Zatím tedy nemám zkušenosti s údržbou, jedla tam zatím jen jednou, bez nějakých stop na potahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
20.11.11 22:29
karmela píše:
Ahoj maci :-), malá jezdí v Organic Nature necelý měsíc, na omak strašně příjemná. Zatím tedy nemám zkušenosti s údržbou, jedla tam zatím jen jednou, bez nějakých stop na potahu.

děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.11.11 08:14
macinka85 píše:
Ráda bych zjistila,jaké jsou na omak a údržbu tyto potahy..
Greta,Organic Nature

na údržbu jsou nejlepší trendline potahy, a ten Organic je z přírodní bavlny, je příjemný na omak, ale musí se počítat s tím, že je to bavlna, více se tam zažírá špína, takže se bude častěji prát, naštěstí všechny potahy u Römeru jdou celkem snadno sundat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
21.11.11 08:32

Takže Greta je kompromis mezi prodyšností a údržbou? Našla jsem,že je na ní také bavlněná látka z části…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.11.11 08:58

ono nyní je u všech potahů část z bavlny, je to podhlavníček, ten se dělá u všech z bavlny, takže má jinou strukturu než zbytek sedačky.
Greta je sice kompromis mezi prodyšností a údržbou,a le pořád je hodně světlá, a jestli dítě bude „čuňátko“ a bude jíst v sedačce, tak to bude na sedačce stejně hned vidět, nejlepší jsou ty tmavší potahy typu Felix, Max, Kim, kde ty skrvny od čokoládových sušenek a pod nejsou tolik vidět( nyní to nepíšu jako prodejce, ale zkušenosti otce 4 dětí, takže vím jak dokáží zaneřádit auto).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
24.11.11 08:49
kolik píše:
Nebo potah cowmooflage. Ten uz flekaty je, takze kdyz tam dite par fleku prida, tak to nebude videt. ;)
:palec: :lol: :lol:
Já pořád váhám nad tou gretou…není tak světlá,ani ten podhlavníček nevypadá na fotce nějak extra světlý…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
24.11.11 18:40

Jak jsem psala Gretu už máme 3 a jsme spokojený. Není úplně světlá, třeba já bych černou nikdy nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
24.11.11 18:56

Já právě taky nechci černou. Tak Greta vyhrává!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
27.7.12 13:52

Oživuji diskusi, neb se nám blíží přesun mladšího dítka do autosedačky 15-36. Pro starší máme Römer kidfix 2010 potah Elisa a jsem spokojená moc. Představovala jsem si, že sice do všeho teď Römer mrská podstatně víc černé, ok, přežijeme, vezmeme klidně Leona (2012), ale včera jsem náhodou byla v obchodě, kde jsem sedačky mohla osahat a ať to bylo cokoli, všechny potahy mi přišly šíleně umělé, autosedačky strašně měkké (takové polštářoidní), prostě mám pocit že se mi v tom dítě obratem spotí a tak.
Existuje ještě potah, který je stejný, jako náš první (je to taková „kostičkovaná“ struktura látky). Nebo nějaký příjemný (což je diskutabilní, protože věci ala semiš jsou mi příšerně nepříjemné :P ).
Opravdu neřeším, zda se autosedačka brzo zašpiní. Díky

…ha, teď jsem Felix 2012 má podobnou strukturu… hm, ale my bychom chtěli něco barevného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.7.12 09:35

Na kvalitniautosedacky cz si najdi vlevo potahy romer 2012 a tam je to hezky nafocené i popsané ;)

máme Nicka (a Maxe) a asi to je co hledáš, ale barevně asi nee
ještě Greta mi přijde super, ale s barvama špatný no :lol: hold ale asi barva je to poslední co by se na sedačce mělo řešit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.7.12 08:43

@DMartina jediný potah ve struktuře kostičky jako byl Elisa je v nynější kolekci Felix, takže jedině ten, ostatní mají již jinou strukturu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
30.7.12 22:32

Steeve, ale ten je oškliveeej! :) Kdy bude kolekce 2013? Ono to u nás tak akutní není, aby ještě chvíli vydržela 9-18 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
31.7.12 08:10

@DMartina ošklivej jak pro koho, stále se potah Felix prodává nejvíc, dá se říci, že 50% Römerů je v potahu Felix, ostatní barvy jsou zbytek
nová kol. 2013 bude na trhu nejdříve začátkem listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario