Do kdy kojeneckou vodu ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Do kdy kojeneckou vodu ?
Rada bych se Vas zeptala, do kdy jste davaly kojeneckou vodu?
My teda s manzelem pijeme balenou, ne z kohoutku, tak by me zajimalo, od kdy muze maly taky tu balenou ?
Ted je mu 15.mes.
A od kdy ty „jupiky“ a podobne napoje..?
Predem dik za nazory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
já dávám od půl roku kohoutkovou (máme tu dobrou vodu).
Od kdy Jupíka ? Netuším. Ideálně nedávat vůbec. Nejlepší je normální voda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
balenou kojeneckou jsem nedavala nikdy.
normal z kohoutku prefiltrovanou,prevarenou.
Napoje tipu jupik atd nedavam ani 4 letakovi a davat nebudu.
Pije bud redene 100% dzusy, caj nebo doma udelanou stavu z ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem balenou vodu použila max na cestách, nebo u našich kde mají vodu ze studny a dost tvrdou a přeci jen tam jsem trochu obavy měla…
jinak jsem dávala normoš z kohoutku převařenou ![]()
Jupíky a podobné srágory přecházej bez povšimnutí dokud to dítko někde samo neochutná (od hodných tet, babiček a pod) a nezačne to vyžadovat
. Je v tom cukru jak v cukřence a o tom že to neobsahuje žádné konzervanty mě nikdo nepřesvědčí.
Samo že to taky občas koupím, ale většinou se malej spokojí s nějakou minerálkou nebo vodou
vždy mu řeknu jestli má žízeň tak tohle, nebo nic
. Jupíky a pod. dostává spíš jako dobrotu. I džusy mu max. ředím (jsem tak zlá a nepřející matka
)
- Citovat
- Upravit
efča píše:
Ahoj,já dávám od půl roku kohoutkovou (máme tu dobrou vodu).
kdyz uz nejake kupovane,asi bych davala kubika(ve sklenene lahvi)a redit vodou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No onehdá vyšly nějaké testy těhle pitíček a Kubík dopadl hůžř než Jupík. Měl šíleně cukru.
Celkem fajn mi přijdou šťávy YO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kapsarecek píše:efča píše:kdyz uz nejake kupovane,asi bych davala kubika(ve sklenene lahvi)a redit vodou
podle testů i ten kubík ve skle obsahu v přepočtu 8 kostek cukru … což mě teda dooost zklamalo (i když jsem ho taky ředila) … a prd, prostě to jsou srágory i když nám tvrdí jaká je to pro děti super zdravá věc ![]()
- Citovat
- Upravit
andela píše:Kapsarecek píše:podle testů i ten kubík ve skle obsahu v přepočtu 8 kostek cukru … což mě teda dooost zklamalo (i když jsem ho taky ředila) … a prd, prostě to jsou srágory i když nám tvrdí jaká je to pro děti super zdravá věcefča píše:kdyz uz nejake kupovane,asi bych davala kubika(ve sklenene lahvi)a redit vodou
tak ja nespoleham na reklamy, ale na svuj usudek.
vim ze je nejlepsi obyc voda,ale tu mi proste pit nebude ani jeden. a pro me je holt dulezitejsi ten pitny rezim a pak vybrat to lepsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám Kačce ředěný 100% jablečný džus bez přidaných sladidel i konzervantů a nebo džusem ředěné bylinkové čaje.
Kojeneckou vodu zatím dávám. Máme na hofno trubky a voda i po převaření má v sobě šupinky železa. PO konzultaci s dětskou dr ji nemám ani filtrovat, protože by měla i tak v sobě hodně železa a mohlo by u Kačky dojít k předávkováním železem,
takže zatím ještě pořád kupovanou vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co zkusit tu kubík water ??? Je slazená třtinovým cukrem… Já jí teda malému dávám …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markit.Hl píše:
Já dávám Kačce ředěný 100% jablečný džus bez přidaných sladidel i konzervantů a nebo džusem ředěné bylinkové čaje.Kojeneckou vodu zatím dávám. Máme na hofno trubky a voda i po převaření má v sobě šupinky železa. PO konzultaci s dětskou dr ji nemám ani filtrovat, protože by měla i tak v sobě hodně železa a mohlo by u Kačky dojít k předávkováním železem,![]()
takže zatím ještě pořád kupovanou vodu.
nooo ten jablecny dzus jsem zkousela,redila maximalne vodou a mela strasny prujem,opruzena
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já teda Jupíky apod nedávám taky, malému se z toho jednou osypala pusa… pije mi vodu z kohoutku ale odkdy nevím je mu pět a už si nepamatuju do kdy jsem dávala balenou vodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, diky za nazory.
Ja ty „jupiky a kubiky“ myslela spis prilezitostne a treba za odmenu…no kdyz to bude jen obcas, tak se snad nic nestane ![]()
Jinak vodu mi maly pije v pohode..
A co myslite, ktera z balenych vod Vam prijde pro dite nejlepsi? Dobra voda nebo Toma natura nebo Rajec? Zadne testy jsem necetla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme vodu z kohoutku cca od půl roku, možná trochu později… Ale třeba na vaření jsem používala kohoutkovou od začátku, na přípravu UM trochu později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,my jsme ani kvuly jedný nekupovali kojeneckou vodu,tak za prvé kojím skoro už 2 a pul roku(kojila jsem i když jsem byla těhotná) a za druhé když jsem už nikdy nutrilon nebo čaj dělala,tak jsem převařila vodu z kohoutku,jupíky vůbec nedoporučuju dávat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit