Do kdy kojeneckou vodu ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
1.10.10 20:41

Do kdy kojeneckou vodu ?

Rada bych se Vas zeptala, do kdy jste davaly kojeneckou vodu?
My teda s manzelem pijeme balenou, ne z kohoutku, tak by me zajimalo, od kdy muze maly taky tu balenou ?
Ted je mu 15.mes.
A od kdy ty „jupiky“ a podobne napoje..?
Predem dik za nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6973
1.10.10 20:51

Ahoj,

já dávám od půl roku kohoutkovou (máme tu dobrou vodu).

Od kdy Jupíka ? Netuším. Ideálně nedávat vůbec. Nejlepší je normální voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.10.10 20:52

balenou kojeneckou jsem nedavala nikdy.
normal z kohoutku prefiltrovanou,prevarenou.

Napoje tipu jupik atd nedavam ani 4 letakovi a davat nebudu.
Pije bud redene 100% dzusy, caj nebo doma udelanou stavu z ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela

Já jsem balenou vodu použila max na cestách, nebo u našich kde mají vodu ze studny a dost tvrdou a přeci jen tam jsem trochu obavy měla…
jinak jsem dávala normoš z kohoutku převařenou :nevim:

Jupíky a podobné srágory přecházej bez povšimnutí dokud to dítko někde samo neochutná (od hodných tet, babiček a pod) a nezačne to vyžadovat :D. Je v tom cukru jak v cukřence a o tom že to neobsahuje žádné konzervanty mě nikdo nepřesvědčí.
Samo že to taky občas koupím, ale většinou se malej spokojí s nějakou minerálkou nebo vodou ;) vždy mu řeknu jestli má žízeň tak tohle, nebo nic :D. Jupíky a pod. dostává spíš jako dobrotu. I džusy mu max. ředím (jsem tak zlá a nepřející matka ;) 8-) :lol: )

• Citovat
  • Upravit
1277
efča píše:
Ahoj,

Od kdy Jupíka ? Netuším. Ideálně nedávat vůbec. Nejlepší je normální voda.

kdyz uz nejake kupovane,asi bych davala kubika(ve sklenene lahvi)a redit vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
1.10.10 20:55

No onehdá vyšly nějaké testy těhle pitíček a Kubík dopadl hůžř než Jupík. Měl šíleně cukru.

Celkem fajn mi přijdou šťávy YO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
1.10.10 20:56
Kapsarecek píše:
efča píše:
Ahoj,

kdyz uz nejake kupovane,asi bych davala kubika(ve sklenene lahvi)a redit vodou

podle testů i ten kubík ve skle obsahu v přepočtu 8 kostek cukru … což mě teda dooost zklamalo (i když jsem ho taky ředila) … a prd, prostě to jsou srágory i když nám tvrdí jaká je to pro děti super zdravá věc :twisted:

• Citovat
  • Upravit
1277
1.10.10 21:01
andela píše:
Kapsarecek píše:
efča píše:
Ahoj,

kdyz uz nejake kupovane,asi bych davala kubika(ve sklenene lahvi)a redit vodou
podle testů i ten kubík ve skle obsahu v přepočtu 8 kostek cukru … což mě teda dooost zklamalo (i když jsem ho taky ředila) … a prd, prostě to jsou srágory i když nám tvrdí jaká je to pro děti super zdravá věc :twisted:

tak ja nespoleham na reklamy, ale na svuj usudek.
vim ze je nejlepsi obyc voda,ale tu mi proste pit nebude ani jeden. a pro me je holt dulezitejsi ten pitny rezim a pak vybrat to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
1.10.10 21:09

Já dávám Kačce ředěný 100% jablečný džus bez přidaných sladidel i konzervantů a nebo džusem ředěné bylinkové čaje.

Kojeneckou vodu zatím dávám. Máme na hofno trubky a voda i po převaření má v sobě šupinky železa. PO konzultaci s dětskou dr ji nemám ani filtrovat, protože by měla i tak v sobě hodně železa a mohlo by u Kačky dojít k předávkováním železem, :nevim: :nevim: takže zatím ještě pořád kupovanou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
1.10.10 21:09

A co zkusit tu kubík water ??? Je slazená třtinovým cukrem… Já jí teda malému dávám …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.10.10 21:10
Markit.Hl píše:
Já dávám Kačce ředěný 100% jablečný džus bez přidaných sladidel i konzervantů a nebo džusem ředěné bylinkové čaje.Kojeneckou vodu zatím dávám. Máme na hofno trubky a voda i po převaření má v sobě šupinky železa. PO konzultaci s dětskou dr ji nemám ani filtrovat, protože by měla i tak v sobě hodně železa a mohlo by u Kačky dojít k předávkováním železem, :nevim: :nevim: takže zatím ještě pořád kupovanou vodu.

nooo ten jablecny dzus jsem zkousela,redila maximalne vodou a mela strasny prujem,opruzena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.10 21:43

já teda Jupíky apod nedávám taky, malému se z toho jednou osypala pusa… pije mi vodu z kohoutku ale odkdy nevím je mu pět a už si nepamatuju do kdy jsem dávala balenou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
1.10.10 22:02

Holky, diky za nazory.
Ja ty „jupiky a kubiky“ myslela spis prilezitostne a treba za odmenu…no kdyz to bude jen obcas, tak se snad nic nestane :lol:
Jinak vodu mi maly pije v pohode..
A co myslite, ktera z balenych vod Vam prijde pro dite nejlepsi? Dobra voda nebo Toma natura nebo Rajec? Zadne testy jsem necetla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
1.10.10 22:15

My dáváme vodu z kohoutku cca od půl roku, možná trochu později… Ale třeba na vaření jsem používala kohoutkovou od začátku, na přípravu UM trochu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
15.10.10 17:40

ahoj,my jsme ani kvuly jedný nekupovali kojeneckou vodu,tak za prvé kojím skoro už 2 a pul roku(kojila jsem i když jsem byla těhotná) a za druhé když jsem už nikdy nutrilon nebo čaj dělala,tak jsem převařila vodu z kohoutku,jupíky vůbec nedoporučuju dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí