Do kdy kojeneckou vodu

veselabaculka
19.10.10 12:25

Do kdy kojeneckou vodu

Ahoj, už dáváme od pátého měsíce příkrmy a od 2,5 měsíců jsme na UM. Do kdy jste dávaly kojeneckou vodu? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15054
19.10.10 12:26

já jsem dávala do 1roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.10.10 12:31

ja balene neverim, prevaruji nasi, a budu prevarovat do 1roku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
19.10.10 12:37

dávala jsem balenou do 9 měsíců, pak jsem se naštvala že ji musím pořád kupovat a tahat domů a tak teď dávám převařenou kohoutkovou…u dalšího dítka bych dávala převařenou kohoutkovou dřív :palec:

• Citovat
  • Upravit
15054
19.10.10 12:39

tak ono neznamená že kojenecká musí být balená.....někde mají kojeneckou vodu přímo ve vodovodu ale v Jihlavě je voda hnusná tak bych dávala radši kojeneckou do 1roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
19.10.10 12:43

díky:-)

• Citovat
  • Upravit
1477
19.10.10 12:59
dzarunka píše:
tak ono neznamená že kojenecká musí být balená.....někde mají kojeneckou vodu přímo ve vodovodu ale v Jihlavě je voda hnusná tak bych dávala radši kojeneckou do 1roku

no zase na druhou stranu kdyby mela kojeneckou vodu z vodovodu tak se nebude ptat do kdy ji davat, nejspis ji bude pit az do dospelosti… teda pokud se neodstehuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.10.10 13:04
freeonit píše:
dzarunka píše:
tak ono neznamená že kojenecká musí být balená.....někde mají kojeneckou vodu přímo ve vodovodu ale v Jihlavě je voda hnusná tak bych dávala radši kojeneckou do 1roku
no zase na druhou stranu kdyby mela kojeneckou vodu z vodovodu tak se nebude ptat do kdy ji davat, nejspis ji bude pit az do dospelosti… teda pokud se neodstehuje

já jsem to myslela tak že jak píšeš že balené nedůvěřuješ tak tady v Ji radši balenou než z vodovodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.10.10 13:09

Do půl roku balenou kojeneckou, pokud víš, jaká vám teče voda, klidně dřív. Jde tam o obsah dusičnanů, které jsou pro kojence nebezpečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
19.10.10 14:02

My bydlíme v Brně a kojeneckou vodu vozíme od Balbínova pramene (v Tuřanech u Makra, 1,5 litru za cca 2 Kč). Je chutná a je to ekologické, protože nekupujeme furt další a další plastové obaly. Navíc si myslím, že co se týče bakteriální kontaminace, tak je na tom čerstvá voda od pramene (příp. i z kohoutku) lépe než balená. Před tím jsme byli zvyklí pít vodu z kohoutku, ale teď jsme začali malýmu upíjet, takže té vody teď akorát vozíme víc lahví.
Jo a nemáte někdo problém s tím, že se v převařené vodě vysráží minerály ve formě takového bílého hustého sněžení? Dost mě to iritovalo, takže jsem v 5 měsících přestala převářet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
19.10.10 14:19
Anonymousss píše:
My bydlíme v Brně a kojeneckou vodu vozíme od Balbínova pramene (v Tuřanech u Makra, 1,5 litru za cca 2 Kč). Je chutná a je to ekologické, protože nekupujeme furt další a další plastové obaly. Navíc si myslím, že co se týče bakteriální kontaminace, tak je na tom čerstvá voda od pramene (příp. i z kohoutku) lépe než balená. Před tím jsme byli zvyklí pít vodu z kohoutku, ale teď jsme začali malýmu upíjet, takže té vody teď akorát vozíme víc lahví.
Jo a nemáte někdo problém s tím, že se v převařené vodě vysráží minerály ve formě takového bílého hustého sněžení? Dost mě to iritovalo, takže jsem v 5 měsících přestala převářet.

a kde je u makra ten pramen? taky bych se tam zajela podívat, jsme z Brna. A ta voda je schválená kojenecka?

• Citovat
  • Upravit
340
19.10.10 18:34

Když pojedeš od Makra směrem do Tuřan, podjedeš dálnici D1, po pravé ruce mineš nějaké velké prodejny (myslím, že jedna z toho je cyklo prodejna a squash) a za chvilku bude nenápadná bezejmenná odbočka doprava (je to na půl cesty mezi tím nadjezdem D1 a železniční tratí Tuřany-Brno). Když do té odbočky vjedeš, tak asi po 50-100 metrech po pravé ruce je ten pramen. Je to taková velká kovová bouda s vestavěným výdejním automatem a na výběr je buď kojenecká nebo normální. Je třeba mít s sebou kovové mince a pet lahve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
19.10.10 18:45
Anonymousss píše:
Když pojedeš od Makra směrem do Tuřan, podjedeš dálnici D1, po pravé ruce mineš nějaké velké prodejny (myslím, že jedna z toho je cyklo prodejna a squash) a za chvilku bude nenápadná bezejmenná odbočka doprava (je to na půl cesty mezi tím nadjezdem D1 a železniční tratí Tuřany-Brno). Když do té odbočky vjedeš, tak asi po 50-100 metrech po pravé ruce je ten pramen. Je to taková velká kovová bouda s vestavěným výdejním automatem a na výběr je buď kojenecká nebo normální. Je třeba mít s sebou kovové mince a pet lahve.

super, dik za tip :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
19.10.10 20:12

Převáříte kojeneckou vodu?Doktor mi řekl převařit,v lékárně zase,že je to speciálně pro mimina,takže se už nepřeváří. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15054
19.10.10 22:02
rozmary píše:
Převáříte kojeneckou vodu?Doktor mi řekl převařit,v lékárně zase,že je to speciálně pro mimina,takže se už nepřeváří. :nevim:

já jsem převářela i kojeneckou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky