Co má umět ve třech měsících

861
18.10.10 13:26

co má umět ve třech měsících

Ahoj, zajímalo by mě co umí vaše tříměsíční miminka. Já mám holčičku, tři měsíce jí budou příští týden, ale zdá se mi, že neodpovídá tomu co by měla umět :-( Hříbátka pase hodně špatně, když je na bříšku tak navíc hodně brečí. Ručičky si neprohlíží ani je nedává do pusinky, navíc je má ještě často v pěst. Jsem z toho dost špatná. K Dr. jdeme příští týden. Poradíte mi někdo jak máme třeba víc cvičit nebo jak jste na tom vy. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
18.10.10 13:30

Ahoj,já myslím,že 3 měsíce jsou moc brzo na nějaké ukvapené závěry.Malýmu se taky nelíbilo na bříšku,Dr nám poradila dávat ho nahatýho po koupání,a nějakou hračku před sebe.A pak to docela šlo.
Zachovej klid,náš malej neodpovídá tabulkám snad od 8-mi měsíců. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
18.10.10 13:30

ahoji:)vůbec bych se tím že není tabulkový příklad neznepokojovala!zatím ne dokud prospívá a doktorce se líbí tak bych to asi neřešila zatím..většinou muj malý když sme byli u doktora tak sem říkala jak ještě neumí to a to a na týden se tak rozlezl a všechno že sem se nestačila divit:)ve třech měsících se mojemu malému taky moc nelíbilo na bříšku:)též to měl všechno trošku zpožděný:)tak uvidiš co řekne Mudr.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
18.10.10 13:36

díky za podporu holky :-) jo a ještě jsem nenapsala, že se narodila skoro o tři týdny dřív. Myslíte, že by to na to mohlo mít vliv???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.10.10 13:42
luciaasek píše:
díky za podporu holky :-) jo a ještě jsem nenapsala, že se narodila skoro o tři týdny dřív. Myslíte, že by to na to mohlo mít vliv???

Je to možné,nemám s tím zkušenost,ale opravdu bych se netrápila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
18.10.10 13:46

lucia náš dlho nechcel dvíhať hlavičku, už som z toho bola nešťastná… všetky detičky v jeho veku už krásne pásli, len náš ani za svet, na brušku sa tváril stále ako partizán… až jedného dňa :-) odvtedy drží hlávku ukážkovo… už sa pretáča z chrbta na bruško, dvíha sa do sedu, chytá si nožičky… začíname piaty mesiac a ešte dosť často drží ručičky v päsť :wink:

netráp sa tabuľkami, nenavštevuj témy s rovnakým termínom pôrodu a pod. … zistila som, že mamičky majú tendenciu sa porovnávať, „predbiehať“ v tom, čo ktoré dokáže… jedna sa pochváli, druhú to vystresuje…

neboj, všetko bude ok… všetko príde vtedy, keď na to bude čas :-)

• Citovat
  • Upravit
9299
18.10.10 13:48

Ahoj,

MOje malá už 2m krásně pásla koníka, ve 3m už mluvila smála se na celé kolo a přetáčela se ve 4m už má 3 zuby..myslíš že je to podle tabulek??? :D není…a když to porovnám se synem..tak vubec..Ten jenom spal..žádné zvuky žádné přetačení..jenom dejte mi najíst a nechte mě spát…:) Takže každé dítě je jiné a 3m miminka jsou malá…dej ji hračku dávej ji tak at se musí třeba za ní překulit na bok..nebo když pase tak mu ji dej před nosanék nebo sama si lehni před něho…uvidíš vše pujde…a neřeš tabulky ani co má nebo nemá dělat ve 3m…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
18.10.10 13:49

..samo to mluvení je jako myšleno..grrr a ty jejich zvuky srandovné…at mě někdo nechytá za slovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.10.10 13:51

Syn do 5m moc dobře nepásl, zuřil, zlepšilo se, když jsem ho dávala pást na komodu, ze které viděl z okna ven :-D
Nicméně to furt nebylo ono, nakonec se zjistilo, že má zkrácené svaly na jedné noze, jeden bok trochu víc nahoře a jak byl asymetrický, tak ho to furt táhlo k jedné straně a bylo mu pasení nepříjemné.
stačilo cca 3 týdny cvičení vojtovky a bylo po problému. Pak jsme ale museli urychleně utéct, když rehabka začla hledat hnidy a zajišťovat si tak naši kontinuální docházku a sobě živobytí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
18.10.10 13:53

jj, snažím se dávat před ní hračku, ale jen ji dám na břicho tak je řev. Jinak teda grrrr dělá taky a směje se nahlas, to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
18.10.10 14:14

jen bych ji dávala hodně na bříško, skoro pořád co to půjde, klidně celej den, aby se jí to začalo líbit, pozná že má větší rozhled a jak bude hodně na bříšku naposiluje svalíky a bude i líp pást koníky, jinak bych se na tabulky vykašlala, nám je cpali pořád na rehabce a děsně mě tím rozčilovali… jinak na ty pěstičky pomáhá hladit po dlaních, nabízet hračky (balonky apod) aby je sama chtěla otevírat, náš kuba otevřel pořádně ruce až začal lozit po čtyřech a žádná rehabilitační s ním nehla…

• Citovat
  • Upravit
merett
18.10.10 14:16
Gladys píše:
stačilo cca 3 týdny cvičení vojtovky a bylo po problému. Pak jsme ale museli urychleně utéct, když rehabka začla hledat hnidy a zajišťovat si tak naši kontinuální docházku a sobě živobytí :-?

jj, to znám, jsou s tím otravní, nám taky hledali aždou blbinu jen aby nás nutili cvičit, jsme se jim na to vykašlali

• Citovat
  • Upravit
2858
18.10.10 16:35

Ahojky,
já bych si s tím hlavu netrápila…to je všechno individuální…i to, že se narodila trosku dříve může mít vliv :) Já teda mám také tříměsíčního chlapečka…ten jde uplne mimo tabulky…páč už má 9kg a ten už i sedí, když ho držím za ručičky…ale neber to tak, že by to tvoje holčička měla také umět…Každé mimi je jiné…píšu to právě proto. Náš malej tím, že má 9kg, má hroznou sílu a co on svede, nedokáže třeba normální miminko o 5kg :) Netrap se tím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
18.10.10 19:21

Tak jsem tady teď měla kámošku. Ta má mimčo pět měsíců a říkala, že se jí ta naše zdá úplně v pohodě. Jenom to pasení budeme muset asi víc trénovat. Tak snad to bude v pohodě. Možná jenom plašim :roll: . Ale i tak všem díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
18.10.10 20:07
luciaasek píše:
Ahoj, zajímalo by mě co umí vaše tříměsíční miminka. Já mám holčičku, tři měsíce jí budou příští týden, ale zdá se mi, že neodpovídá tomu co by měla umět :-( Hříbátka pase hodně špatně, když je na bříšku tak navíc hodně brečí. Ručičky si neprohlíží ani je nedává do pusinky, navíc je má ještě často v pěst. Jsem z toho dost špatná. K Dr. jdeme příští týden. Poradíte mi někdo jak máme třeba víc cvičit nebo jak jste na tom vy. Díky

Vůbec bych se tím netrápila.Naše malá nesnesla ještě koncem 4.měsíce polohu na bříšku,řvala,jako když ji vraždí. :-x Pak se to během snad jednoho dne otočilo-doslova :lol: Teď chce být jenom na bříšku, otáčí se hned, jak ji položíme.Hlavně po jídle to není zrovna žádoucí :-D Ručičky si neprohlížela vůbec,jako jiná miminka a do pusinky teď strká všechno.Každé mimi chce svůj čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí