Jak na hrníčky apod.

175
18.10.10 15:01

Jak na hrníčky apod.

Ahojte,
chtěla bych se zeptat jak jste dítka učily na hrníčky.
Zatím ještě furt kojím, a 3 týdny zkoušíme příkrmy. Chci malé už dávat i jiné tekutinky než jen prso. Čajíčky mi moc nechce, ale vodu jo, takže jí to zatím dávám jen po lžičkách. Mám ji učit i na flašku s dudlíkem? Nebo už i na normální hrníčky? Nebo já nevím co? UM nedávám, pouze MM a tu vodu, jo a dneska dostala šťávu z mrkvičky a švestky kvůli stoličce, má ji trošku tvrdší, bobek.
Takže prosím, jak a na co ji učit.
 Díkes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
18.10.10 15:14

Ahoj.Já dávala z flašky s dudlíkem a teď netekoucí hrneček.Vše od Aventu a byla jsem maximálně spokojená. :-) Když měl flašku,tak jsem i kojila a nikdy nepřestal sát..jak se tu někdy píše,že dítě už nechce prso.Ale asi každé dítko je jiné.U nás toto fungovalo a teď už pije(18m) i ze skleničky,ale hooodně opatrně :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
18.10.10 15:25

no ja davam ted flasky od aventu a spokojena teda nejsem hrozne se v nich drzi spina tak sem ted zkusila koupit netekouci lovi 360 a fakt se mi hodne zamlouva, pije se z nej jako z uplne normalniho hrnku stim rozdilem ze se neda rozlejt :) akorat na nej musim malou naucit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
18.10.10 15:37

ahoj,já davala z flasky od aventu.
v deseti mesicich vzala na milost hrnek avent.
Ted uz má tu bílou sport násosku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
18.10.10 15:42

Ahojky, my jsme dávali z flašky s dudlíkem - některé děti měly hrneček třeba od půl roku, ale malé se nelíbil, přestože jsme zkoušeli víc druhů. Z lahvičky pila až cca do dvou, potom přešla na hrníček s pítkem (Avent)a pak plynule na klasický hrnek. Možná by někdo nesouhlasil s používáním lahvičky (navíc až do dvou let), ale malá všeobecně strašně málo pije a tohle byl jediný způsob pro ni přijatelný. Hrníčky jsou prý lepší kvůli kazivosti zubů atd., ale uvidíš, jestli Ti jej bude chtít. Pokud ne, šla bych do lahvičky. Čajíky Týnka nepije doteď - nijak ji ta chuť neohromila (i když ty miminkovské granulované jí docela jdou). Taky jí chutnaly šťávičky ve sklinkách (Hipp apod.), ty jsem jí ale hodně ředila vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.10.10 16:16

všechny naše děti začínali v půl roce na avent kouzelném pítku(i naše Lidka už „normálně“ pije v 6,5měsících)
http://www.aventbaby.cz/…de-magic-cup
finta jak naučit je jednoduchá, nejprv jí to dej bez toho plastovýho kolečka aby to samo teklo a ona pochopila že s toho něco teče a pak tam kolečko vrať a před prvním potáhnutím jí malinko ty natáhni do toho pítka, aby ani na poprvé netáhla naprázdno, bo to některé děti jak natáhnou a hned nic neteče tak to vzdají a pak už to zkusit nechtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.10.10 16:36

Zkusila bych nějaký hrníček s pítkem :nevim:
Moje dcera z něj pije ráda, ale ona chlemtá i vodu z bazénu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...