Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dokud to nevadí jednomu z nich. Já mám teda dva kluky od sebe 4 roky, takže neřeším, až si starší řekne, že chce soukromí, tak ho mít bude.
@PaníBovaryová píše:
Tchyne ti chodi koupat deti?
Byli u ní týden „na prázdniny“ a bylo mi řečeno proč jsou zvyklý se koupat spolu.
Do té doby, dokud o to stojí. Mě se občas koupe spolu osmiletý a šestiletá.
Ale při sprchování už si dost často řeknou o soukromí.
Děti si samy řeknou. Mám staršího bráchu, koupali jsme se spolu zhruba do jeho 12 let, a potom si pamatuji, že už jsme se koupali každý zvlášť. Neboj, až sami budou chtít, řeknou si ![]()
Dneska by nás asi ukamenovali, ale bylo mi cca 10 a brachovi 22 a někdy jsem mu vlezla do vany taky😂
Mám stejně starý děti a dokud jim to bude příjemný, tak se budou koupat spolu. Ještě před 14 dny spolu spaly v posteli…
Podobne veci bych s tchyni vubec neresila, proste dokud se chteji koupat spolu, tak budou, nazdar.
Mam 11 a 9 a zatim se chteji koupat casteji spolu a když sami, tak aby se mohly roztahovat ve vane. Jo a do postele se mi v noci stehuji oba. Takze jsi zcela normalni ![]()
Dokud chtějí. Bych to neřešila a tchýni bych poslala, kde patří. Domů.
Dvojčata (holka, kluk) 8 let a občas se spolu koupou. Nic divného na tom nevidím.
Dobrý den, s tchýní jsme se dost chytli. Moje děti syn 4 roky a dcera 7 let se koupou ve vaně spolu. Ani jednomu to nevadí a koupat se spolu chtějí. Taky vám to v tomto věku přijde ještě normální? Tchyně mně považuje asi za blázna.