Do kdy koupat děti spolu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Terte
27.8.21 10:11

Já mám děti 6 a 3 roky.. vždycky si vanu spolu užijí. Ale je fakt že ten 6 letý už se začíná stydět takže třeba sedí tak aby ségra neviděla " co nemá " 😂

• Citovat
  • Upravit
2777
27.8.21 10:14

Souhlas, mám jsem 2 bráchy a koupali jsme se spolu dokud jsme chtěli. Později se koupali kluci víc spolu, ale klidně mě zavolali, když mi chtěli něco ukázat - tuším staršímu bylo 10-11 a nic nám na tom divnýho nepřišlo. Nepřišlo na tom nic divnýho ani babičkám, naopak se šetřilo vodou. Tchýně je fakt mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15424
27.8.21 11:50

Syn 11, dcera 9, včera se spolu cachtali ve vaně, dneska mají filmový večer a budou spolu spát v posteli :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
27.8.21 12:00
@Anonymní píše:
Byli u ní týden „na prázdniny“ a bylo mi řečeno proč jsou zvyklý se koupat spolu.

no tak jsou, no. Však ji se s nimi nikdo koupat nenutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
27.8.21 13:04
@Anonymní píše:
Byli u ní týden „na prázdniny“ a bylo mi řečeno proč jsou zvyklý se koupat spolu.

Od mého synatora by aktuálně dostala odpověď „protože bagr“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
27.8.21 15:50

Mám dva kluky 5 let. Je jich 7 a 12 a ještě spolu občas vlezou do vany. Dokud to nevadí jim, tak mi to je jedno, jen si po sobě musí vytřít koupelnu, protože jsou to kachny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
31.8.21 08:16

Tchýni bych slušně vysvětlila, že děti jsou tvoje a tudíž jí může být jedno jak se koupou..syn(6) a dcera (4) se také koupou spolu a nevidím na tom nic špatného..hrají si dlouho ve vaně a baví je to…Já si zatím mohu v klidu poklidit a je to i jako šetření vodou přínosné, než abych napouštěla vanu pro každého zvlášť..jako malá jsem se taky koupala dlouho se starším bráchou a dělali jsme spolu blbiny..dokud to nevadí dětem, tak bych to asi neřešila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí