Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Souhlas, mám jsem 2 bráchy a koupali jsme se spolu dokud jsme chtěli. Později se koupali kluci víc spolu, ale klidně mě zavolali, když mi chtěli něco ukázat - tuším staršímu bylo 10-11 a nic nám na tom divnýho nepřišlo. Nepřišlo na tom nic divnýho ani babičkám, naopak se šetřilo vodou. Tchýně je fakt mimo.
Syn 11, dcera 9, včera se spolu cachtali ve vaně, dneska mají filmový večer a budou spolu spát v posteli
.
@Anonymní píše:
Byli u ní týden „na prázdniny“ a bylo mi řečeno proč jsou zvyklý se koupat spolu.
no tak jsou, no. Však ji se s nimi nikdo koupat nenutil.
@Anonymní píše:
Byli u ní týden „na prázdniny“ a bylo mi řečeno proč jsou zvyklý se koupat spolu.
Od mého synatora by aktuálně dostala odpověď „protože bagr“
Mám dva kluky 5 let. Je jich 7 a 12 a ještě spolu občas vlezou do vany. Dokud to nevadí jim, tak mi to je jedno, jen si po sobě musí vytřít koupelnu, protože jsou to kachny.
Tchýni bych slušně vysvětlila, že děti jsou tvoje a tudíž jí může být jedno jak se koupou..syn(6) a dcera (4) se také koupou spolu a nevidím na tom nic špatného..hrají si dlouho ve vaně a baví je to…Já si zatím mohu v klidu poklidit a je to i jako šetření vodou přínosné, než abych napouštěla vanu pro každého zvlášť..jako malá jsem se taky koupala dlouho se starším bráchou a dělali jsme spolu blbiny..dokud to nevadí dětem, tak bych to asi neřešila..
Já mám děti 6 a 3 roky.. vždycky si vanu spolu užijí. Ale je fakt že ten 6 letý už se začíná stydět takže třeba sedí tak aby ségra neviděla " co nemá " 😂