Každá minuta života

12501
26.8.21 13:34

Kazda minuta zivota

Videli jste nekdo tento dokument o vychove?
Je to docela extremni pristup, umite si to u sebe predstavit?

https://vltava.rozhlas.cz/…opni-8542967

https://www.ceskatelevize.cz/…al-hanuliak/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
26.8.21 13:37

Včera jsem o tom právě četla článek. Nedovedu si to představit, kluka je mi spíš líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
26.8.21 13:40
@Angry_birds píše:
Včera jsem o tom právě četla článek. Nedovedu si to představit, kluka je mi spíš líto.

Ja nerozumim, jak je neco takoveho vubec napadlo. Pry ani jeden nepracuji, aby mohli byt stoprocentni rodice a podporuje je financne snad rodina a maji byt nadstandartne zajisteni. Ziji pry v panelaku, ale z praktickych duvodu, protoze je to blizko na stadion. Oba maji vysokou skolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
26.8.21 13:42

Spacilova dava dokumentu 60 %.
https://www.idnes.cz/…ilmvideo_spm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
26.8.21 13:44
@Josefuna píše:
Ja nerozumim, jak je neco takoveho vubec napadlo. Pry ani jeden nepracuji, aby mohli byt stoprocentni rodice a podporuje je financne snad rodina a maji byt nadstandartne zajisteni. Ziji pry v panelaku, ale z praktickych duvodu, protoze je to blizko na stadion. Oba maji vysokou skolu.

No právě to dávají dítěti opravdu skvělý vzor. :zed:
Podle toho co jsem viděla mi přijde, že to dítě je spíš projekt… V ukázce chlapeček i brečel, že už nechce trénovat. Rodiče si chtějí asi něco dokázat přes to dítko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.8.21 13:51

Jsou to pošuci. Samozřejmě klukovi to do určité míry hodně pomůže ted třeba vyníká nad vrstevníky ale každý máme nějaké limity a genetické předpoklady za které je už nemožné jít a postupně pokud má dítě talent ho předčí a to bude pak hodně špatně vstřebávat on a hlavně jeho rodiče. 6ivot orientovaný na výkon. Je pro to výraz Helikoptérový rodiče v USA je celkem známá věc. Samožřejmě kdyby měl an něco opravdu výjimečný talent tak může dokázat orpavdu hodně s tímto přístupem (jenže ono to třeba u sportu může jednoduše skončit kvůli zranění)

Za mě jsou to pošuci. Nic krom výchovy dítěte nedělat je porstě uhozený. Další věc je že je dítě bude čím dál mébě potřebovat… no tak třeba si pak udělají další a soustředí se zas na něj.

• Citovat
  • Upravit
1695
26.8.21 13:54

Za mě opačný extrém k dětem a rodinám, co se živí párkama a sladkostmi, rodiče odpalují jednu od druhý a jediná zábava celé rodiny je telka a mobil. Stejně hnusný, jenom jinak. Takže ne, neumím si to představit.

Příspěvek upraven 26.08.21 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
26.8.21 13:54

Totalni blazni, kteri toho kluka totalne znici, psychicky rozhodne a mozna i fyzicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.21 13:59

Úplně jsi mi to vzala z klávesnice :lol:

Na YT jsem si toho všimla díky rozhovoru z dvtv a nestačila jsem koukat. Vůbec jsem netušila o co jde, tak jsem koukala na thriller a bylo mi z toho všelijak. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
26.8.21 14:03

Neviděla jsem, jen o něm četla. A na první pohled to působí jako přesný opak toho, co chci pro svoje dítě. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.21 14:04
@ludmilaadamkova píše:
Jsou to pošuci. Samozřejmě klukovi to do určité míry hodně pomůže ted třeba vyníká nad vrstevníky ale každý máme nějaké limity a genetické předpoklady za které je už nemožné jít a postupně pokud má dítě talent ho předčí a to bude pak hodně špatně vstřebávat on a hlavně jeho rodiče. 6ivot orientovaný na výkon. Je pro to výraz Helikoptérový rodiče v USA je celkem známá věc. Samožřejmě kdyby měl an něco opravdu výjimečný talent tak může dokázat orpavdu hodně s tímto přístupem (jenže ono to třeba u sportu může jednoduše skončit kvůli zranění)Za mě jsou to pošuci. Nic krom výchovy dítěte nedělat je porstě uhozený. Další věc je že je dítě bude čím dál mébě potřebovat… no tak třeba si pak udělají další a soustředí se zas na něj.

Umím si představit, že v tomto případě bude mít kluk rodiče za zadkem non-stop, celý život :zed:

Bude jako jejich trofej. Takové dítě v pozlacené klícce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
26.8.21 14:05

Ja si teda hlavne rikam, jak nekdo dospely, vzdelany s nejakym rozhledem muze pristoupit k takove forme muceni. To se ti rodice asi sesli dva totalne zakomplexovani jedinci, kteri se rozhodli svou frustraci vyresit prostrednictvim naprosteho potlaceni vule sveho ditete?

Jako ja si to nedovedu predstavit. Mne i kdyz decko pofnukavalo, ze nechce do krouzku, protoze je pro nej fyzicky narocny, tak jsem nakonec vymekla, ze mohe dite misto toho, aby ho to bavilo, tak trpi…tohle je jeste uplne jiny level. Ta sila vule tech rodicu musi byt obrovska, kdyz pozlacuji kazdy naznak samostatne vule sveho ditete. Nirmalne bych dala podnet na ospod, at se to resi. Je to fotma tyrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
26.8.21 14:06

Uz synovi zalozili nekolik stranek s zadosti o sponzoring https://michalhanuliak.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
26.8.21 14:08
@Josefuna píše:
Spacilova dava dokumentu 60 %.
https://www.idnes.cz/…ilmvideo_spm

Tak Spacilova je ve světě filmu relevantni asi jako Husák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
26.8.21 14:09
@kalie píše:
Ja si teda hlavne rikam, jak nekdo dospely, vzdelany s nejakym rozhledem muze pristoupit k takove forme muceni. To se ti rodice asi sesli dva totalne zakomplexovani jedinci, kteri se rozhodli svou frustraci vyresit prostrednictvim naprosteho potlaceni vule sveho ditete?Jako ja si to nedovedu predstavit. Mne i kdyz decko pofnukavalo, ze nechce do krouzku, protoze je pro nej fyzicky narocny, tak jsem nakonec vymekla, ze mohe dite misto toho, aby ho to bavilo, tak trpi…tohle je jeste uplne jiny level. Ta sila vule tech rodicu musi byt obrovska, kdyz pozlacuji kazdy naznak samostatne vule sveho ditete. Nirmalne bych dala podnet na ospod, at se to resi. Je to fotma tyrani.

Reziserka rikala, ze maji stesti na sumbisivni a poslusne dite. Pry ho to zrejme i bavi a netrpi, nic jineho nezna. Kamarady nema, do skoly nechodi nebo na par hodin do nejake soukrome skoly s malo zaky, kde probiraji ucivo vyssich rocniku. Je ve vsem napred, ale aby ne, kdyz ho od narozeni tihle dva cele dny jen rozvijeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí