Do kdy mazat infadolanem spodek?

80
28.3.12 01:10

Do kdy mazat infadolanem spodek?

Ahoj holky, prosím o radu, nebo názor. Od porodnice mažeme julču infadolanem, teď už jí je devět měsíců, neměla bych s tím už seknout? V porodnici mi řekli mazat, ale do kdy to už mi neřekli :) :nevim: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14020
28.3.12 07:15

ahojky, já bych klidně zkusila něco jiného - bepanten, rybilka :think:
Moje malá má roček a mastíme pořád- taky infadolan + ty dva na střídačku
Přestanu malou mazat až po zrušení plen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
28.3.12 07:22

ahoj, mazala bych dokud má plínky, to mazání je prevence, aby se moč nebo stolice nedostala tak blízko k pokožce a obsahuje i nějaké prospěšné látky které pomáhají pokožce regenerovat pokud se třeba trošku zapaří nebo jinak poškodí

• Citovat
  • Upravit
15074
28.3.12 07:33

Mažu akorát jako prevenci srůstů mezi pysky. Jinak proti opruzeninám jsem nemazala, jen když se objevil problém a to bylo málokdy. I v porodnici říkali, spíš nemazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
28.3.12 07:34

já bych mazal stále, dokud má dítko plíny. jen bych asi vyměnila Infadolan za něco jiného - sudocrem, bepanthen, Seba-med. je toho spousta. infadolan jsem měla pro viktora, když měl neštovice. připadá mi dost silný. jo a já prcka mažu tak 2×denně, hlvaně když vidím zařínající problém. jinak jen otřu a dám čistou plínku. ale je to dané i tím, že vše musí být rychle, jinak mi odchází b :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.3.12 08:03

Ahoj, já mažu Bepanthenem, nepravidelně… Po koupání namažu pořádně.. Jinak doma máme i Sudocrem, Sebamed, Weledu - ale to všechno mi připadá moc tuhý, já raději mastím - malá ještě nikdy neměla žádný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
28.3.12 09:03

Ahoj, tak my mažeme stále (klci mají 16měs.) a budu mazat dokud budou mít pleny. Střídám různé masti Sudocream, Bepanthen, Rybilka, Batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
28.3.12 09:15

Ahojky,
já jsem mazala ze začátku Rybilkou, pak mi začala smrdět a přešla jsem na Sudocrem. Jak jsem ale přešla na látkové plenky, tak mažu tak 2×denně - ráno Sudocrem a po koukání Infadolan na noc. Od změny plen za látkovky nebyl vůbec opruzený. Malý má něco málo přez 6 měsíců.
Barča :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
28.3.12 09:27

Promazávala jsem dceru normálním olejíčkem na tělo, jak mi řekla lékařka. Na palec jsem dala trochu oleje a jedním tahem projela.
Teď jsem se koukala do poznámek a promazávala jsem do 1 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.3.12 09:40

Ja bych infadolanem rozhodne nemazala, jenom v pripade opruzeni. A mazu do ty doby do kdy je potreba. Gitka chodi na nocnik, uz se sama i utre takze ja jen zkontroluju jestli neni opruzena.Samozrejme vecer po koupani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.3.12 10:29

Já jsem holky nikdy ničím preventivně nemazala. Jenom jednou když byly opruzené jsem mázla tělovým mlékem z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.3.12 10:47
@peggy.sl píše:
Já jsem holky nikdy ničím preventivně nemazala. Jenom jednou když byly opruzené jsem mázla tělovým mlékem z DM.

Taky jsem nikdy preventivně nemazala, jen když byl problém. Podle mě, pokud se dítě dostatečně často přebaluje a nemaceruje se x hodin v nacucaný plíně, tak mazat nepotřebuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.3.12 10:50

coze? telovym mlekem? nepalilo ho to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.3.12 10:51
@Gladys píše:
Taky jsem nikdy preventivně nemazala, jen když byl problém. Podle mě, pokud se dítě dostatečně často přebaluje a nemaceruje se x hodin v nacucaný plíně, tak mazat nepotřebuje :nevim:

Já si taky říkám, že je to divný mazat preventivně. Potom když je nějakej opruz tak na to nezabere nic.
Já jsem teda poctivě mazala první dceru, pěkně vrstvou masti, když to viděla doktorka v poradně, tak mi vyčinila, že kůže musí dýchat.. :mrgreen: Od té doby další tři děti nemažu ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.3.12 10:54
@Monjie píše:
coze? telovym mlekem? nepalilo ho to?

Naopak…Když mají začervenalou kakací dírku, tak je máznu Babylove dětským mlékem s tím mandlovým olejem a do rána je po problému. Když jsem na to zkoušela Infadolan nebo Imazol tak řvaly jako blázni.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí