Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj,do kdy muzu spat na brise abych miminku neublizila??teda spis tak napul na brise a napul na boku, jsem v 18tt a jinak proste neusnu..
já tak na půl na břiše spala až do konce…jinak sjem neusnula… Ono ti miminko časem poví o se mu nelíbí… já třeba nemohla ležet na pravém boku…to se jí fakt hodně nelíbilo ![]()
hodne tehulek si pochvaluje spani na tom kojicim polstari, ale abych pravdu rekla me to pripada stejne, jako kdyz spim bez nej.. u prvniho tehotenstvi jsem usla jakkoliv,ale strasne jsem se tesila az si po tech mesicich budu moci lehnout na bricho, jenze ted se i dve hosiny prevaluju, nez to vzdam a stejne zustanu spat na brise..
Ahoj, já na břiše spím až do konce těhotenství, teda, přesně, jak píšeš ty - na půl na boku, na půl na břiše… Já jinak neusnu
Miminku neublížíš, to se neboj
S kojícím polštářem jsem se taky neskamarádila ![]()
Ahoj, taky spím nejradši na břiše, tak jsem z toho měla vítr
Měla jsem hodně velké bříško, tak to brzy nešlo, ale našla jsem si celkem snesitelnou polohu na boku a polštář mezi kolena (jak byly nohy u sebe, tak to taky nešlo). Po porodu jsem si konečně užívala spánek na břiše, který pomáhá zavinování dělohy ![]()
Ahoj, na brise se muze spat,dokud ti je to prijemne, tak napul, jak popisujes pak do konce tehu, ja ani nevim, jak bych jinak spala, na zadech sotva dycham a kdyz jsem jen na boku, tak mam pocit, ze mi odpadnou kycle..
Jinak, ja teda s kojo polstarem spim a nemuzu si ho vynachvalit, nevalim se pak tolik na bricho ,kdyz mi nohu podpira a celkove se s nim rada muchlam ![]()
Já si teda kojící polštář nemůžu vynáchvalit, jinak spím na zádech - někdy na boku, a když se to malýmu nelíbí, dá to vědět a zase musím na záda
Byla jsem zvyklá spát jen na břiše, takže je to docela záhul, ale ono si řekne co mu vadí ![]()
Na těhu kursech nám říkali, že máme spát a ležet tak, jak je nám to příjemné a jak se cítíme dobře… bez ohledu na to, který jsme zrovna týden.
v predoslom tehu som spala tak,ako pises, na pol bruchu a boku, az do konca tehu..teraz tak spim tie..akosi inak zaspat neviem..
Taky spím na břiše, ke konci těhu se starším už to pak ale nešlo, děsně se pak vztekal a kopal
![]()
V těhu jsem se na to samé ptala doktorky, řekla ať spím dle libosti, tak aby mi to bylo příjemné. Na břiše jsem tedy vydržela až skoro do konce, malá se vždycky šoupla, no byla to sranda, jak měla na druhý straně vytrčený všechno možný:) Ale ke konci těhu, pokud budeš ještě spát na břiše, to chce se samozřejmě pokládat pomalu a dát mimi čas aby se šouplo, žádný hupsnutí ![]()
Ahojik…jsem ve 12 týdnu. KOupila jsem si kojící polštář pro spánek i relaxaci a později ke kojení…akorát že ted vůbec nevím jak ho v noci k tomu spánku použít…poradíte? Díky za tipy ![]()
Ahojky,tak to jsem v klidu,taky spím napůl na boku a napůl na břiše,ráno mám bříško pěkně našišato ![]()