Do kdy vás bolely prsa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31104
17.4.13 18:59
@Anonymní píše:
Ahoj,
chci se zeptat do kdy vás bolely prsa v těhotenství? Celou dobu, nebo po nějakém čase přestaly? Díky.

V prvním trimestru, pak ne a pak zase před porodem a teď co kojím každou chvíli, ale nikdy tolik jako v 10 TT kdy bolela nejvíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
17.4.13 20:19

Holky, me treba vubec prsa neboli jako takovy, ale uz tak od 20. tydne myslim, mi z nich tece to mlezivo. A tesne pred tim, nez to zacne tect, tak to strasne boli. Doktorka rikala, ze je to normalni, ze nekoho to boli, jinyho zase ne, ale nevite, co s tim??? ta bolest je nekdy fakt neprijemna. Jinak jsem v 29. a tece to cim dal vic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
17.4.13 20:46
@BABIES píše:
Holky, me treba vubec prsa neboli jako takovy, ale uz tak od 20. tydne myslim, mi z nich tece to mlezivo. A tesne pred tim, nez to zacne tect, tak to strasne boli. Doktorka rikala, ze je to normalni, ze nekoho to boli, jinyho zase ne, ale nevite, co s tim??? ta bolest je nekdy fakt neprijemna. Jinak jsem v 29. a tece to cim dal vic :(

nic.. a bude hůř, až se ti prsa budou nalejvat mlíčkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
17.4.13 23:04

@BABIES jestli nenosíš tak podprsenka to může zmírnit. Jinak nic.
ale zvykej si při kojení se Ti to bude hodit. Kojení totiž ze začátku bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
17.4.13 23:12

@Myrha musim nosit i pres noc, protoze to tece hodne a je to zluty, takze bych mela vsechno zniceny, takze mam podprsenku s vlozkama :( No je to bolest jak blazen, nekde jsem cetla, ze teply obklady jsou na to fajn, tak me jen napadlo, jestli s tim nemate zkusenosti. To verim, ze bude hur, az budu kojit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
17.4.13 23:22

@BABIES mohli by pomoct, to se dělá když se ti tam pak už blokuje mléko, na to mlezivo to může asi taky pomoct, ale i to stimuluje tvorbu a když nemáš odběr, tak nevím, mě nevytéká ani mléko, vložek mám, že s nima budu v zimě asi topit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
17.4.13 23:25

@Myrha Me cim vic se blizim k porodu, tim mi to tece/boli vic.Ja tech vlozek spotrebuju :D :D :D A myslis, ze to teda znamena, ze mi potece i mlicko v poradku??? nebo to s tim moc nesouvisi??? aaach jo, ak asi to tak necham a uz to tech par mesicu vydrzim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
17.4.13 23:28

@BABIES myslím,že to znamená, že budeš kojná jedna radost, myslím, že to s tím souvisí.
Dokonce si myslím, že to co si protrpíš teď, nebudeš muset potom. Takže třeba narozdíl ode mě to kojení ani bolet nebude, budeš mít dost mlíčka a tím to bude bez problémů ;)

Mě to mlezivo neteklo a hodně jsem se nadřela, ale nakonec kojím v pohodě, ale byly to hodiny a hodiny trápení nejen s dítětem, ale hlavně s odsávačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
17.4.13 23:29

A hele zkus si to užívat, ono to celkem ufrnkne, mě až ten poslední měsíc se celkem vlekl. I když to taky bylo proto, že mě furt strašili jak budu rodit dřív a ono nic :)

Škoda, že se nedá naspat do foroty. Ale třeba se věnuj četbě, od porodu jsem nepřečetla ani jednu knížku :oops:
Ne že by to nešlo, ale jsem nějaká zdechlá, raději smrdím tu na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
17.4.13 23:50

@Myrha Jee, to by bylo fajn, ja si na tom kojeni docela zakladam :( Porad ctu o tom, jak je to nejlepsi a nejzdravejsi, tak snad to pujde. Asi i to, ze je to cim dal casteji, je znamka, ze by to pak mohlo jit dobre. Jeeee, to me mrzi, ze sis to takhle protrpela, ale stoji to za to vid??? :nevim: To mas pravdu. Ja jsem ted 29. tyden a prijde mi to, jako vcera, kdy jsem cekala, az to bude 12. :think: Ale rika mi to hodne maminek, ze ten posledni mesic se vlece dlouho. Ja mam termin 7. cervence a v cervnu mame hodne rodinnych oslav a narozenin a tak, tak by to snad mohlo utect rychle. A ja miluju cteni a ctu porad. Ted jem teda porad cetla jenom knizky o porodu a o miminku :) A ty mas cerstve miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
18.4.13 00:06

@BABIES 6ti měsíční, vlastně už mu bude za týden 7 měsíců :)

Já jsem ten poslední měsíc už nějak nechtěla nikam, nešlo mi sedět, nešlo mi ležet, ale rodinné oslavy, to bych zas jela, když by mě tam někdo odvezl, já bych se vykulila a oni by mě obskakovali :)

Jinak s tím kojením - já jsem nějak měla pocit, že to prostě zlomím, že mě to nepřepere. NO zlomila, ale bylo to těsně ;). Dneska vlastně ani nevím, proč mi to přišlo tak strašně dát UM, ale pokaždé, když jsem dokrmovala, brala jsem to jako osobní selhání. Oni ty hormony Tě tlačí do kojení a do toho to miminko piplat holt :).

Ale za mě, čím je starší tím je to lepší, každý měsíc co uplyne tak mi přijde, že říkám a teď je to úplně nejlepší. Je s ním sranda už i. Koulí se mi tu po pokoji, vydává zvuky a vymýšlí už kulišárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
18.4.13 09:25

@BABIES mlezivo v těhotenství nemá s pozdější tvorbou MM nic společného. Mlezivo s přípravou na kojení souvisí, ale ne v tom smyslu, že když ho máš hodně, tak zaručeně budeš mít i hodně mlíka.
Prsa se v těhotenství připravují na kojení, takže to mlezivo se tvoří – někomu hodně, někomu málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.4.13 09:27
@olinka11 píše:
@BABIES mlezivo v těhotenství nemá s pozdější tvorbou MM nic společného. Mlezivo s přípravou na kojení souvisí, ale ne v tom smyslu, že když ho máš hodně, tak zaručeně budeš mít i hodně mlíka.
Prsa se v těhotenství připravují na kojení, takže to mlezivo se tvoří – někomu hodně, někomu málo…

někomu vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 09:28

Mě nebolí vůbec :D

• Citovat
  • Upravit
2235
18.4.13 09:41

@Myrha jeee, to leti rychle, kdyz se narodi vid?? :)Me to zatim jeste nevadi, ale porad mam pred sebou dost casu, tak me to treba taky prejde. Ja oslavy moc nemusis, zvlast, kdyz se tam pije, coz se vetsinou na oslave dela a ja jsem hrozne brzo unavena a pak jsem protivna :D :D :D

Ja taky asi nevim, spis je to tim, ze vsichni okolo rikaji, ze moje mliko je pro miminko nejlepsi a ze nemam davat umely a tak. Ja si myslim, ze treba od toho 6. mesice a vic se to treba muze i stridat ne??? ja vazne nevim, je to prvni miminko, takze zkusenosti moc nemam.

Ja mam spis strach, kdyz bude jeste malicka, takze se taky tesim, az bude vetsi a treba pozdeji, az bude i mluvit. To bude sranda. Jeee, jak ja se na ni tesim :dance: :srdce: :srdce:

Jinak jsem o tom mlezivu nasla dost informaci na internetu, tak me to uklidnilo :)

@martulkasloník jojo, taky mam kamaradku, ktera se divila, ze ona nic nema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky