Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja bych ho tam rada davala ale zaroven chci minimalizovat riziko nemoci (covid ani neresim, spis to vecne nachlazeni). Slysela jsem ze je lepsi kvuli tomu nenechavat tam spat - nevim, asi nejaka fama
ale on kdyz uz tam jde tak tam usne, doma by neusnul. Nebo davat ve dny kdy chodi mene deti - coz nevim kdy zrovna u nas. Manzel rika nechat do vanoc doma, coz je mi prave kvuli tem aktivitam lito. Zitra jde ne az tak kvuli mikulasovi ktery jim zitra prijde, ale kvuli tomu ze chci at mi ho pohlidaji, pac jdu s miminem k doktorovi
cekala jsem ze tady vsichni napisou ze ho davat do skolky nemam, kdyz „nemusim“. Ale proc bych ho tam vubec prihlasovala kdyz bych ho tam pak nedavala?
@Kolarkaa píše:
No tak když si to nepochopila, tak asi nic
Ty socializační veci jsou samozřejmé a na ty nepomůže ani distanční výuka.
Myslela jsem vzdělávání. Tam žádnou výhodu školky nevidím.
A samozřejmě je to školka od školky. U nás je smíšený kolektiv. Předškoláků je pár, syn je nejstarší.
@eva.pass tak u nas ve skolce je ted tech deti mnohem mene, z 25 deti jich tento tyden bylo 10. A u nas nemaji problem, ze chodi deti matek na rd, ale prosi, at je tam bud davame pravidelně a nebo vubec, ale ne prave takoveto na besidku ano, jindy ne…
@Anonymní píše:
Ty socializační veci jsou samozřejmé a na ty nepomůže ani distanční výuka.
Myslela jsem vzdělávání. Tam žádnou výhodu školky nevidím.
A samozřejmě je to školka od školky. U nás je smíšený kolektiv. Předškoláků je pár, syn je nejstarší.
Ty socializacni veci jsou prakticky nejdulezitejsi. Ohledne vzdelavani je vyhoda v tom, ze hodne deti se necha strhnout davem a dela i to, co by doma treba nedelalo nebo by u toho nevydrzelo tak dlouho. Pak spousta her se proste neda hrat doma, kdyz na to neni dost deti. Deti se toho mrak nauci pri volne hre s vrstevniky-rika se, ze vic nez pri rizene cinnosti.
Děti 3 a 5,dávám, jsou tam 8.30 až 12.15. Jsem doma s batoletem a nemusí tam chodit nutně, ale život nás všech je lepší, když tu školku mají, než když ji nemají ![]()
Dneska mi tříletý říkal v šatně „Íbilo. Dobze byuo tady.“ ![]()