Dobírka - dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
538
22.4.14 19:51

Tak opravím můj předešlý příspěvek: platba je možná všemi kartami vydanými ČSOB: http://finexpert.e15.cz/…kartami-csob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.6.14 21:00

Ahoj holky, posílala jste některá těžký balík na dobírku? Bude vážit cca 8 kilo, dneska jsem posílala na dobírku jen jedny boty, které neváží skoro nic a stálo to 120,– tak si nedovedu představit kolik může stát tohle. V těch jejich formulářích na netu jak se to dá spočítat se vůbec nevyznám a o dobírce tam snad ani nic není :think: Netušíte prosím některá kolik by to tak mohlo stát? Potřebovala bych to vědět dřív než půjdu na poštu děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
30.6.14 21:02
@celipipka54 píše:
Ahoj holky, posílala jste některá těžký balík na dobírku? Bude vážit cca 8 kilo, dneska jsem posílala na dobírku jen jedny boty, které neváží skoro nic a stálo to 120,– tak si nedovedu představit kolik může stát tohle. V těch jejich formulářích na netu jak se to dá spočítat se vůbec nevyznám a o dobírce tam snad ani nic není :think: Netušíte prosím některá kolik by to tak mohlo stát? Potřebovala bych to vědět dřív než půjdu na poštu děkuju ;)

Posílala, kočár. Váha balíku cca 15kg. Cena kolem 180 korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
30.6.14 21:02

JInak možnost dobírky tam samozřejmě je. Jen si musíš rozkliknout ikonku v doplňkových službách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.6.14 21:05

@carambol Děkuju, já čekala že to bude tak pět stovek :palec: Já jsem to tam fakt nikde nenašla, ještě na to mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
30.6.14 21:09

Posílala jsem balík na dobírku asi 7 kg a stálo to 180 korun a pak asi 2 kilový a ten stál 150 korun. Taky jsem byla překvapená, že ta váha nehraje moc roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.6.14 21:12

@ivašot. Kdoví podle čeho to počítají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
30.6.14 21:12

@celipipka54 asi jsi to posílala jako „balík do ruky“.. to je hrozně drahý. Pošli to jako cenný balík a budeš platit 95Kč (u balíku do 10kg) + 12Kč za dobírku ;)
edit. pak se samozřejmě ještě připočítává, pokud to chceš zaslat jako „křehké“ tj. 25Kč, jestli chceš oznámení o uložení zaslat SMS, atd.

Příspěvek upraven 30.06.14 v 21:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
30.6.14 21:14

Jak píše olinka…poslat jako cenný balík:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
30.6.14 21:19

@olinka11 @ivodička Dík holky, pošlu to tak, pro mě je tohle Španělská vesnice, to je takovej a makovej balík, já normálně nic neposílám, tak jsem z toho jelen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
17.2.16 07:40

Zdravím, mám prosbu jak udělat postup. Paní u mě chtěla koupit kozacky a chce na dobírku, jenže ještě jsem nikdy nevyrizovala s dobírkou.
Takže balík donesu na poštu a říct že balík je na dobírku a co pak dal? Jaká je samotná cena dobirky? Děkuji. Přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.8.16 09:20

:cert: To jsem si hezky naběhla koukám.. Holky jak dlouho pošta „zadržuje peníze“ u sebe? 8.8. jsme poslali balík za nemalé peníze, 9.8 si hned ráno pán balíček vyzvedl a zaplatil.. Já naivně myslela, že do dvou dnů jsou peníze na účtu, dnes koukám a ono prd.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
29350
11.8.16 09:23
@Kattynka000 píše: :cert: To jsem si hezky naběhla koukám.. Holky jak dlouho pošta „zadržuje peníze“ u sebe? 8.8. jsme poslali balík za nemalé peníze, 9.8 si hned ráno pán balíček vyzvedl a zaplatil.. Já naivně myslela, že do dvou dnů jsou peníze na účtu, dnes koukám a ono prd.. :cert:

na účet to bylo celkem rychlé, tak do tří dnů… ale poukázkou na adresu jim to trvalo hezky dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.8.16 09:27

@Regina Hero Mě právě i týpek na poště říkal, že jakmile si balík pán vyzvedne, tak druhý den penízky mám na účtě, že je to rychlejší než složenkou.. No tak uvidíme, třeba přijdou ještě odpoledne :cert: Takovýho sra. í s tím, příště si nechám poslat peníze rovnou na účet předem, kor když jsou to takovéhle pálky :cert:

• Citovat
  • Upravit
29350
11.8.16 09:49
@Kattynka000 píše:
@Regina Hero Mě právě i týpek na poště říkal, že jakmile si balík pán vyzvedne, tak druhý den penízky mám na účtě, že je to rychlejší než složenkou.. No tak uvidíme, třeba přijdou ještě odpoledne :cert: Takovýho sra. í s tím, příště si nechám poslat peníze rovnou na účet předem, kor když jsou to takovéhle pálky :cert:

tak mě nikdy nic takového neslibovali… druhý den je prakticky nerealizovatelný… kdyby si to pán převzal třeba o půl sedmé večer v pondělí, než se to zpracuje a peníze odejdou, je nejdřív úterý, takže když je to slušná banka, připíšou ti to ve středu… takže třetí den… komerčka nebo spořitelna ti to připíše ještě o den později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák