Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak opravím můj předešlý příspěvek: platba je možná všemi kartami vydanými ČSOB: http://finexpert.e15.cz/…kartami-csob
Ahoj holky, posílala jste některá těžký balík na dobírku? Bude vážit cca 8 kilo, dneska jsem posílala na dobírku jen jedny boty, které neváží skoro nic a stálo to 120,– tak si nedovedu představit kolik může stát tohle. V těch jejich formulářích na netu jak se to dá spočítat se vůbec nevyznám a o dobírce tam snad ani nic není
Netušíte prosím některá kolik by to tak mohlo stát? Potřebovala bych to vědět dřív než půjdu na poštu děkuju ![]()
@celipipka54 píše:
Ahoj holky, posílala jste některá těžký balík na dobírku? Bude vážit cca 8 kilo, dneska jsem posílala na dobírku jen jedny boty, které neváží skoro nic a stálo to 120,– tak si nedovedu představit kolik může stát tohle. V těch jejich formulářích na netu jak se to dá spočítat se vůbec nevyznám a o dobírce tam snad ani nic neníNetušíte prosím některá kolik by to tak mohlo stát? Potřebovala bych to vědět dřív než půjdu na poštu děkuju
Posílala, kočár. Váha balíku cca 15kg. Cena kolem 180 korun.
JInak možnost dobírky tam samozřejmě je. Jen si musíš rozkliknout ikonku v doplňkových službách.
@carambol Děkuju, já čekala že to bude tak pět stovek
Já jsem to tam fakt nikde nenašla, ještě na to mrknu
Posílala jsem balík na dobírku asi 7 kg a stálo to 180 korun a pak asi 2 kilový a ten stál 150 korun. Taky jsem byla překvapená, že ta váha nehraje moc roli.
@celipipka54 asi jsi to posílala jako „balík do ruky“.. to je hrozně drahý. Pošli to jako cenný balík a budeš platit 95Kč (u balíku do 10kg) + 12Kč za dobírku ![]()
edit. pak se samozřejmě ještě připočítává, pokud to chceš zaslat jako „křehké“ tj. 25Kč, jestli chceš oznámení o uložení zaslat SMS, atd.
Příspěvek upraven 30.06.14 v 21:15
@olinka11 @ivodička Dík holky, pošlu to tak, pro mě je tohle Španělská vesnice, to je takovej a makovej balík, já normálně nic neposílám, tak jsem z toho jelen ![]()
Zdravím, mám prosbu jak udělat postup. Paní u mě chtěla koupit kozacky a chce na dobírku, jenže ještě jsem nikdy nevyrizovala s dobírkou.
Takže balík donesu na poštu a říct že balík je na dobírku a co pak dal? Jaká je samotná cena dobirky? Děkuji. Přeji hezký den
To jsem si hezky naběhla koukám.. Holky jak dlouho pošta „zadržuje peníze“ u sebe? 8.8. jsme poslali balík za nemalé peníze, 9.8 si hned ráno pán balíček vyzvedl a zaplatil.. Já naivně myslela, že do dvou dnů jsou peníze na účtu, dnes koukám a ono prd.. ![]()
@Kattynka000 píše:To jsem si hezky naběhla koukám.. Holky jak dlouho pošta „zadržuje peníze“ u sebe? 8.8. jsme poslali balík za nemalé peníze, 9.8 si hned ráno pán balíček vyzvedl a zaplatil.. Já naivně myslela, že do dvou dnů jsou peníze na účtu, dnes koukám a ono prd..
na účet to bylo celkem rychlé, tak do tří dnů… ale poukázkou na adresu jim to trvalo hezky dlouho…
@Regina Hero Mě právě i týpek na poště říkal, že jakmile si balík pán vyzvedne, tak druhý den penízky mám na účtě, že je to rychlejší než složenkou.. No tak uvidíme, třeba přijdou ještě odpoledne
Takovýho sra. í s tím, příště si nechám poslat peníze rovnou na účet předem, kor když jsou to takovéhle pálky ![]()
@Kattynka000 píše:
@Regina Hero Mě právě i týpek na poště říkal, že jakmile si balík pán vyzvedne, tak druhý den penízky mám na účtě, že je to rychlejší než složenkou.. No tak uvidíme, třeba přijdou ještě odpoledneTakovýho sra. í s tím, příště si nechám poslat peníze rovnou na účet předem, kor když jsou to takovéhle pálky
tak mě nikdy nic takového neslibovali… druhý den je prakticky nerealizovatelný… kdyby si to pán převzal třeba o půl sedmé večer v pondělí, než se to zpracuje a peníze odejdou, je nejdřív úterý, takže když je to slušná banka, připíšou ti to ve středu… takže třetí den… komerčka nebo spořitelna ti to připíše ještě o den později…