Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@ne-silenamatka zase jsem o něco chytřejší, o týhle fobii slyším prvně.
ale tak to zrovna indikací být může
pro mě osobně byl příjemnější přirozenej, než sekce, ale já trpím arachnofobií ![]()
@ostružyna píše:
Zlatý kroužek na rypáku vepře je žena krásná, ale svéhlavá a rozmarná.
Verim, ze tady je skupina vericich - realizovala bych se tedy tam.
@joaska píše:
@ne-silenamatka zase jsem o něco chytřejší, o týhle fobii slyším prvně.
ale tak to zrovna indikací být můžepro mě osobně byl příjemnější přirozenej, než sekce, ale já trpím arachnofobií
Jo je to indikace s CS.
Tak arachnofobii trpi manzel ![]()
@joaska píše:
@ostružyna hele, lobbuju za nesečtělý a tupý. o čem mluvíš???
Vleklá nemoc se vysmívá lékaři. Dneska ještě král, a zítra umrlec.
Anonymní, tak o tom vůbec neuvažuj, vidíš-li přirozený porod jako volbu lepší. není co řešit. O císaři u nás rozhoduje lékař. Má osobní zkušenost: mám za sebou oba typy porodů a po císaři jsem se cítila rozhodně hůř. Navíc byl akutní, takže jsem si vyžrala i kontrakce ![]()
Rodila jsem vaginálně. Už nikdy více. Pokud bude druhé dítě, dobrovolně podstoupím císaře. Mám už ho i domluveného, budu mít indikaci z psych. důvodů. Pokud by to nešlo, ani nevysadím antikoncepci, a smířím se s jedním dítětem.
Mám dva císaře a klidně bych je vyměnila za normální porod, i když zkušenost s ním nemám:-)
@Blešík píše:
Ostružyna má podle mě nějakej slušnej matroš
asi, já jsem takhle sjetá po lineckým. když ho míchám s vanilkovýma rohlíčkama
@joaska píše:
asi, já jsem takhle sjetá po lineckým. když ho míchám s vanilkovýma rohlíčkama
Lepší jsou zjevná kárání než skrývaná láska.
@joaska píše:
Anonymní, tak o tom vůbec neuvažuj, vidíš-li přirozený porod jako volbu lepší. není co řešit. O císaři u nás rozhoduje lékař. Má osobní zkušenost: mám za sebou oba typy porodů a po císaři jsem se cítila rozhodně hůř. Navíc byl akutní, takže jsem si vyžrala i kontrakce
Ja mela planovany (skoncil jako akutni, syn se probojoval na svet driv nez mel), kontrakce sem si taky dala, do porodnice sem prijela otevrena na 4cm - nemam moznost srovnani, ale ja sem se po CS citila v pohode uz druhy den.Za dva dny sem podepsala neg. revers a trada domu - proste mi bylo vazne fajn.
Zlatý kroužek na rypáku vepře je žena krásná, ale svéhlavá a rozmarná.