Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@ostružyna mně je jedno, co si myslí Tvůj normální doktor, můj normální celkem běžně razí názor, že nebude trápit ženskou za každou cenu, i jejího odporu. Rodil plánovaným císařem i svou ženu. Navíc mám dva gynekology v rodině a také se zdají normální, přičemž se sekcí cavyky nedělají.
@ne-silenamatka píše:
Tak ja budu hnusna: ses magor!
@Anjes píše:
@ostružyna mně je jedno, co si myslí Tvůj normální doktor, můj normální celkem běžně razí názor, že nebude trápit ženskou za každou cenu, i jejího odporu. Rodil plánovaným císařem i svou ženu. Navíc mám dva gynekology v rodině a také se zdají normální, přičemž se sekcí cavyky nedělají.
jo, udělají to. Dyť jsou za to placeni… stejně jako kyretáž. O tom ale není diskuse
@joaska píše:![]()
![]()
ty nemáš trpělivost s jedinci, vybočujícími z řady
Nedomlouvej posměvači, aby tě nezačal nenávidět. Domlouvej moudrému a bude tě milovat.
já ráda tenhle - Když umřeš, tak nevíš, že jsi mrtvý, ale pro ostatní je to těžké…
To samé platí, když jsi deb-l
@Anjes píše:![]()
![]()
já ráda tenhle - Když umřeš, tak nevíš, že jsi mrtvý, ale pro ostatní je to těžké…
@joaska píše:![]()
![]()
ty nemáš trpělivost s jedinci, vybočujícími z řady
Ne, ale Jezis me spasi ![]()
@Anjes píše:![]()
![]()
Kdo pomlouvá bližního, toho umlčím. Kdo má pyšné oči a naduté srdce, toho nestrpím.
Já teda nemám problém s tím, že by to mohlo být dobrovolné. Ale mě osobně to jako žádná výhra nepříjde. Je to prostě operace, vaginální porod je věc tělu přirozenější - samozřejmě mluvím o tom bezproblémovém.
@ostružyna co jsi dneska hulila prosím tě?
@Sibyla0 Není tomu dítěti spatne? Takhle hlavou dolu? ![]()
Anonymni, moje jizva ma cca 10 cm jsem 3 roky po porodu a je tak svetla ze není videt jinak je tesne pod linii kalhotek, takže ani v plavkach neni videt. O zbytku nic nevim, ja rodila akutne cisarem.
@Melody 4 ne ale vylila se mu chudáčkovi Cola a padá mu popel do očí ![]()
@Sibyla0 píše:
@Melody 4 ne ale vylila se mu chudáčkovi Cola a padá mu popel do očí
tyraní ditete, socialku na tebe
![]()
Hned nato se ti zjevily přízraky v hrozných snech a přepadl tě nenadálý strach.