Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
zanedlouho se budu stěhovat k Domažlicím ale už teď sháním nějakého dobrého gynekologa v Domažlicích nebo okolí.(Dnešní prohlídka u mé stávající gynekoložky která má být už 15 let v důchodu byla poslední kapkou,už jí nechci nikdy vidět).Ráda bych někoho příjemného, s kým se dá mluvit, je šikovný a neodsuzuje alternativní metody-např. menstruační kalíšek,alternativní porody atd…
Na internetu jsem našla pár hodnocení, asi nejlépe vyšla Mudr. Zarembová která ordinuje v Klenčí, ale raději bych nějaké osobní zkušenosti.
Pokud jste někdo z Domažlic nebo okolí, napište, kam chodíte a jak jste spokojení.Moc mi to pomůže, Díky!
Nejsem z Domažlic, ale z Klatov, tam bych ti mohla dobrého doktora doporučit, ale asi je to na tebe dost daleko? ![]()
Doporučit můžeš, ale je fakt, že Klatovy už jsou dál. Kdyby byl nějaký Domažlický nebo bližší okolí, bylo by to lepší, ale pokud nebude, budu hledat i dál od Domažlic.Takže klidně doporuč ![]()
ta Zarembová, osobní zkušenost teda nemám, ale znám dost holek co k ní chodí a nemůžou si jí vynachválit, nebo já chodím k doktorce Schnurpfeilový, dá se s ní mluvit jako s člověkem, totálně v pohodě ženská, a navíc i fakt dobrá doktorka.
Díky za příspěvek,koukám, že ta Schnurpfeilová je z Plzně, to už je trochu daleko a na webu znamylekar má dost rozporuplná hodnocení. Tak asi nejsympatičtější mi je ta Zarembová, v Domažlicích jsou skoro samí chlapi doktoři a jejich hodnocení teda nic moc.Skoro u všech se píše, že jsou dost arogantní.
Kkartau, já na tebe zapomněla
![]()
Takže Klatovy - Mudr. Matuška ![]()
Co se týče ženské gynekoložky, tak jsem k jedné chodila v Plzni a moc spokojená jsem nebyla.. Pak mě ještě napadá v Klatovech Mudr. Veselá, chodí k ní švagrová a chválí, ale už prý nové nebere ![]()
Tak to máš v záloze ![]()
Jo k chlapům doktorům to si tu člověk právě nevybere no:-(No ona je právě i v Domažlicích, já četla hodnocení ještě když tam nic moc špatného nebylo, to musím teda kouknout.
já chodím v Domažlicích ke Kováři, je v poho, střídá se tam s Schnurpfeilovou a ta je taky super!