Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky!!!
Bydlíme nově na Pze 13 (kousek od zastávky Červeňanského) a chtěla bych v okolí najít nějakou dobrou pediatričku či pediatra.. Nemáte některá dobrou zkušenost? Mám termín už za čtyři týdny, tak potřebuju najít rychle, zatím nebyl čas kvůli stěhování…
Děkuji za doporučení!!
@-Luciš-
Mame skvelou pediatricku.Ale ta je na Barrandove.Coz je asi daleko, ze?
@sara1000 Děkuju, ale nemám řidičák, tak chci opravdu blízko ![]()
@Tarjei Děkujii… A nevíte, přibírá ještě nové pacienty? Jaký je prosím jeho přístup?
@-Luciš- je to starej hodnej pan, jit k nemu s detma je spis jak spolecenska navsteva nez jit k dr. Je neskutecne laskavej a vstricnej a ja na nej nedam dopustit.
Jestli pribira nevim, asi to chce cinknout. Ale predpokladam ze ano.
Ja chodila sama k Filousovy v Hostinskeho ulici a byla super ![]()
@Tarjei Teď se dívám, že má 69 let…
Jestli neplánuje odcházet… A jaký má přístup k očkování? Je trochu nakloněn k alternativám? Nejsem proti očkování, ale řeším spíš kdy a co…
@Ornwen Děkuji, nevíte jak je pí dr. stará? Nemá před důchodem?
@-Luciš- ne, nemá, odhaduju do 50. Očkování nevnucuje, co se alternativ týká nevim, to jsem neřešila, ale vybírala jsem ji podle hodnocení na netu. Má vždycky plno. To jsem ve vedlejších ordinacích neznamenala. Jestli bere nevim, musí se cinknout
U Petráška jsme asi byli na zástupu, když jsme potřebovala řešit nemoc. Klukovi nesedl, celou dobu řval ![]()
na Kavalírku, jak píše @Vickee to máš dost daleko, tam bych nejezdila. Ale jinak Pacovská super, to byla i moje dětská ![]()