Dobrý zubař v Praze

611
7.3.06 11:56

Dobrý zubař v Praze

Ahoj, ráda bych změnila pro více důvodů svého zubaře a chtěla bych poradit, jestli nevíte o nějakém dobrém v Praze, nejlépe Praze 6. Jsem pojištěná u VZP, ale za kvalitu si i připlatím. Zubaře z duše nesnáším, tak potřebuji nějakého příjemného a ohleduplného :-)
Děkuji předem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2583
7.3.06 12:22

Ahoj Kacenko,
ja jsem bydlela na Praze 6 a k dobre zubarce (MUDr. Muzikantova) jsem jezdila az na Prosek :)
Ale v prvni rade zmen pojistovnu, ja mam OZP a uz jsem se setkala s tim, ze s VZP doktori nechteli brat, radsi rekli ze maji plno, asi vedi proc… :(
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
7.3.06 12:49

Ahoj, tak já doporučuju MUDr. Marii Horkou z P5. Z šestky se tam dostaneš za pár minut busem z Malovanky. Mám děsný strach ze zubařů, ale tahle má zlaté nervy a srdce :) .
To mi připomnělo, že se už musím objendat na tu ďouru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
7.3.06 13:07

Já chodím teda do Spálené ul., P1, na studentskou polikliniku k MUDr. Neumannové. Ale slyšela jsem, že už má plno a navíc bere jen rodinné příslušníky svých stávajících pacientů. Jinak nevrtá většinou bez anestezie, ledaže bys chtěla trpět bez injekce. Ale já nemám ráda ani tu injekci :wink: Za bílé plomby se samozřejmě platí, teď jsem tam nechala zase 900Kč…
 Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
24.1.16 11:58

Ahoj, prosim Vas poradite nejake opravdu dobreho zubare v Praze? Nechci, aby mi nejaky sarlatan delal zbytecne zakroky a zuby mi spis znicil. Moc dekuji vsem za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.1.16 12:02

@MsTýnka no ona se kvalita ošetření odvíjí i od financí… a co konkrétně potřebuješ jen nějaké plombičky anebo i protetiku? ev. implantáty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
24.1.16 12:08
@Malaga píše:
@MsTýnka no ona se kvalita ošetření odvíjí i od financí… a co konkrétně potřebuješ jen nějaké plombičky anebo i protetiku? ev. implantáty?

Jsem tehotna a asi se mi udelal po 17 letech kaz…a dost se desim nekvalitni pece. Neni treba, aby to byl ten uplne nejsvetovejsi doktor, ale aby delal svou praci dobre a poradne. Rodice i sourozenci chodili k jednomu zubari a ten jim zuby opravoval zbytecnymi zakroky a o ty zuby prisli. Ja tohle nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
10.6.17 13:16

Dobrý zubař kdekoliv v Praze

Obnovuji toto téma, prosím, neznáte nějakého dobrého zubaře kdekoliv v Praze, který ještě bere pacienty a péče u něj je kvalitní a ne úplně předražená? Jsem u VZP. Chodila jsem k dětské zubařce do nemocnice, ale teď už je to trapné v 30-ti letech, musím jinam. Mám asi kaz a potřebuji ho vyvrtat. Potřebovala bych, aby nový Dr. byl/a pečlivý/á. Dojedu po Praze kamkoliv. Samozřejmě počítám s placením, ale byla bych ráda, aby to nebylo nesmyslně předražené. Za jakýkoliv tip vám budu moc vděčná, už je to docela akutní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
10.6.17 13:46

@Lollitka Ahoj, určitě mrkni na Stomat, je to na poliklinice 5min od metra Vysočanská. Ještě nedávno nabírali, já jsem u Dr. Malinový a je v pohodě :-) rentgen vždy na prohlídce, aby předešli mezizubním kazům. Dělají tam i zubní hygienu, za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
10.6.17 14:06

@Dajdí Díky moc. Teď jsem na ně koukala. Jen ta Dr. Malinová má rok ukončení VŠ 2016, takže ještě sotva rok po škole, umí to dobře? Všichni skoro jsou tam takhle mladí. Ale ceny tam zas nevypadají tak hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5012
10.6.17 14:13

@Lollitka Ahoj, já nově chodím k této lékařce (MDDr. Daniela Hájková) https://www.znamylekar.cz/…/zubar/praha

Je to výborná zubařka a mimo jiné se specializuje přímo na zubní kazy. :dance: Již mi 2 malé zubní kazy vrtala a vše bylo naprosto perfektní. Za obě bílé plomby jsem platila něco kolem 2 500,–. :kytka: A přijímá nové pacienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
10.6.17 14:25

@Lollitka Po škole sice je, ale je opravdu pečlivá a zná nejnovější metody, materiály atd. Já to neberu jako nevýhodu :) Každopádně však zkus a uvidíš :) Já předtím byla u zubaře, od mala až do 26 let, takže řekněme, že praxi měl. Avšak RTG mi nedělal ani jednou a když jsem přešla do Stomatu (kvůli stěhování) tak hned RTG a mezizubní RTG a našli mi 5 :oops: mezizubních kazů (a to jsem byla byla po preventivce od starého zubaře ani ne měsíc, dle něj bez kazu :zed: ). A to jsem chodila každejch 6 měsíců na preventivku. Jenže můj starý doktor nepoužíval RTG a neviděl je, takže bůhví jak dlouho jsem je tam měla :zed:. Mě to tady mile překvapilo a zůstala jsem :) Navíc uvítám i to, že se jde na kontrolu, pokud se objeví kaz, tak se dá objednat na příště oprava a tak se zbytečně nestresuju co mi zas bude dělat a dopředu vím do čeho jdu :mrgreen: což jako po*era oceňuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
10.6.17 20:34

@Yasmina21 Díky moc, koukala jsem na to hodnocení a vypadá dobře, ještě popřemýšlím.

@Dajdí Také díky moc, tak uvidím, moje dětská zubařka mi RTG dělala, ale tak ocením to samozřejmě i teď a někoho pečlivého bych ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
13.6.17 05:00

Chodim taky do Stomatu, k Seilerové. Taky nevidím nevýhodu v tom, že jsou těsně po škole. Opravdu používá moderní vybavení a postupy a je velmi pečlivá. Před ní jsem tam chodila k jinému lékaři a ten byl taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
13.6.17 16:54

@Kacatko1986 Díky. Já nakonec už byla dnes u jiné zubařky, ale byla moc milá a snad bude i šikovná, zatím byly jen RTG a vstupní prohlídka. Ale na netu měla skvělá hodnocení. Jen cena trochu vyšší, za plombu 1200 Kč, ale pokud tam bude dobrá péče, tak do zubů investuji. A překvapilo mě, že rovnou říkala, že mi dá injekce, u bývalé zubařky jsem ji nikdy neměla, při žádném vrtání. Ani nevím, jestli je to vůbec nutné. Ale moc díky, Stomat si nechám v záloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.