Zubař v Ostravě Porubě, poradíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1078
15.2.06 18:45

Zubař v Ostravě

Ahojky,

můžete mi doporučit nějakého velmi dobrého zubaře v Ostravě, nejlépe v Porubě? K zubaři pravidelně nechodím (já vím…), mám totiž panický strach ze zubaře. Každá sebemenší bolest zubů u mě vyvolává bolest několikanásobně větší. Jsem na své zuby zbytečně přecitlivělá, ale nemůžu si pomoc. Neznáte nějakého velmi dobrého, ketrý je mi ochoten píchnout i umrtvení při plombování?
Děkuji moc za odpovědi.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
850
15.2.06 18:52

Tak taková doktorka je na Domě Energetiky v MARIÁNKÁCH. Je dražší, ale hodně lidí si ji nemůže vynachválit (včetně mojí sestry a mamči). Jmenuje se tuším Urbánková, ale tím si nejsem jistá.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.2.07 00:36

Mám velmi šikovnou a pečlivou paní zubařku v Porubě na vozovně - jen je problém, že není nejpříjemnější… Ale svoji pečlivostí mi to vynahrazuje a je fakt, že když získá pocit, že zuby neflákáš, je hned milejší :D
Já mám zuby nedobré a než jsem k ní začala chodit, nebyla jsem nikde celý rok. No, po pohledu do pusy mi to nevěřila… Asi ten předchozí zubař nebyl nejpečlivější a nejšikovnější… :(

Je to MUDr. Mlíčková, tel. 596973355

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.2.07 13:50

Já mám zubaře ve Vítkovicích, je to sice z ruky, ale umrtvuje i při plombování(nic teda neplatím). Já mám taky panickou hrůzu ze zubaře(teda měla jsem) Začala jsem k němu chodit před rokem. Nevěřil, že mám zuby pravidelně ošetřované (chodila jsem do věžiček v Porubě-zubařku nechci jmenovat). Spravil mi kompletně celý chrup a krásně mi upravil můj ulomený pření zub, který vypadal jak od ježibaby(žlutá plomba a křivá). Teď mám úsměv jak modelka :D
Jmenuje se Mudr. Lyčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
7.3.07 14:14

Ahoj Kačko,

posílala jsi mi tel. na zubaře Mudr. Lyčku, díky. Podařilo se mi ukecat sestřičku, ať mě vezmou, ale už jsem ji neukecala, ať mi vysvětlí, kde je najdu. Jaká je tam pls adresa? (pojedu autem, takže si to najdu podle mapy).

Díky Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.5.17 13:45

Ahoj holky, přestěhovali jsme se a hledám zubaře v Ostravě nebo Frýdku-Místku. Na strankách České stomatologické komory jsou uvedeni snad jen dva zubaři, kteří berou nové pacienty a oba jsou pěkně drazí :( Pokud o něčem víte, prosím doporučte… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.