Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, přistěhovala jsem se do tábora a potřebovala bych tu najít nějakýho dobrýho zubaře který přibíra. jelikož jsem 200km od domova tak scháním tady, dalo by se chodit i sem v místě mého bydliště ale jenže to byl soukromí zubař a jelikož jsem na rodičovské tak se nemůžu dovolit vytáhnout z peněženky 5tis. každý týden.
My už teda v Táboře nebydlíme, ale zubaře jsme si tam nechali. Chodíme k paní doktorce Šochové která je vážně super. Ordinaci má na sojčáku nad albertem (supermarket uprostřed sídliště) Jestli teď příbírá netuším, za zkoušku nic nedáš
@cincula píše:
My už teda v Táboře nebydlíme, ale zubaře jsme si tam nechali. Chodíme k paní doktorce Šochové která je vážně super. Ordinaci má na sojčáku nad albertem (supermarket uprostřed sídliště) Jestli teď příbírá netuším, za zkoušku nic nedáš
Ahoj, holky,
zkouším obnovit diskuzi
ale nevíte o zubaři (i pro děti) ČB, Třeboň, Jindřichův Hradec, Tábor a okolí, který přijímá nové pacienty? ![]()
@Kailem Opravdu je nezbytne nutne zakladat 9 diskuzi na jedno tema?
![]()
@Niky2
Pouze jsem přidávala příspěvek v 9 existujících diskuzích, které jsem aktualizovala ![]()
@Kailem ja taky neporadim, protoze me taky stve x obnovenych diskuzi s jednou otazkou…
@Kailem tak staci aktualizovat jednu, ne? Ceho jsi chtela docilit vlozenim dotazu devetkrat?
Aha, nastvat ostatni ![]()
Tak se všem hróóózně omlouvám, že jsem je naštvala a svým dotazem či aktualizacemi obtěžovala… Slibuju, že už to nikdy neudělám… ![]()
@Kailem Hele v klidu a hned se necerti.Jen opravdu neni nutny pridavat dotaz ke kazde zalozene diskuzi na stejne nebo podobne tema.Dava se to jednou, to fakt staci. Vypada to, ze zubare nikdo nevi, no ![]()
@Kailem a na co ti je obnovit x diskuzi, kdyz staci jedna? Myslis, ze kazdou otevre jiny clovek? Kdyz neoslovujes konkretni osobu, tak fakt nemusis obnovat kazdou diskuzi o zubari
![]()
@Kailem píše:
Tak se všem hróóózně omlouvám, že jsem je naštvala a svým dotazem či aktualizacemi obtěžovala… Slibuju, že už to nikdy neudělám…
To bychom byly rády. Víš, i když obnovíš devět diskuzí s tou samou otázkou, tak si to v tu chvíli přečte stejný počet lidí, jako když se zeptáš jednou. Čili když to uděláš devětkrát, akorát s tím otravuješ. A otravovi málo kdo poradí. Takže jsi vlastně sama proti sobě.
Ahoj,
obnovují diskusi. Doporučíte mi zubaře? Který bere i děti.