Dobrý zubař v Táboře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.3.13 09:13

dobrý zubař v táboře

Ahojky, přistěhovala jsem se do tábora a potřebovala bych tu najít nějakýho dobrýho zubaře který přibíra. jelikož jsem 200km od domova tak scháním tady, dalo by se chodit i sem v místě mého bydliště ale jenže to byl soukromí zubař a jelikož jsem na rodičovské tak se nemůžu dovolit vytáhnout z peněženky 5tis. každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
16.3.13 09:37

My už teda v Táboře nebydlíme, ale zubaře jsme si tam nechali. Chodíme k paní doktorce Šochové která je vážně super. Ordinaci má na sojčáku nad albertem (supermarket uprostřed sídliště) Jestli teď příbírá netuším, za zkoušku nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.13 09:40
@cincula píše:
My už teda v Táboře nebydlíme, ale zubaře jsme si tam nechali. Chodíme k paní doktorce Šochové která je vážně super. Ordinaci má na sojčáku nad albertem (supermarket uprostřed sídliště) Jestli teď příbírá netuším, za zkoušku nic nedáš
:) určitě jí zkusím zavolat já jsem totiž chodila k jedný zubařce a ta mě totalně zničila zuby začly se mě lámat apod.. a po pordodu to bylo ještě horší jsem pak našla dobrýho ale soukromý je ale to jsou vážně pálky ceny za čištění jednoho kanálku chce 1100,– takže při rodičáku to nejde zvládat. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.1.18 11:09

Ahoj, holky,
zkouším obnovit diskuzi :lol: ale nevíte o zubaři (i pro děti) ČB, Třeboň, Jindřichův Hradec, Tábor a okolí, který přijímá nové pacienty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
13.1.18 11:13

@Kailem Opravdu je nezbytne nutne zakladat 9 diskuzi na jedno tema? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
13.1.18 11:15
@Niky2 píše:
@Kailem Opravdu je nezbytne nutne zakladat 9 diskuzi na jedno tema? :zed: :zed: :zed:

Myslim si totez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.1.18 11:16

@Niky2
Pouze jsem přidávala příspěvek v 9 existujících diskuzích, které jsem aktualizovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.1.18 11:19

A zubaře neporadíte… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.1.18 11:29

@Kailem ja taky neporadim, protoze me taky stve x obnovenych diskuzi s jednou otazkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.1.18 11:31

@Kailem tak staci aktualizovat jednu, ne? Ceho jsi chtela docilit vlozenim dotazu devetkrat?
Aha, nastvat ostatni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
13.1.18 11:41

Tak se všem hróóózně omlouvám, že jsem je naštvala a svým dotazem či aktualizacemi obtěžovala… Slibuju, že už to nikdy neudělám… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
13.1.18 11:55

@Kailem Hele v klidu a hned se necerti.Jen opravdu neni nutny pridavat dotaz ke kazde zalozene diskuzi na stejne nebo podobne tema.Dava se to jednou, to fakt staci. Vypada to, ze zubare nikdo nevi, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
13.1.18 11:57

@Kailem a na co ti je obnovit x diskuzi, kdyz staci jedna? Myslis, ze kazdou otevre jiny clovek? Kdyz neoslovujes konkretni osobu, tak fakt nemusis obnovat kazdou diskuzi o zubari :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
13.1.18 12:16
@Kailem píše:
Tak se všem hróóózně omlouvám, že jsem je naštvala a svým dotazem či aktualizacemi obtěžovala… Slibuju, že už to nikdy neudělám… :pocitac:

To bychom byly rády. Víš, i když obnovíš devět diskuzí s tou samou otázkou, tak si to v tu chvíli přečte stejný počet lidí, jako když se zeptáš jednou. Čili když to uděláš devětkrát, akorát s tím otravuješ. A otravovi málo kdo poradí. Takže jsi vlastně sama proti sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6022
7.9.18 10:02

Paní Šochová nepřijímá

Ahoj,
obnovují diskusi. Doporučíte mi zubaře? Který bere i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.