Zdrobněliny na předškoláka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3419
11.3.13 08:59

Je to jejich věc ;)
Klidně s nim tak může mluvit celej život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
11.3.13 09:00
@peggy.sl píše:
Já dceři, které je sedmnáct klidně v báru říkám: Dobumbej to mochítečko a jdeme dominky!! :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.13 09:00
@peggy.sl píše:
Já dceři, které je sedmnáct klidně v báru říkám: Dobumbej to mochítečko a jdeme dominky!! :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: A dcery nedělají, že tě neznají? :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.13 09:01

ALe teda pořád lepší mluvit zdrobněle na děti, než na veřejnosti s drahou polovičkou :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.3.13 09:02
@Katka86 píše: :mrgreen: :mrgreen: A dcery nedělají, že tě neznají? :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne ne nedělá! Je slušně vychovaná… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.13 09:04
@peggy.sl píše:
Ne ne nedělá! Je slušně vychovaná… :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.13 09:04
@lujziana píše:
@ncc1701 neni to jeho mama, je s pritelem kterej ho ma v peci, ona ja snima tak 2roky

a ona má svoje vlastní děti? Třeba si tím něco kompenzuje, jestli si neužila miminko zatím :nevim: Jako moje tchýně taky používá obraty jako „hladeček“ a „spinuškat“, malinko mě to tahá za uši, ale zkrátka to tak říká, když mluví na děti, tak co, přeci jí nebudu kvůli takové blbině nějak buzerovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
11.3.13 09:05

Na nás takhle mluvila matikářka na gymplu… Tak ovečky, hačněte si…
Nějákej průšvih bych v tom neviděla, já asi budu mít podobný problém, protože se synovcem a s kámošky holčičkou mluvím zásadně v psích povelech… Ke mě, sedni, lehni, zůstaň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
11.3.13 09:05

Ale jo! Nerikam ze to obcas taky nereknu na svyho17.mesicniho, ale tohle mi prislo moc, nezabavi se sam, furt mu musi neco vymejslet! :roll: nevim no. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
11.3.13 09:07

@Gladys nema vlastni dite, moc by chtela ale ma nejake problemi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
11.3.13 09:09

@Mišanila Joo moje kadeřnice to dělá taky :lol:

Zakladatelko a nebude to spíš mateřská demence? Já mám teda dvou letého syna, takže mám ještě nárok :P :P Ale tuhle jsem byla v obchodě a nějakému pánovi upadl rohlík a já na něj bác :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.13 09:14
@lujziana píše:
@Gladys nema vlastni dite, moc by chtela ale ma nejake problemi :(

tak to by mohlo vysvětlovat, že se „vyžívá“ na tomto. Nic bych jí neříkala, spíš by mi jí bylo v duchu líto, že miminko nepřichází. Zas kluk v ní musí mít opravdu hodnou macechu, i když třeba trochu přeněžnělou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
11.3.13 09:14

„Hačněte si, batolata“ nám říkal dějepisář ještě na gymplu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
11.3.13 09:17

@Gladys jasny,ale ona mi pak rika, ze nevi proc je tak furt uknouranej atd, tak rikam, tak mu nerikej haci atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.3.13 09:23
@lujziana píše:
Zdravim, zajima me vas nazor na toto, byla u nas kamaradka s chlapeckem kterej v zari nastupuje do 1.tridy, jde o to ze ona mu rika hacni si, napapinkej se, nechces hajinkat? Atd sami zdrobelinky! Neni na to uz velkej?

nemluvíme tak ani na miminko ani na roční dítě ani na 4leté, nemám to ráda, mluvíme na děti normálně a oni nám normálně rozumí a normálně odpovídají :pankac: zdrpbňování není potřeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí