Zdrobněliny na předškoláka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1143
11.3.13 08:49

Docela se tomu divim!

Zdravim, zajima me vas nazor na toto, byla u nas kamaradka s chlapeckem kterej v zari nastupuje do 1.tridy, jde o to ze ona mu rika hacni si, napapinkej se, nechces hajinkat? Atd sami zdrobelinky! Neni na to uz velkej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
11.3.13 08:51
@lujziana píše:
Zdravim, zajima me vas nazor na toto, byla u nas kamaradka s chlapeckem kterej v zari nastupuje do 1.tridy, jde o to ze ona mu rika hacni si, napapinkej se, nechces hajinkat? Atd sami zdrobelinky! Neni na to uz velkej?

Joooo holka, kdybys viděla co se tady používají za zdrobněliny :roll: :roll: :lol: :lol: TO je ještě tvoje kámoška zlatá :lol: :lol: :lol: Velkej na to určitě je, ale nedoporučuji kámošce do toho kecat, z bezpečnostních důvodů :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.03.13 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
11.3.13 08:52

Je :) Nejsou spolu sami?

• Citovat
  • Upravit
612

Máma má právo zdrobňovat třeba do padesáti.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li

@lujziana podle me je na to velikej - kdyz to srovnam s neteri, nedokazu si predstavit, ze bych ji tohle rikala, kdyz uz si sama nakupovala :-D

• Citovat
  • Upravit
20557

Není na to velkej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.3.13 08:53

A nemá k tomu malý dítě? Ne že bych tak mluvila na nejstaršího furt, ale kolikrát mi ujede ať udělá hačí :lol: I když napapinkej se už mi přijde celkem dost. Hajinkat teda taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
11.3.13 08:54

Tak ja to detem nerikam, ale nemyslim si, ze by na tom bylo neco spatne. Me moje maminka doted rika „Hacni si“ nebo „Bez spinkat“. Driv me to vzdy rozcililo, ale ted to beru jako projev materske lasky a jednou mi to bude chybet :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
11.3.13 08:54

Ber to tak, že hoší by bylo kdyby říkala uděláme ham ham, pojedeme brm brm a pod :D
(vlastně někdo brm brm používá jako pokyn k pití :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.13 08:55
@Leni78 píše:
Máma má právo zdrobňovat třeba do padesáti.-)

Právo sice má :mrgreen: ale myslím, že by bylo vhodné v určitém věku dítěte se toho práva vzdát :lol: :lol:Aspon po dobu puberty :lol: :lol: :lol: Mě říct máti třeba ve 13 napapinkej se, tak začnu vážně uvažovat o jejích duševním zdraví :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 11.03.13 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143

@ncc1701 neni to jeho mama, je s pritelem kterej ho ma v peci, ona ja snima tak 2roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila

Já mám kadeřnici, která takhle mluví na mě a to jsem dospělá a vůbec ne roztomilá :)… umejeme vlásečky, dáme ručníček, hačněte do křesílka :D
Ona je jinak super a ani mi to nějak nepřijde, spíš jen trochu legrační.

Tak třeba kamarádka je podobný typ a jestli to na synovi nezanechává následky a nebude na něj takhle mluvit do 18-ti, tak bych u toho zatnula zuby ;)

• Citovat
  • Upravit
20557
11.3.13 08:57
@Katka86 píše:
Právo sice má :mrgreen: ale myslím, že by bylo vhodné v určitém věku dítěte se toho práva vzdát :lol: :lol:Aspon po dobu puberty :lol: :lol: :lol: Mě říct máti třeba ve 13 napapinkej se, tak začnu vážně uvažovat o jejích duševním zdraví :lol: :lol: :lol: :lol:Příspěvek upraven 11.03.13 v 08:55

Já dceři, které je sedmnáct klidně v báru říkám: Dobumbej to mochítečko a jdeme dominky!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
11.3.13 08:58
@lujziana píše:
@ncc1701 neni to jeho mama, je s pritelem kterej ho ma v peci, ona ja snima tak 2roky

Hele ja bych to fakt neresila. Dite predpokladam vi, co znamenaji i slova JIST a SPAT a to, ze ona zdrobnuje ho snad nijak neposkodi… Taky bych se nad tim pozastavila, kdyzbych to slysela, ale to je vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
11.3.13 08:58

Nasemu je 6 let, mladsi rok, moc takovy zdrobneliny nepouzivam.Na malyho vubec, maly reknu, pojd, jdem papkat, chrnet, dat pryc bobka, malymu reknu obcas, pojd se pomazlit ty muj broucku mrnavej a odpovedi mi je - jak mrnavej? vudyt uz jsem velkej, ale kdyz chces, pomazlim te :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí